Laguiole Style de Vie Steakmessen

69,95
Shop: Bol.com logo

Koop bij Bol.com

Categorieën: ,

Product Description

Iemand die gek is van de BBQ of koken? Gooi het traditionele kookboek overboord en ga voor de Laguiole Style de Vie Steakmessen.

Het is de ergernis van menig persoon, je hebt een lekker stuk vlees bereidt, maar je komt er maar moeilijk doorheen met je normale messen. Met de Laguioli Style Steakmessen behoort dit tot de verleden tijd.

Laguiole is een Franse fabrikant van messen die gemaakt zijn volgens de traditionele vorm en methodes uit de regio Aveyron. De messen van Laguiole zijn erkend met tal van prijzen voor hun afwerking en kwaliteit. Het schijnt zelfs zo te zijn dat sommige restaurants in de regio geen messen op tafel leggen omdat de locals hun eigen Laguiole mes willen gebruiken.

Dat dit een kwaliteitsproduct betreft is goed te zien bij de Style de Vie steakmessen. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal en het handvat van olijfhout. Ze worden geleverd in een mooi houten opbergkistje en de messen hebben de gravure van Laguiole. Het is een set van 6 messen.

Waarom is dit een goed cadeau? Steakmessen zijn eigenlijk onmisbaar in een huishouden waar goed eten wordt gewaardeerd. Ook is het een typisch product dat mensen niet snel zelf kopen of niet snel zelf aan denken. De waardering en verassing is dan des te groter. Bij ieder etentje ligt er kwalitatief goed bestek op tafel waarover iedere gast zijn waardering zal uitspreken.

Geen fan van hout? De messen zijn er ook in een volledige roestvrij stalen uitvoering.

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Interesse

Merk

Voor

,

Leeftijd

, , ,

Gelegenheid

, , ,