Adventure Journal – een afkrasbare bucket list

23,95 Shop: Bol.com logo

Bekijk op Bol.com >

Product Description

Eerder schreven we als tip al wat over de Kras Wereldkaart. Het merk Luckies bracht ook de Adventure Journal uit, een afkrasbare bucket list die je cadeau kan doen aan wie ook maar een beetje van avontuur houdt.

Het Adventure Journal is een boek. In het Adventure Journal zitten 8 kraspagina’s met landkaarten en meer dan 300 ongewone bucket list ideeën. Zo zitten er must-do’s in die je wereldwijd kunt ondernemen en kun je er een dagboek in bijhouden. Categorieën zijn bijvoorbeeld natuur en activiteiten. De kaarten kras je open als het voltooid is.

Het bijzondere om dit als cadeau te geven is om de simpele reden dat je die persoon in kwestie een potentiële lifetime experience cadeau doet, wat je natuurlijk ook bij dit cadeau moet vertellen. In het begin is het vooral vooruit kijken welke mooie reizen er te ondernemen vallen, maar naarmate de tijd vordert is het vooral een boek om in terug te kijken. Terug te kijken in de zin van welke mooie reizen er gemaakt zijn met het daarbij behorende dagboek. We wensen je veel plezier met het geven van dit cadeau!

Dit cadeau combineren? Overweeg dan deze Wereldkaart van Luckies.

Bekijk op Bol.com >

Anderen bekeken ook

Het Bucketlist boek voor koppels

Het Bucketlist boek voor koppels

€ 15,99

Bekijken
Kama Sutra Bucketlist

Kama Sutra Bucketlist

€ 14,99

Bekijken
Bucketlist eropuit in Nederland

Bucketlist eropuit in Nederland

€ 20,00

Bekijken
Het Bucketlist boek

Het Bucketlist boek

€ 16,99

Bekijken

Extra informatie

EAN

5060146591935

Interesse

Merk

Voor

,

Leeftijd

, , ,

Gelegenheid

,