Secrid Mini Wallet

59,95 Shop: Amazon.nl

Eén van de must-haves voor iedere man en vrouw

Categorieën: ,

Cadeau beschrijving

Wat vertel je bij je cadeau:
• Nederlands ontwerp + Nederlands fabricaat.
• Nooit meer een dikke portemonnee in je achterzak.
• Je pasjes altijd beveiligd tegen beschadigen en fraude door uitlezen RFID chip op afstand.
• Product is o.a. winnaar van de Red Dot Award en tal van andere prijzen.
• Hip imago en een echte Eyecatcher.
• Super praktisch in gebruik.

Inmiddels alweer 6 jaar geleden verschenen maar nog steeds één van de must-haves voor iedere man en vrouw: de Secrid Mini Wallet. Een kleine portemonnee die gemaakt is van een aluminium behuizing en een leren omslag. Waarom een must-have? Nog steeds zie je de moderne man met een enorme “bult” in zijn achterzak lopen, wat daar dan zit is een dikke oude versleten portemonnee. Een echte afknapper. De Secrid Mini Wallet verhelpt dit probleem.

De portemonnee is hiermee slechts 2,1cm dik. Aan de bovenzijde van de Mini Wallet zit de sleuf waar je 6 vlakke kaarten in kwijt kunt. Door het lipje aan de onderkant open te klikken schieten je pasjes automatisch omhoog. Heel fraai hierbij is dat de pasjes trapsgewijs omhoog staan waardoor je in één oogopslag het juiste pasje met gemak er uit kan schuiven.

Na het loshalen van het knoopje aan de zijkant kun je eenvoudig de Wallet openvouwen en heb je ruimte voor:
• Twee vakjes voor een aantal pasjes
• Een flap die openvouwt waar je briefgeld veilig kan opbergen.

En dan het verhaal achter deze Mini Wallet. Marianne van Sasse van Ijsselt en René van Geer zijn de drijvende kracht achter Secrid. Na jarenlang producten te ontwerpen voor bedrijven zoals MaxiCosi, KNP en Quooker, raakte zij betrokken bij de introductie van de Chipper en Chipknip. Ze ontdekten dat consumenten niet blij waren met al die pasjes omdat hun portemonnees niet geschikt waren voor het snelgroeiend aantal pasjes. Dit resulteerde in de oprichting van Secrid. Filosofie is dat plastic kaarten veel te voorduren krijgen. Met name kaarten met een RFID chip zijn in een normale portemonnee niet veilig opgeborgen. Deze kunnen namelijk op meters afstand worden uitgelezen of gekopieerd door criminelen. De Secrid werkt dus in feite als een firewall. Ze zijn inmiddels verkrijgbaar in 45 landen.

Een prachtig verhaal om te vertellen wanneer je dit cadeau geeft! Bijvoorbeeld voor Vaderdag, Vaders verjaardag. Maar ook voor Moeders, er zijn namelijk allerlei hippe kleuren! Wordt geleverd in mooie zwarte doos met een boekje.

Het prijsniveau van de Secrid Mini Wallet ligt rond de €50,00. Dit is op dit moment DE portemonnee waar wij van CadeauLab (we hebben hem zelf ook) nog steeds complimenten over krijgen als we hem tevoorschijn toveren.

Anderen bekeken ook

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , ,

Leeftijd

, , ,

Voor

Andere suggesties…