Bumba boekje

9,99
Shop: Bol.com logo

Koop bij Bol.com

Categorie:

Product Description

Samson & Gert. Wie is er niet groot mee geworden. Dat dit pas het begin was voor Gert Verhulst om een waar kinderimperium op te bouwen had niemand kunnen voorspellen.

Uit de koker van Gert Verhulst komen o.a. K3, Kabouter Plop, Mega Mindy en Piet Piraat. Een ander succes is clown Bumba en peuters zijn helemaal weg van hem. Samen met zijn vrienden Babilu, Pantoef en Bumbalu haalt hij de meest leuke fratsen uit.

Er is een tv-programma, er zijn theatershows en er zijn diverse aanverwante producten zoals broodtrommels en kleurboeken. Ook is er een serie met boekjes. Elk boekje heeft thema zoals Bumba is jarig en Babilu bij de dokter. Het leuke aan deze boekjes is dat er flapjes in zitten waar iets achter zit. Dit maakt onderdeel uit van de verhaallijn in het boekje.

Wanneer geef je dit cadeau? Dit cadeau leent zich ideaal voor de babyshower. Het is weer eens wat anders dan een setje rompers of een rammelaar. Het is echt een cadeau voor de lange termijn waar ouders en kind enorm van gaan genieten. We wensen je veel succes met het geven van dit cadeau!

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook

Extra informatie

EAN

9789462772250

Gelegenheid

Leeftijd

Voor

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bumba boekje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *