Barabiku pizzaring

116,90 Shop: bol.com

Met deze pizzaring maak je van je eigen barbecue een echte houtgestookte pizzaoven. Je kan nu zo vaak je wilt geweldige pizza’s bakken zonder dat je naar de plaatselijke pizzabakker hoeft te rijden.

EAN is 8719326190143

Bekijk op bol.com >
Categorieën: ,

Cadeau beschrijving

Wat vertel je bij je cadeau:
● Een initiatief van drie ontzettend gemotiveerde mannen die een passie hebben voor barbecueën en gezien mogen worden als de expert op dit gebied.
● Nederlands ontwerp, Nederlands fabricaat.
● Avonden lang plezier met vrienden, gezin, kinderen.
● Iedereen kan pizza’s maken die lekkerder zijn dan menig Pizzeria ze maakt.
● Een heel goed excuus om vaker te barbecueën.
● Een alternatief voor de vleesbarbecue.

Dit keer een cadeau met wel echt een verhaal!

Kent u de website www.bbq-helden.nl? Vanaf nu wel gokken wij. Mannen achter deze website zijn Erik Smilda en Arjan en Harco Segers. Drie barbecue fanaten die het streven hebben om ons meer te laten doen op onze eigen barbecue dan alleen maar sateetjes grillen. Al jarenlang hebben zij een website en facebookpagina waar zij recepten delen, tips, en producten testen. Om je vingers letterlijk bij af te likken. Wat zij kunnen maken op een barbecue zou in een restaurant kunnen thuishoren.

Zij hebben diverse zogenoemde pizzaringen getest (een ring die je op je barbecue plaatst in combinatie met een pizzasteen waardoor je zelf pizza’s kan maken). Het resultaat was enigszins teleurstellend. Er kwamen maar geen goede pizza’s uit. Dus dachten de heren; laten we er dan maar zelf één ontwikkelen. En dat is nu uitgegroeid tot de Barabiku pizzaring. Thuis kun je daardoor een hout gestookte pizzaoven nabootsen.

PizzaringDe pizzaring kan op iedere gangbare kolen barbecue worden geplaatst en er ontstaat dan een gat aan de voorkant om je pizza in te schuiven. Kolen warm maken met je barbecue starter, een blokje openhaard hout erop, pizzasteen neerleggen en je kan starten. De hete lucht stroomt vervolgens over je pizza. In slechts drie minuten heb je een pizza.

Dit is het concept, leuker is nog wat je er mee kan. Zelf hebben we de pizzaring in ons bezit en heeft al meerdere malen gezorgd voor succesvolle avonden met vrienden en verjaardagen van de kinderen. Want wie wil er nou niet zijn eigen pizza rollen, versieren en daarna opeten.

Tevens is de pizzaring een leuke variant op het oeroude gourmetten. Hoe? Je maakt een grote schaal (net als gourmetten) met allerlei ingrediënten en zet deze op tafel. Om de beurt mag iemand een pizza versieren met zijn of haar ingrediënten en als deze klaar is wordt hij gedeeld in stukjes. Iedereen kan een stukje proeven. Succes gegarandeerd en een hoop gezelligheid!

Het is een enorm leuk cadeau voor vaders of mannen die een al een barbecue op kolen in hun bezit hebben.

De pizzaring kan besteld worden met of zonder pizzasteen. Leuk om te geven met broers, zussen, moeders of vrienden. Dan kun je jezelf altijd uitnodigen! Zie ook de facebookpagina. Hier staan foto’s, tips en trucs.

EAN is 8719326190143

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Bighorn Pizza Pellet Oven - Buiten - Draagbaar - Opvouwbaar - RVS - 15KG - 460° cadeau geven

Bighorn Pizza Pellet Oven - Buiten - Draagbaar - Opvouwbaar - RVS - 15KG - 460°

€ 179,00

Bekijken
Boska Pizzasteen Deluxe - voor Oven & BBQ - Knapperige pizza's - Ø 29.5 cm - BBQ Accessoires cadeau geven

Boska Pizzasteen Deluxe - voor Oven & BBQ - Knapperige pizza's - Ø 29.5 cm - BBQ Accessoires

€ 27,99

Bekijken
RVS Pizzaschep Inklapbaar Vierkant Handvat - Taartschep - Pizzaspatel BBQ Pannekoeken Spatel cadeau geven

RVS Pizzaschep Inklapbaar Vierkant Handvat - Taartschep - Pizzaspatel BBQ Pannekoeken Spatel

€ 19,49

Bekijken
MaxxGarden Pizza oven buiten - Houtskool – Incl. Pizzasteen - 45x65x158cm cadeau geven

MaxxGarden Pizza oven buiten - Houtskool – Incl. Pizzasteen - 45x65x158cm

€ 216,59

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

Interesse

Leeftijd

, , ,

Voor