Nespresso Aeroccino

79,00 Shop: bol.com

Wie wil er koffie? Doe maar cappuccino!

Bekijk op bol.com >

Categorieën: ,

Product Description

Wie wil er koffie? Doe maar cappuccino!

Iedereen lijkt verzot te zijn op deze koffievariant. En toch hebben maar weinig huishoudens een goede melkopschuimer. Een ideaal cadeau voor hem of haar.

Nespresso heeft naast koffie een zeer mooie lijn met accessoires. Waaronder ook deze melkopschuimer Aeroccino. Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste koffiespecialiteiten zoals latte macchiato en cappuccino. Het aanrommelen met pannetjes behoort tot de verleden tijd.

Waarom houden wij juist van de Aerocciono? Ten eerste de kwaliteit. Zoals je mag verwachten van Nespresso is het product gemaakt van degelijke materialen. Zowel de binnen- als buitenkant is gemaakt van roestvrijstaal. Ten tweede is deze melkopschuimer geluids- en trilarm in vergelijking tot andere melkopschuimers. Tot slot is de Aeroccino een echte eye-catcher op het aanrecht en hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Dus wil je iemand verassen met een zeer eenvoudig te bedienen melkopschuimer die ook door professionele Barista’s wordt gebruikt. Zoek dan niet verder. De ontvanger van je cadeau zal je jarenlang dankbaar zijn! Succes verzekerd!

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Merk

Interesse

Gelegenheid

, , ,

Voor

,

Leeftijd

, , ,