Mini Uggs

39,00 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >

Cadeau beschrijving

Binnenkort een babyshower en geen idee wat voor cadeau je moet geven? Geef dan deze mini Uggs voor baby’s.

Het merk UGG bestaat al decennia lang en begon met een ondernemer die in de jaren 80 met een zaak vol “sheepskin” laarzen naar Amerika kwam. Hij was ervan overtuigd dat de rest van de wereld zijn liefde voor “sheepskin” ooit zou delen. Eind jaren negentig droegen verschillende beroemdheden zijn laarzen. Het echte succes werd geboekt toen de laarzen te zien waren bij Oprah Winfrey.

De rest is geschiedenis. Hordes moeders en kinderen die je zag lopen op UGG’s. En wat in de mode komt gaat uiteindelijk ook weer uit de mode. UGG bedacht hier iets op. Het merk ging zich medio 2011 weer richten op waar het allemaal ooit begon; de actieve man. Want het waren in de jaren tachtig voornamelijk mannelijke surfers die deze “sheepskin” producten droegen nadat ze uit het koude zeewater kwamen.

De strategie van UGG werkt. Waarom? Er is inmiddels een groot assortiment van producten te verkrijgen. Waaronder de UGG baby pantoffels. En wij zijn erg helemaal weg van! En dan blijven die babyvoetjes lekker warm. Een ding is zeker, van dit cadeau krijgen ouders geen tweede.

Anderen bekeken ook

The Baby Uggs Are Hatching

The Baby Uggs Are Hatching

€ 46,65

Bekijk op bol.com

Cadeau informatie

Gelegenheid

Merk

Leeftijd

Voor

,

Andere suggesties…