Red Bull Racing Team Polo – Max Verstappen

76,95 Shop: Bol.com logo

Voor achter de buis of op het circuit!

Bekijk op Bol.com >

Categorie:

Product Description

Het fenomeen Max Verstappen – zoon van Jos Verstappen en de jongste coureur in de geschiedenis van de Formule 1. Max reed op zijn 17de al in de Formule 1 zonder een rijbewijs voor de openbare weg te hebben. Sindsdien is Max Verstappen verbonden aan het Red Bull Racing Team en wordt gezien als het grootste racetalent allertijden. Zijn overwinningen smaken altijd naar meer, hij neemt nooit een blad voor de mond en racet agressief.

Maar wat is nou een Max Verstappen cadeau om te geven? Wat ons betreft deze Max Verstappen polo 2020. Met dit polo shirt Red Bull 2020 komt je 100% zeker goed beslagen ten ijs. Het is stijlvol, waarbij iedere liefhebber dit officiële Verstappen shirt met trots zal dragen. Achter de buis of op het circuit.

Wat vertel je bij het geven van deze polo?

Geloof ons, dit cadeau heeft geen toelichting nodig. Het is meteen duidelijk wanneer je de glimlach op iemands gezicht ziet verschijnen.

Het Max Verstappen polo shirt 2020 is van de sponsor Puma. Het is blauw met rode zijkanten en voorzien van alle officiële sponsors met te gekke details.

Voor wie is dit cadeau leuk?

Voor iedere autoliefhebber die laat zien dat hij een liefhebber is. Max Verstappen heeft de harten van ons allemaal gestolen.

Bekijk op Bol.com >

Anderen bekeken ook

Extra informatie

EAN

4062452440991

Gelegenheid

, ,

Interesse

Leeftijd

, , , ,

Voor

, , ,