Le Creuset Kelnermes 2-traps

34,95 Shop: bol.com

Gebroken kurken zijn verleden tijd.

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Bij het geven van een cadeau aan de wijnliefhebber kunnen twee zaken niet ontbreken: een kwalitatief goed kelnermes en het merk Le Creuset. En dat is exact wat dit cadeau is. Over een sommeliersmes (in de volksmond kelnermes) kunnen we kort en krachtig zijn. Dit hoort namelijk thuis bij iedere wijnliefhebber. En toch zul je je verbazen over hoeveel wijnliefhebbers een basis mes gebruiken of er zelfs überhaupt geen hebben. En dit is zonde, want met een kwalitatief goed sommeliersmes voorkom je een hoop gedoe en sta je niet de zoveelste keer voor paal als je weer eens de kurk niet uit fles krijgt of de kurk zelfs volledig afbreekt. Dit mes van La Creuset staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Welke wijn past bij jou? Doe de wijn smaaktest

Wat vertel je bij het geven van dit kelnermes?

We hebben je nu zo vaak zien worstelen met het openmaken van al die wijnflessen, met dit cadeau behoort dit voorgoed tot de verleden tijd.

2-traps kelnermers

Dit sommeliersmes heeft een dubbele hefboom om de kruk in twee stappen te verwijderen. Het spiraal blijft goed in de kurk zitten en het kost weinig kracht om te kurk te verwijderen. Tevens kan het mes gebruikt worden als flessenopener. Het design is fraai en onderscheidend te noemen. Het is gemaakt van RVS en hout en kan daarmee jaren vooruit. Let wel op dat hij niet in de vaatwasser mag.

Voor wie dit kelnermes een leuk cadeau is?

Wat ons betreft is het 2-traps Le Creuset Kelnermes een leuk cadeau voor iedereen die weleens een fles wijn moet openen. Een basis gereedschap.

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Bar Professional Kelnermes Tools 12 cm Kunststof-rvs cadeau geven

Bar Professional Kelnermes Tools 12 cm Kunststof-rvs

€ 8,25

Bekijken
Barvivo® Wijnopener Kurkentrekker - Voor Bier- en Wijnflessen. Kelnermes van Roestvrij Staal en Rozenhout cadeau geven

Barvivo® Wijnopener Kurkentrekker - Voor Bier- en Wijnflessen. Kelnermes van Roestvrij Staal en Rozenhout

€ 17,99

Bekijken
Mémoire Couteau Sommelier - 3 in 1 Sommelier mes - Wijnopener - Geschenkverpakking - Kurkentrekker - Premium kelnermes van rosewood - Flesopener - Tweetraps hefboom - Laser gegraveerd - Flesopener - Horeca kwaliteit cadeau geven

Mémoire Couteau Sommelier - 3 in 1 Sommelier mes - Wijnopener - Geschenkverpakking - Kurkentrekker - Premium kelnermes van rosewood - Flesopener - Tweetraps hefboom - Laser gegraveerd - Flesopener - Horeca kwaliteit

€ 24,95

Bekijken
Kurkentrekker - Wijnopener - Bieropener - Kelnermes - Flesopener-  Bierflesopener - Volledig RVS cadeau geven

Kurkentrekker - Wijnopener - Bieropener - Kelnermes - Flesopener- Bierflesopener - Volledig RVS

€ 7,50

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , ,

Interesse

Merk

Leeftijd

, , ,

Voor

,

Andere suggesties…