Travel Waist Wallet / Reis Portemonnee

29,89 Shop: Bol.com logo

Bekijk op Bol.com >

Product Description

Wat vertel je bij je cadeau:
• Steeds meer pasjes en belangrijke reisdocumenten die je moet beschermen.
• Onzichtbaar te dragen.
• Waterbestendig vak voor bijvoorbeeld Iphone.
• Altijd veilig op vakantie.
• Te geven in combinatie met alvast wat valuta voor waar die persoon naar toe op vakantie gaat.

Steeds vaker gaan we op vakantie en steeds vaker hebben we waardevolle spullen bij ons. Wat te denken van creditcards, bankpassen, ID kaarten en paspoorten. En laat het nou de vakantie zijn waar toeristen het vaakst worden bestolen.

Toch zie je het gros van de reizigers nog alles los meenemen op reis. Portemonnee in de achterzak, paspoorten ergens in de tas, buitenlandse valuta in een apart vakje. Merken als PacSafe bieden uitkomst en dus het ideale cadeau om aan iemand te geven.

PacSafe heeft de Coversafe 100 Waist Wallet ontwikkeld. Niets bijzonders zou je denken. Toch zit er in dit heuptasje een duidelijke gedachte.

Eigenschappen

Het tasje is voorzien van twee vakken aan de voorkant. Beide vakken kunnen open met een rits. In de vakken is genoeg ruimte voor paspoorten, geld, pasjes en eventueel een kleine portemonnee of Iphone. En, één van de zakjes is waterdicht voor extra bescherming. Op de ritsjes zit een knoopje die je vast kunt klikken. Hierdoor hebben zakkenrollers minder kans.

De band van het heuptasje is voorzien van staaldraad. Dit is niet door te snijden door zakkenrollers. Je bent dus altijd beschermd. De gesp is weggewerkt in het tasje, zomaar losklikken is niet mogelijk.

De achterkant van het heuptasje is voorzien van comfortabel zacht materiaal dat tevens zweet absorbeert. Hierdoor kun je het heuptasje zelfs onder je broek of shirt dragen, niemand die het ziet.

Zelf hebben we dit cadeau ooit gehad met daarin alvast wat vreemde valuta van het land waar wij naartoe op vakantie gingen. Inmiddels is het tasje in meegegaan op reis door Thailand, Amerika, Curaçao en Mexico. En het is gewoon heel erg handig, je hebt alles bij de hand. En wij dragen hem niet alleen om ons middel maar ook rondom onze borst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit is echt een cadeau dat niemand verwacht of aan denkt. Je bent origineel en betrokken bij de persoon aan wie je het geeft. En wij weten zeker, die zal nog heel wat keren aan jou terugdenken.

De PacSafe is verkrijgbaar voor een prijs van rond de €35,00 en te bestellen bij de diverse tassen en lederwaren shops, webshops en betere speciaalzaken. Een tip, kijk ook eens bij de andere producten van PacSafe. Bijvoorbeeld dit hoesje waarin je pasjes met een RFID chip niet uitgelezen kunnen worden. Een absolute aanrader!

Bekijk op Bol.com >

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Interesse

Merk

Andere suggesties…