Vacu Vin Vacuüm Wine Saver

22,95
Shop: Bol.com logo

Geen geklungel meer met kurken!

Koop bij Bol.com

Categorie:

Product Description

De Vacu Vin Wine Saver is een basic voor iedere wijnliefhebber. Je kan er niet genoeg van hebben, want dit product zorgt ervoor dat aangebroken flessen wijn langer bewaard kunnen worden. Bijvoorbeeld rode of witte wijn. Het biedt hiermee ook uitkomst voor het dilemma van iedere wijnliefhebber: moet ik nu wel of niet een hele fles aanbreken voor 1 glas wijn.

Dit cadeau is leuk om te geven omdat je versteld zult staan hoeveel wijnliefhebbers dit niet in een hun standaard uitrusting hebben – en – wanneer ze het al wel hebben een tweede of derde altijd van pas komt. Bijvoorbeeld voor op vakantie, in de overkapping in de tuin of gewoon als extra. Je cadeau zal gewaardeerd worden, gegarandeerd! Wat vertel je bij het geven? Heel simpel: voor jou, als echte wijnliefhebber, mag dit item niet ontbreken. Het merk Vacu Vin is de standaard binnen wijnland als het om kwaliteit gaat.

De Vacu Vin Wine Saver bestaat uit een vacuümpomp en een rubberen afsluitdop. Je plaatst de dop in de aangebroken fles – plaatst de vacuümpomp en pompt tot je click hoort. That’s it! Let wel even op dat je deze niet voor mousserende wijnen kunt gebruiken. Extra tip, koop bij je cadeau direct een set extra doppen. Dan ben je helemaal compleet.

Voor wie deze Vacu Vin Vacuüm Wine Saver een cadeau leuk is?

De Vacu Vin Vacuüm Wine Saver is een leuk cadeau voor zowel de beginnende als gevorderde wijnliefhebber omdat het zo praktisch is.

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Merk

Interesse

EAN

8714793085442

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vacu Vin Vacuüm Wine Saver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *