Present Time Honeycomb Wijnrek van Metaal – Past in elk interieur

28,95
Shop: Bol.com logo

Koop bij Bol.com

Categorie:

Product Description

Weleens in een wijnhuis of Chateau geweest? Wat daar opvalt is dat alle flessen wijn niet rechtop staan maar keurig in wijnrekken liggen. En dit is met een goede reden, een wijn rechtop bewaren zorgt ervoor dat de kurk uitdroogt, krimpt en er hierdoor zuurstof bij de wijn komt. En zeg dan maar gedag tegen je lekkere fles wijn.

Wijn bewaar je het beste in het donker, liggend en vrij van trillingen. Toch zul je versteld staan van hoeveel mensen wijn rechtop bewaren. Zonde! Gelukkig biedt het wijnrek van Present Time uitkomst. Eenvoudig je wijn liggend bewaren in een mooi rek.

Welke wijn past bij jou? Doe de wijn smaaktest

Wat vertel je bij het geven van dit wijnrek?

Met dit cadeau blijven jouw flessen wijn van onveranderde goede kwaliteit. Leg hier dus je mooiste flessen wijn in.

Dit wijnrek is gemaakt van metaal en is super handig. Je kan in totaal tot 6 flessen wijn kwijt in het rek. En door het compacte formaat kun je hem overal neerzetten. Natuurlijk het liefst onder de juiste condities voor de wijn maar op het aanrecht misstaat hij zeker niet. En heb je geen wijn meer? No worries, het wijnrek is opvouwbaar.

Voor wie dit cadeau leuk is?

Voor iedere wijndrinker, al zal een ervaren wijnliefhebber zijn flessen koesteren en deze reeds liggend hebben. Aan flessen wijn geen genoeg, dus ook niet aan de juiste opbergruimte.

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Merk

Interesse

EAN

8714302668081