Folly Wijngids

24,99 Shop: bol.com

Van beginnend wijnliefhebber naar gastronoom sommelier.

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Er zijn weinig onderwerpen zoals wijn waar je urenlang over kunt discussiëren en filosoferen. Waar de één het ziet het als lekkere alcoholische versnapering ziet de ander het als ware kunstvorm. Over weinig onderwerpen zijn zoveel boeken als wijn geschreven. De één nog complexer dan de andere. En wat je wilt voorkomen bij het cadeau geven van een wijngids is dat het linea recta in de kast verdwijnt. Daarom is de Folly Wijngids het ideale cadeau.

Welke wijn past bij jou? Doe de wijn smaaktest

De Folly Wijngids is een uitgebreid boek zonder poehoe en opsmuk. De auteurs Madeline Puckette en Justin Hammack nemen je met dit boek mee terug naar de basis. Op een praktische wijze verhoog je je wijnkennis met deze gids. Van druivensoorten, wijngebieden in de wereld, wijn-spijscombinaties tot wijnetiketten. Het boek is van Wine Folly, een bekende online blog over wijn.

Wat vertel je bij het geven van de Folly Wijngids?

Met dit boek je je basiskennis over wijn direct vergroten en wordt je van a-z geïnformeerd op het gebied van wijn. Iemand die ook maar een beetje van wijn houdt zal direct de auteurs en het blog Folly herkennen. Met de verworven kennis over wijn-spijscombinaties komen we binnenkort graag een keertje eten!

Het boek is prachtig vormgegeven en je ziet dat aan alle details aandacht is besteedt. Zo zijn er gedetailleerde kaarten over de wijngebieden, prachtige foto’s en een handleiding om wijn te proeven als geoefend vinoloog. En ook wel handig, het boek is de Nederlandse taal!

Voor wie de Folly Wijngids een leuk cadeau is?

De Folly Wijngids is een leuk cadeau voor zowel de beginnende als gevorderde wijnliefhebber. Vooral omdat het je mee terugneemt naar de basis. Ongeacht je kennis is dit altijd weer een verfrissing. Oftewel gewoon een kwalitatief goed boek voor jarenlang leesplezier!

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Wijngids Italië cadeau geven

Wijngids Italië

€ 24,95

Bekijken
Wijngids Duitsland cadeau geven

Wijngids Duitsland

€ 24,95

Bekijken
Wijngids Spanje cadeau geven

Wijngids Spanje

€ 26,95

Bekijken
De Wijngids cadeau geven

De Wijngids

€ 12,50

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , , , ,

Interesse

Merk

Leeftijd

, , ,

Voor

,

Andere suggesties…