Kwak Cadeauverpakking + 2 glazen- 4 x 33cl

34,95
Shop: Bol.com logo

Koop bij Bol.com

Product Description

Vraag iemand een speciaalbier te op te noemen en grote kans dat je dan de naam Kwak hoort van familiebrouwerij Bosteels. Deze brouwerij in Buggenhout in België produceert speciale kwaliteits- en traditionele bieren sinds meer dan 200 jaar (zesde generatie) met de Tripel Karmeliet, Kwak en Deus.

Kenmerkend voor Kwak is het gebruik van het zogenoemde koetsiersglas. Brouwer Kwak was in die tijd eigenaar van een koetsiersherberg. En omdat koetsiers hun koets niet in de steek mochten laten ontwikkelde hij een speciaal glas met een bolle onderkant geplaatst aan een houder die op de koets werd bevestigd. Op deze manier kon het glas ook nooit omvallen tijdens de rit. Een verhaal dat maar weinig bierdrinkers kennen en een absolute beleving bij je cadeau vormt.

Wat vertel je bij het geven van het Kwak Cadeauverpakking?

Niets meer en niets minder dan bovenstaande oorsprong. Het zal tot de verbeelding spreken.

Dit cadeau bestaat uit vier flessen kwak bier en twee glazen inclusief de houten houder. Het komt in een mooie houten kist. Het cadeau is alom versiert met inscripties van Kwak.

Voor wie is een Kwak Cadeauverpakking een leuk cadeau?

Voor ieder persoon die van een goed stevig glas bier houdt. Denk er ook eens aan om dit te geven aan iemand waarvan je weet dat diegene eigenlijk alleen pils drinkt. Weer eens wat anders! Oftewel een mooi geschenk.

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook

Extra informatie

EAN

5410693100713

Interesse

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kwak Cadeauverpakking + 2 glazen- 4 x 33cl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *