Deluxe Car Care Kit 9-delig

84,99 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Zet die autoliefhebber maar eens flink aan het werk met deze auto schoonmaakset van Meguiars. Meguiars is de entiteit wanneer het gaat om het verzorgen van de lak van je auto. Het merk bestaat al sinds 1900 en maakte van oorsprong meubelpoets. En omdat de eerste auto’s ook uit hout bestonden was het voor Frank Meguiar een logische stap om ook in deze wereld zijn producten aan de man te brengen. Vele generaties verder is Meguiar de belichaming van autoverzorging. Het is de nummer 1 in de wereld welke iedere autoliefhebber kent en mag wat ons betreft als cadeau niet ontbreken.

De set is zeer compleet voor de gehele carrosserie met een duidelijk uitleg wanneer welk product te gebruiken. Van A tot Z is aanwezig.

Wat vertel je bij het geven van deze Car Care Kit?

Ik ga je eens flink aan het werk zetten maar je zult me dankbaar zijn!

De set komt met meerdere producten. Zoals de Quick Autowas, Velgenreiniger, Ruitenreiniger en zelfs Bandenpoets. Er zijn ook 2 microfiber doeken in het pakket. Alles wordt je geleverd in een tas om de set handig op te bergen. Wij zijn jaloers op degene die dit cadeau krijgt!

Voor wie is deze Car Care Kit een leuk cadeau?

Voor de autoliefhebber met een eigen auto die het fijn vindt dat zijn of haar auto in tip top conditie is. Succes gegarandeerd met dit pakket!

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Meguiar's Deluxe Car Care Kit V2 cadeau geven

Meguiar's Deluxe Car Care Kit V2

€ 89,99

Bekijken
Lederen Auto Interieur Verzorging Set 250ml - Auto Bekleding Leer - Voordeel Verpakking - Reiniger en Protectie Crème + Applicator – Verzorgen Leer & Lederwaar - Leather Car Interior Care Kit 250ml cadeau geven

Lederen Auto Interieur Verzorging Set 250ml - Auto Bekleding Leer - Voordeel Verpakking - Reiniger en Protectie Crème + Applicator – Verzorgen Leer & Lederwaar - Leather Car Interior Care Kit 250ml

€ 34,95

Bekijken
Gecko car care Koplamp Poetsen Set Headlight Polishing Kit Inclusief Polijstmiddel cadeau geven

Gecko car care Koplamp Poetsen Set Headlight Polishing Kit Inclusief Polijstmiddel

€ 17,50

Bekijken
Meguiars Car Care Essentials Kit cadeau geven

Meguiars Car Care Essentials Kit

€ 48,99

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

, ,

Interesse

Merk

Leeftijd

, , ,

Voor