Thuis Barista boek

9,95 Shop: bol.com

Ontdek de kunst van het koffiezetten en creëer je eigen koffiesensatie!

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Laat de koffieliefhebber in jou ontwaken en ontdek de geheimen van de perfecte espresso, cappuccino en macchiato met het boek “Thuis barista”. Met dit unieke cadeauidee stappen we in de wereld van koffie en leren we de do’s en don’ts van het zetten van een uitgebalanceerde kop koffie, stap voor stap uitgelegd door tweevoudig Nederlands kampioen barista, Sander Schat.

In “Thuis barista” neemt Sander Schat je mee op een smaakvolle reis door de kunst van het koffiezetten. Van het bereiden van een perfecte espresso tot het creëren van een romige cappuccino en een verleidelijke latte macchiato, dit boek staat vol met waardevolle tips en technieken om thuis je eigen koffiesensaties te creëren. Of je nu een ervaren barista bent of net begint met het ontdekken van de wereld van koffie, dit boek biedt voor ieder wat wils.

Met duidelijke instructies en prachtige foto’s leer je de fijne kneepjes van het vak. Leer hoe je de juiste bonen selecteert, hoe je de maling en extractie perfect afstemt en hoe je melk opschuimt als een professional. Ontdek nieuwe recepten en leer hoe je je favoriete koffievariaties kunt aanpassen aan je eigen smaakvoorkeuren. Met “Thuis barista” wordt koffiezetten een creatieve en bevredigende ervaring waar je elke dag van kunt genieten.

Dit boek biedt niet alleen waardevolle kennis, maar is ook een bron van inspiratie. Met zijn moderne jasje brengt het de wereld van koffie naar je eigen keuken. Maak indruk op je vrienden en familie met je barista-vaardigheden en laat ze genieten van heerlijke koffiecreaties, rechtstreeks uit jouw eigen koffiehoek.

Het boek “Thuis barista” is het perfecte cadeau voor elke koffieliefhebber die zijn passie voor koffie naar een hoger niveau wil tillen. Of het nu gaat om een verjaardag, een housewarming of gewoon om iemand te verrassen met iets speciaals, dit boek zal zeker in de smaak vallen. Geef het cadeau en laat de ontvanger de kunst van het koffiezetten ontdekken en zijn eigen koffiesensatie creëren.

Anderen bekeken ook

Hoe maak je thuis de beste koffie?

Hoe maak je thuis de beste koffie?

€ 24,99

Bekijken
Slow coffee

Slow coffee

€ 24,95

Bekijken
Theetuin

Theetuin

€ 20,99

Bekijken
How to make the best coffee

How to make the best coffee

€ 18,99

Bekijken
Japonisme Ikigai, Forest Bathing, Wabisabi and more

Japonisme Ikigai, Forest Bathing, Wabisabi and more

€ 9,99

Bekijken
Puur thee

Puur thee

€ 35,99

Bekijken
De smaak van specialty koffie

De smaak van specialty koffie

€ 25,99

Bekijken
Matcha

Matcha

€ 14,99

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , ,

Interesse

Leeftijd

, , ,

Voor

,