Pauwel Kwak Cadeauverpakking

20,99 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorieën: ,

Cadeau beschrijving

Vraag iemand een speciaalbier te op te noemen en grote kans dat je dan de naam Pauwel Kwak hoort van familiebrouwerij Bosteels. Deze brouwerij in Buggenhout in België produceert speciale kwaliteits- en traditionele bieren sinds meer dan 200 jaar (zesde generatie) met de Tripel Karmeliet, Kwak en Deus.

Kenmerkend voor Pauwel Kwak is het gebruik van het zogenoemde koetsiersglas. Brouwer Kwak was in die tijd eigenaar van een koetsiersherberg. En omdat koetsiers hun koets niet in de steek mochten laten ontwikkelde hij een speciaal glas met een bolle onderkant geplaatst aan een houder die op de koets werd bevestigd. Op deze manier kon het glas ook nooit omvallen tijdens de rit. Een verhaal dat maar weinig bierdrinkers kennen en een absolute beleving bij je cadeau vormt.

Wat vertel je bij het geven van de Pauwel Kwak Cadeauverpakking?

Niets meer en niets minder dan bovenstaande oorsprong. Het zal tot de verbeelding spreken.

Dit cadeau bestaat uit 2 flessen kwak bier en 1 glas.

Voor wie is een Pauwel Kwak Cadeauverpakking een leuk cadeau?

Voor ieder persoon die van een goed stevig glas bier houdt. Denk er ook eens aan om dit te geven aan iemand waarvan je weet dat diegene eigenlijk alleen “gewoon bier” (pils) drinkt. Weer eens wat anders! Oftewel een mooi geschenk.

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , ,

Interesse

Merk

Leeftijd

, , ,

Voor