Tijdschrift abonnement / Quote, VI, Autovisie, Panorama, Cosmopolitan, De Linda.

15,00
Shop: 123tijschrift.nl

Koop bij 123tijschrift.nl

Categorieën: , ,

Product Description

Wat vertel je bij je cadeau:
• Een cadeau om eens lekker te ontspannen de komende periode.
• Een cadeau waarvan je denkt dat het bij de ontvanger zijn hobby of interesse past.
• Een cadeau dat je ook zelf graag gebruikt als de ontvanger het uit heeft.

In de digitale wereld van vandaag kun je je verbazen over de hoeveelheid tijdschriften die nog verkocht worden in de winkels. Waarom? Een tijdschrift leest nu eenmaal lekkerder dan je tablet.

Ook is een tijdschrift lezen voor de meeste mensen een moment waarop ze met een glas wijn of biertje op de bank kruipen om er eens lekker voor te gaan zitten.

Nu zijn er diverse bonnen te verkrijgen waarmee je een tijdschrift cadeau doet. Enige wat de persoon nog even moet doen is naar de winkel gaan om er één uit te zoeken. Bij CadeauLab vinden we dit praktisch, echter, het is en blijft een bon waarmee je de indruk kan wekken je er gemakkelijk van af te maken. En wat vertel je bij je cadeau? “alsjeblieft, een tijdschriften bon, dat vind je vast leuk”.

Waar wij meer fan van zijn bij CadeauLab is gewoon direct een tijdschrift abonnement te geven van een blad waarvan jij weet dat de ontvanger daar blij mee is. En dat hoeft niet duur te zijn. Bijkomend voordeel is dat diegene een aantal nummers lang aan jou denkt bij iedere keer dat er een nieuw nummer op de deurmat valt. Tot slot, tijdschriften worden gezien als luxe product waarmee de ontvanger echt iets in handen heeft. Je cadeau zal altijd goed landen laat maar zeggen.

Maar wat is er dan zoal te vergeven en wat kost het? Op www.123tijdschrift.nl vind je bijvoorbeeld een uitgebreide catalogus met de meest uiteenlopende tijdschriften.

Quote: 6 nummers cadeau geven voor €45,00. Duur van je cadeau: 6 maanden.

Voetbal International: 8 nummers cadeau te geven voor €15,00. Duur van je cadeau: 8 weken.

Donald Duck: 11 nummers cadeau geven voor €25,00. Duur van je cadeau: 11 weken.

Ook voor de vrouwen is er genoeg keus. Wat dacht je van:

De Linda: 6 nummers cadeau doen voor €29,40. Duur van je cadeau: 6 maanden.

Cosmopolitan: 4 nummer cadeau doen voor €17,50: Duur van je cadeau 4 maanden.

Bij CadeauLab hebben we dit cadeau al meerdere malen gegeven. De reacties waren enthousiast. Vooral de lange duur van het cadeau. Vergeet er niet bij te vermelden dat als jouw ontvanger een nummer uit heeft je deze ook graag wilt lezen. Makkelijk voor jezelf + je laat je eigen interesse in het cadeau zien. Een leuk extraatje! Veel plezier met geven!

Koop bij 123tijschrift.nl

Anderen bekeken ook