Netflix Giftcard

15,00 Shop: bol.com

Geef iemand uren kijkplezier!

Bekijk op bol.com >
Categorieën: ,

Cadeau beschrijving

Netflix, wie kent het niet. Toch had Netflix een tijdje nodig om de harten van tv-kijkend Nederland te veroveren. En hoe! Het zijn vooral de series die hebben bijgedragen aan de populariteit van Netflix.

Er zijn door Netflix zelf ontwikkelde series zoals Narcos, Breaking Bad en House of Cards. Deze series winnen prijs na prijs. En geloof ons, meer dan terecht. Je raakt letterlijk verslaafd en kan niet wachten op het volgende seizoen. Naast het eigen aanbod zijn er ook zogenoemde ingekochte series zoals Prison Break en Suits. Het aanbod is compleet en zeer kwalitatief. Er is ook een keur aan films.

Netflix werkt op basis van een maandelijks abonnement. Je betaalt dus niet per aflevering of per film (zoals bij Apple) maar voor een vast bedrag kun je alles 24/7 kijken. Bij de uitgebreidere abonnementen kan je zelfs meerdere accounts aanmaken. Bijvoorbeeld 1 voor jezelf, voor je vrouw en voor de kids. Netflix is te bekijken via de Apple TV, Smart TV en mobile devices. Je kunt letterlijk overal genieten van je favorieten films en series.

Wij van cadeaulab.nl zouden onszelf niet zijn als je dit niet aan iemand cadeau kan geven. Er is namelijk een Netflix Giftcard te koop. Een ideaal cadeau. Je geeft iemand letterlijk uren kijkplezier en de mogelijkheid om nou eindelijk ook eens over jouw favoriete serie mee te kunnen praten.

Wat vertel je bij je cadeau? Simpel: laten we samen eens lekker een avondje Netflixxen. Direct een goed excuus om weer snel af te spreken.

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , , , , ,

Interesse

Leeftijd

, , , ,

Voor

, , ,

Andere suggesties…