Cycle Space (boek)

19,99 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >

Cadeau beschrijving

Maak kennis met Cycle Space, het boek dat de wereldwijde fietsbeweging verbindt met de uitdagingen van de 21e eeuw: het creëren van duurzame steden. Dit is het ultieme cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in stedelijke fietsculturen en het ontwerpen van leefbare omgevingen.

Van New York tot Singapore, van Parijs tot São Paolo, overal ter wereld nemen fietsers de straten over. Ze volgen het voorbeeld van fietsvriendelijke steden zoals Amsterdam en Kopenhagen. Of het nu gaat om koeriers die met lef door het verkeer manoeuvreren, modieuze jongeren op trendy tweewielers of gewoon forenzen die naar hun werk fietsen – fietsen is niet langer slechts een alternatief vervoersmiddel. Het is praktisch, duurzaam en cool.

Cycle Space, geschreven door architectuurprofessor en fietsliefhebber Steven Fleming, analyseert de stedelijke fietsculturen en toont hoe deze kunnen leiden tot succesvolle ontwerpstrategieën. Om een duurzame stad te realiseren, is het essentieel om te begrijpen waarom mensen voor de fiets kiezen. Fietsen draagt namelijk bij aan het verminderen van luchtverontreiniging, reistijden, gezondheidsrisico’s en de voortdurende uitbreiding van de stad.

Dit boek neemt je mee op een inspirerende reis door acht grote steden, waarbij elke stad wordt belicht aan de hand van fietsportretten. Ontdek hoe fietsers de stad kunnen redden door innovatieve ontwerpconcepten en slimme oplossingen toe te passen. Cycle Space biedt inzichten, visies en inspiratie voor stedenbouwkundigen, architecten, fietsliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is in het vormgeven van een duurzame toekomst.

Geef dit boek cadeau aan iemand die gepassioneerd is over fietsen, stadsontwikkeling en duurzaamheid. Het is een waardevolle bron van kennis en inspiratie, verpakt in een prachtig vormgegeven boek. Laat de ontvanger zich laten onderdompelen in de wereld van de fietscultuur en ontdek hoe fietsen kan bijdragen aan het creëren van leefbare steden. Met Cycle Space geef je niet alleen een boek, maar ook een visie op een betere toekomst.

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Cadeau informatie

Gelegenheid

, ,

Interesse

,

Leeftijd

, , ,

Voor

,

Andere suggesties…