Jelly Beans / Bean Boozled

13,49 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorieën: ,

Cadeau beschrijving

Wat vertel je bij je cadeau?
– Ik vind het weer eens tijd voor een spelletje.
– Je bent een zoetekauw, dus moest aan jou denken.
– Ik wilde altijd al eens testen of je nu echt een waaghals bent.

Vandaag een cadeau voor de echte waaghalzen. Met dit cadeau ga je namelijk zeker een hoop lol beleven.

Wat is het? Jelly Beans zijn kleine snoepjes in de vorm van een boon en komen origineel uit Fairfield California. Naar schatting werden er vorig jaar zo’n 200.000.000.000 Jelly Beans geconsumeerd. Inmiddels zijn er meer dan 50 smaken zoals Perzik, Coconut en Appel. En nu is er een heus Jelly Bean spel gelanceerd genaamd Bean Boozled.

Waarom voor waaghalzen? Het spelletje Bean Boozled bevat van elke soort twee “identieke” snoepjes. Althans zo lijkt het. Van elk soort snoepje is er namelijk één de echte smaak, en de andere een enorm vieze smaak zoals rotte eieren, stinksokken en zelfs kots. Het verschil tussen de snoepjes zie je niet.

Dit spelletje speel je door aan het rad te draaien. De kleur waarop de wijzer stopt moet je kiezen en opeten. En of het nou stinksokken of citroen is je moet het doorslikken, anders ben je af!

Het spel is in 2008 ontstaan in Wisconsin en is sindsdien populair. Je kan op Youtube honderden filmpjes bekijken waar mensen letterlijk over hun nek gaan. Prijs van het spel ligt onder €10,00 en is verkrijgbaar bij de snoepwinkels en online winkels. Eén tip, vergeet niet je camera bij de hand te houden.

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Cadeau informatie

Gelegenheid

,

Interesse

Leeftijd

, , ,

Voor

, , ,

Andere suggesties…