Twenty One

10,95 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

Op zoek naar een leuk cadeau voor spelletjesliefhebbers? Dan is Twenty One hét perfecte dobbelspel dat garant staat voor eindeloos plezier en spanning! Gemaakt door dezelfde ontwikkelaars achter de populaire spellen Qwixx en Qwinto, is Twenty One een spel dat je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen en keer op keer kunt blijven spelen.

Het concept van Twenty One is eenvoudig maar boeiend. Het doel van het spel is om punten te verzamelen door dobbelstenen te gooien en combinaties te vormen die oplopen tot het getal 21. Maar pas op, want elke worp kan je strategie veranderen en je tegenstanders dwarsbomen! Het spel biedt elke keer weer nieuwe uitdagingen en zorgt ervoor dat elke worp spannend is, tot aan de laatste gooi.

Wat Twenty One zo uniek maakt, is de draagbaarheid en het gemak waarmee je het kunt spelen. Het compacte formaat van het spel maakt het perfect om mee te nemen op reis, naar feestjes of gewoon voor een gezellig avondje thuis. Het duurt niet lang om te leren, dus je kunt snel van start gaan en genieten van de competitieve sfeer en het plezier met vrienden en familie.

Daarnaast biedt Twenty One een geweldige mix van geluk en strategie. Je moet slimme beslissingen nemen bij elke worp en proberen om de hoogste score te behalen. Het spel daagt je uit om risico’s te nemen, nieuwe tactieken uit te proberen en je tegenstanders te slim af te zijn. Het is een spel dat je keer op keer wilt spelen om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe strategieën te ontdekken.

Met zijn eenvoudige regels, draagbaarheid en spanning tot de laatste worp, is Twenty One het ideale cadeau voor spelletjesliefhebbers van alle leeftijden. Of het nu voor een verjaardag, feestdag of gewoon zomaar is, dit dobbelspel zal zeker voor veel plezierige momenten zorgen. Dus waar wacht je nog op? Geef het cadeau van eindeloos speelplezier met Twenty One en zie hoe iedereen enthousiast wordt over dit geweldige spel!

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

White Goblin Games dobbelspel Twenty One (21) - 8+ cadeau geven

White Goblin Games dobbelspel Twenty One (21) - 8+

€ 12,95

Bekijken
White Goblin Games Uitbreidingsset Twenty One (21) Scorebloks cadeau geven

White Goblin Games Uitbreidingsset Twenty One (21) Scorebloks

€ 8,95

Bekijken
Beat The Dealer cadeau geven

Beat The Dealer

€ 16,00

Bekijken
Top Secret Twenty One: by Janet Evanovich (Trivia-On-Books) cadeau geven

Top Secret Twenty One: by Janet Evanovich (Trivia-On-Books)

€ 3,50

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

, , , , ,

Interesse

Merk

Leeftijd

, , , , , ,

Voor

, , ,

Andere suggesties…