Tiny RITUALS, voor Mama en Baby

41,99 Shop: Amazon.nl

Cadeau beschrijving

Het is geen geheim dat we groot fan zijn van Rituals. Iedereen is gek op dit van oorsprong Nederlands bedrijf. Het motto? Het heeft een diepgewortelde passie, namelijk alledaagse routines met hart en ziel speciale aandacht geven.

Sinds kort heeft Rituals een speciale Mama – Babylijn ontwikkeld. De lijn bestaat uit badolie, crème, lotion en massageolie. Dit voor zowel Mama als Baby. En zoals je van Rituals gewend bent is het verhuld in mooie flacons. Een echte eye-catcher voor in de babykamer.

Dit cadeau is ideaal om te geven aan vrouwen die moeder worden of dit net zijn geworden. Geef dit bijvoorbeeld bij de babyshower of als je op kraambezoek gaat. De lijn van Rituals geeft je de kans om weg te blijven bij de standaard cadeaus zoals een luiertaart, een Zwitsal pakketje of een knuffel. Dit zal zeer gewaardeerd worden! Het laat zien dat je buiten de gangbare cadeaus durft te denken en dat je kwalitatief goede producten belangrijk vindt voor mama en baby.

We wensen je veel plezier met het geven van dit cadeau!

Nog een tip van ons: Vergeet vaders niet. Geef dit cadeau samen met Rituals voor hem. Speciaal voor de start van een frisse dag. Hij zal het nodig hebben!

Bekijk ook: De lekkerste Rituals cadeausets die iedereen wil hebben

Anderen bekeken ook

Zwitsal Baby Startersbox Pakket - 7 stuks - Cadeau cadeau geven

Zwitsal Baby Startersbox Pakket - 7 stuks - Cadeau

€ 28,20

Bekijken
Luvion Baby Memory Box - Herinneringsdoos - Baby Geschenkset - Kraamcadeau - Babyshower – 23 delig Cadeau - Jongen - Meisje cadeau geven

Luvion Baby Memory Box - Herinneringsdoos - Baby Geschenkset - Kraamcadeau - Babyshower – 23 delig Cadeau - Jongen - Meisje

€ 19,95

Bekijken
Little Dutch Memorybox - Herinneringendoos - Baby Geschenkset cadeau geven

Little Dutch Memorybox - Herinneringendoos - Baby Geschenkset

€ 19,99

Bekijken
Little Dutch Geschenkdoos - Flowers & Butterflies cadeau geven

Little Dutch Geschenkdoos - Flowers & Butterflies

€ 25,71

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

,

Interesse

Merk

Leeftijd

, , ,

Voor

Andere suggesties…