LED Nek Leeslamp

26,99 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >

Cadeau beschrijving

Op zoek naar een geweldig cadeau voor boekenliefhebbers? Maak kennis met de nek leeslamp! Deze slim ontworpen lamp biedt je altijd het beste zicht, waar je ook bent. Draag hem comfortabel rond je nek en verlicht moeiteloos je boek, breiproject of reparatieklus. Met de verstelbare lampen heb je altijd de juiste belichting, terwijl je je handen vrij hebt. En maak je geen zorgen, de smalle lichtstraal stoort anderen niet, zodat je ongestoord kunt genieten van je boek terwijl je partner naast je slaapt.

De nek leeslamp beschikt over drie verschillende lichttemperaturen die je eenvoudig kunt aanpassen met een ingebouwde knop. Het zachte gele licht is perfect voor het slapengaan, omdat het je ogen niet irriteert en bijdraagt ​​aan een goede nachtrust. Het koele witte licht biedt uitstekend zicht voor precisieklussen, terwijl het warme witte licht een perfecte middenweg biedt. Daarnaast kun je ook de helderheid van het licht aanpassen, met drie verschillende standen om uit te kiezen.

Het beste van alles is dat je geen batterijen nodig hebt om de nek leeslamp te gebruiken. Sluit hem eenvoudig aan via de USB-C-poort met een adapter, powerbank of laptop om op te laden. Met een volledig opgeladen batterij gaat de lamp maximaal 80 uur mee, afhankelijk van de lichtstand die je kiest. Zo kun je comfortabel knutselen, klussen of lezen gedurende meerdere avonden zonder je zorgen te maken over het vervangen van batterijen.

Geef de nek leeslamp cadeau en geef boekenliefhebbers een comfortabele en handige manier om van hun favoriete activiteiten te genieten. Het is het perfecte geschenk voor iedereen die graag leest, knutselt of klust, en het zal zeker gewaardeerd worden!

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , , , , ,

Interesse

Leeftijd

, , , , ,

Voor

, , ,