Casio G-Shock

84,00
Shop: Bol.com logo

Koop bij Bol.com

Product Description

Wow! Wat een comeback van het horlogemerk Casio. En hoe! Casio heeft zich volledig gewijd aan een nieuwe lijn genaamd de G-Shock serie. En dit verdient absoluut een plaats op Cadeaulab.nl

Waar de meeste horlogemerken zich richten op verfijning is de G-Shock serie juist geënt op de avonturiers onder ons. Onder het motto “absolute thoughness” kunnen de horloges uit deze serie de meest extreme omstandigheden aan. De filosofie van de bedenker Kikuo Ibe was dan ook dat een horloge een valpartij zou moeten kunnen overleven.

Na meer dan 200 prototypes gaf het ontwerpteam het bijna op, echter, men nam als inspiratie rubber speelgoed. Wanneer er op een rubberen bal druk wordt uitgeoefend dringt dit bijna nooit door tot de kern van de bal. Oftewel, de basis voor de schokbestendige structuur van het horloge. Onveranderd sinds 1983 en onoverwinnelijk.

Er zijn diverse series van de G-Shock. Zoals de Premium, Classic en Bluetooth. Met een prijsklasse vanaf 100,00 euro is dit horloge zeer toegankelijk om cadeau te doen. Vooral voor de sportievelingen en avonturiers onder ons. Er is zelfs een Mudmaster Edition!

Wat opvalt aan de horloges zijn de felle kleuren in zowel de wijzerplaten als de bandjes. Zo is er keuze uit een metalen band of een rubberen band in allerlei kleuren. Ook zijn er horloges die bijvoorbeeld helemaal (dus van de kast tot aan de band) een special effect hebben, zoals een camouflage kleur. Een echte eye-catcher. Overigens zijn alle G-Shock horloges stoer en kunnen worden gecombineerd bij tig outfits. Of je nu gaat stappen, naar je werk gaat of in je vrije tijd een verjaardag bezoekt. Onze favoriet is de MT-G twisted. Het is een chronografisch horloge, heeft een exacte tijdsbepaling door GPS (hoe gaaf!) en kan de tijd in meer dan 29 tijdzones weergeven.

De G-Shock koop je hier.

Wij wensen je heel veel plezier met het geven van dit cadeau.

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook