HK Living broodplank maat L

33,95 Shop: Homedeco.nl

Deze plank is goedgekeurd voor het gebruik met voedselwaren en kan dus ook op tafel gelegd worden met allerlei lekkere hapjes erop. dat staat garant voor een avond genieten met vrienden en familie. heerlijk!

Bekijk op Homedeco.nl >

Product Description

Met een afmeting van 37,5x63cm is de HK Living broodplank het ideale cadeau voor de borrelaar onder ons. HK Living maakt sinds 2009 lifestyle producten voor in huis. Het is een Nederlands bedrijf met een focus op puurheid en originaliteit. En dat dit een succes is blijkt wel uit het feit dat HK Living anno 2016 in meer dan 34 landen verkrijgbaar is. Zo ook deze broodplank.

Je kent het wel, je gaat lekker een borrel drinken bij vrienden of familie. En voor je het weet staat de hele tafel vol met schaaltjes, flesjes en brood. Met de HK Living broodplank is dit verleden tijd. In een mum van tijd organiseer je een gezellige plank met broodjes, worstjes, blokjes kaas en een wijntje. Het ziet er uit als een ware traktatie op het moment dat je met deze plank binnenkomt lopen. Klaar met borrelen? Je hangt hem handig op door het touwtje aan de bovenkant van de plank.

Wat vertel je bij je cadeau? Exact waar HK Living voor staat; puurheid en originaliteit. Toch een maatje kleiner? Neem dan de maat M uitvoering. Nog steeds groot genoeg om een fantastische borrel te organiseren.

Een tip van Cadeaulab als je nog budget over hebt: koop alvast wat afbakbroodjes, een lekkere olijfolie en een flesje wijn. Leg dit op de plank en pak het geheel in met doorzichtig cadeaupapier. Je cadeau is op deze manier helemaal compleet!

Bekijk op Homedeco.nl >

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Merk

Interesse