Kookboek Aan Tafel – Cyril Lignac

39,95 Shop: Bol.com logo

Bekijk op Bol.com >

Product Description

Vergeet voor heel even Jamie Oliver. We laten je namelijk kennismaken Cyril Lignac, een Franse topkok die inmiddels al meer dan 2 miljoen boeken heeft verkocht.

Cyril Lignac genoot zijn opleidingen bij Pierre Herme en Alain Ducasse. Inmiddels heeft Cyril meerdere toprestaurants en een eigen tv-show. In Frankrijk is Cyril de meest geliefde kok op dit moment.

Zijn boek aan tafel is een verzameling van zijn laatste 6 boeken. Het leuke aan dit boek is dat er meer dan 300 brasseriegerechten in staan. Dit zijn kleinere gerechten die relatief eenvoudig te maken zijn voor iedereen die van koken houdt. Zo is er een sectie met aperitiefjes en hapjes, een sectie met de goedkope keuken en een sectie met gerechten in minder dan 25 minuten. Maar dan wel chef-waardig!

Dit cadeau geef je dan ook aan iemand die van koken houdt. Wat je vertelt bij je cadeau is dat je diegene eens wil laten kennismaken met iemand anders dan Jamie Oliver. Meteen een goed excuus om jezelf uit te nodigen voor een etentje. Aan tafel!

Bekijk op Bol.com >

Anderen bekeken ook

Aan Tafel

Aan Tafel

€ 71,75

Bekijken
Fait maison n°1

Fait maison n°1

€ 9,49

Bekijken
Bistro Cooking

Bistro Cooking

€ 57,71

Bekijken
Best of Cyril Lignac

Best of Cyril Lignac

€ 5,99

Bekijken

Extra informatie

EAN

9789020915952

Interesse

Gelegenheid

, , ,

Voor

,

Leeftijd

, , ,