LEGO City Brandweer Ladderwagen

23,49 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Wil je de verbeelding van een jonge brandweerheld tot leven brengen? Dan is de ladderwagen bouwset het perfecte cadeau! Met deze set kunnen kinderen zichzelf in de schoenen van een dappere brandweerman of -vrouw plaatsen en spannende avonturen beleven terwijl ze de stad beschermen tegen brandgevaar.

Stap in de ladderwagen en rep je naar de brand! Met een druk op de knop schuift de ladder uit en ben je klaar om de vlammen te blussen. Met de speciale slang, uitgerust met een noppenschieter, kun je de brand bestrijden en de vlammen doven. Het is een interactieve ervaring die de verbeelding van kinderen prikkelt en hen stimuleert om heldendaden te verrichten.

Maar wees voorzichtig! In deze spannende missie moet je oppassen dat de olieton niet ontploft. Het is een uitdaging die de vaardigheden en het probleemoplossend vermogen van kinderen op de proef stelt. Ze moeten snel en doelgericht handelen om de brand te blussen en de stad veilig te houden.

De ladderwagen bouwset bestaat uit 214 onderdelen, waardoor kinderen kunnen genieten van een meeslepend bouwproces. Het stimuleert hun fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en concentratie. Ze kunnen trots zijn op hun eigen creatie en zich betrokken voelen bij het resultaat.

Deze bouwset is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar, wat betekent dat het een geweldig cadeau is voor zowel jongere als oudere kinderen. Het combineert speelplezier met educatieve voordelen, zoals het ontwikkelen van bouwvaardigheden, probleemoplossend denken en fantasierijk spel.

Dus, waar wacht je nog op? Geef een jonge brandweerfan de kans om zijn of haar dromen waar te maken met de ladderwagen bouwset. Het is een cadeau dat niet alleen zorgt voor urenlang speelplezier, maar ook de verbeelding, bouwvaardigheden en probleemoplossend vermogen van kinderen stimuleert. Laat ze hun eigen avonturen beleven en de stad redden van denkbeeldige branden. Een geweldig cadeau voor ultiem speelplezier!

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

LEGO DUPLO Brandweerauto - 10969 cadeau geven

LEGO DUPLO Brandweerauto - 10969

€ 21,39

Bekijken
LEGO City Brandweerkazerne - 60320 cadeau geven

LEGO City Brandweerkazerne - 60320

€ 37,79

Bekijken
LEGO City Brandweerhelikopter - 60318 cadeau geven

LEGO City Brandweerhelikopter - 60318

€ 9,95

Bekijken
LEGO City Brandweer & Politie Achtervolging - 60319 cadeau geven

LEGO City Brandweer & Politie Achtervolging - 60319

€ 22,48

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

,

Interesse

Merk

Leeftijd

Voor

,

Andere suggesties…