Knuffelcactus

23,95 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Hoe leuk zou het zijn om een cactus te kunnen knuffelen? Nou, dat kan nu met de Opuntia indica! Deze knuffelbare cactus is het perfecte cadeau voor iemand die wel een warme omhelzing kan gebruiken. Met zijn stoere uiterlijk en zachte “donslaagje” is deze kamerplant een unieke toevoeging aan elk interieur.

De Opuntia indica, ook wel bekend als de vijgencactus of schrijfcactus, is een makkelijke kamerplant die lang meegaat. Hij heeft niet de vervelende stekels waar je voor moet oppassen, maar brengt wel dezelfde charme en karakter van een echte cactus met zich mee.

Deze zachtaardige cactus zal als een nieuwe groene vriend in huis worden verwelkomd. Wie kan er nou geen knuffel(cactus) gebruiken?

Met dit cadeau geef je niet alleen een origineel en bijzonder geschenk, maar ook een stukje duurzaamheid. De Opuntia indica is stevig en stijlvol verpakt, zodat hij veilig bij de ontvanger aankomt en direct een glimlach op het gezicht tovert.

En er is nog een extra touch! Je kunt kiezen uit een breed scala aan toffe wenskaarten om je cadeau nog persoonlijker te maken. Voeg een lieve boodschap toe en maak dit cadeau helemaal compleet.

Geef de knuffelbare Opuntia indica als cadeau en verras een cactusliefhebber met een unieke en gemakkelijke groene verrassing.

Anderen bekeken ook

Fisher Price - Bijt- & Knuffelcactus

Fisher Price - Bijt- & Knuffelcactus

€ 21,39

Bekijken

Cadeau informatie

Interesse

Leeftijd

, , ,

Voor

,

Gelegenheid

, , ,