Vacu Vin bierglazen set bierproeverij

20,00 Shop: bol.com

Bekijk op bol.com >
Categorie:

Cadeau beschrijving

In eerdere cadeautips lieten we je al kennismaken met het merk Vacu Vin. We vertelden hier al dat Vacu Vin tot de standaard behoort als het om kwaliteit gaat. Deze bierglazen cadeauset zijn de beste proefglazen voor bier.

Wel zo belangrijk voor de bierliefhebber, de vorm van het glas speelt namelijk een essentiële rol bij het waarnemen en het beoordelen van de complexe aroma’s in bier. Verder zorgen ze voor een optimale degustatie (proeven en ervaren) van een brede reeks wereldbieren en zijn dan ook onmisbaar voor elke bierliefhebber. En jij maar denken dat wijn een wetenschap is. Bier is dat zeer zeker ook! Niet iedere bierliefhebber zal daarom weten dat het glas niet alleen van optische waarde is maar ook voor de beleving van het bier. Dit is de reden dat horecagelegenheden altijd een origineel door de fabrikant geleverd glas serveren bij een biertje. Bij Wit bier is dit bijvoorbeeld een hoog glas en bij een pilsje een zogenoemde “vaasje”. Goede glazen zijn dus onmisbaar wat ons betreft voor iedere bierliefhebber. Met de Vacu Vin glasset creëer je dan ook letterlijk de ideale basis voor een bierproeverij.

Wat vertel je bij het geven van deze bierglazen set?

Met dit cadeau komt jouw liefde voor een goed glas bier nog meer tot zijn recht. En gebruik hierbij maar lekker dat dure woord “degustatie”. Jullie zullen schik hebben.

De glasset van Vacu Vin bestaat uit 5 verschillende glazen voor elk een verschillend soort bier. Hierbij wordt ook een kaart geleverd waarop precies staat uitgelegd welk glas je bij welk bier moet gebruiken. Het product is kwalitatief hoogwaardig en heeft een mooi design. Tevens zijn ze vaatwasser bestendig.

Voor wie is deze Vacu Vin bierglazen set een leuk cadeau?

De Vacu Vin bierglazen set is een leuk cadeau voor iedere bierliefhebber die op zijn tijd verschillende soorten bier drinkt.

Bekijk op bol.com >

Anderen bekeken ook

Hertog Jan Pilsener Bierglazen 25cl set van 6 - Bier Glas 0,25 l - 250 ml cadeau geven

Hertog Jan Pilsener Bierglazen 25cl set van 6 - Bier Glas 0,25 l - 250 ml

€ 26,29

Bekijken
Bierglas - 37cl - Set 4 stuks cadeau geven

Bierglas - 37cl - Set 4 stuks

€ 13,30

Bekijken
Professionele Bierglazen - (6 stuks) - 250ml - Bierglas - Bier - Glas - 25cl/0.25L - Pils - Glazen set - Hoogwaardige Kwaliteit - Vaasje - Speciaal Bier - Weizen cadeau geven

Professionele Bierglazen - (6 stuks) - 250ml - Bierglas - Bier - Glas - 25cl/0.25L - Pils - Glazen set - Hoogwaardige Kwaliteit - Vaasje - Speciaal Bier - Weizen

€ 18,95

Bekijken

Cadeau informatie

Gelegenheid

, ,

Interesse

,

Merk

Leeftijd

, , ,

Voor