Riviera Maison Wijnglazen

10,99
Shop: Bol.com logo

Koop bij Bol.com

Categorieën: ,

Product Description

Wat vertel je bij je cadeau:
• Goede wijn drink je uit goede wijnglazen.
• Er staat een leuke opdruk op.
• Het is van het merk Riviera Maison.
• Straalt mediterraans tintje uit.

In Nederland drinken we gemiddeld per jaar zo’n 20,3 liter wijn per persoon. Toch zie je vaak als je de servieskast bij je ouders of vrienden opentrekt een alle gaartje aan wijnglazen van alle soorten en maten.

Dat terwijl het drinken van wijn een speciale bijzonderheid is. Je drinkt het namelijk vaak als je iets te vieren hebt, wilt ontspannen of een gezellige avond hebt. En dan is het toch net een jammerlijk detail dat je een slecht wijnglas krijgt dat ook nog eens anders is dan dat van je buurman of buurvrouw. En hoe zonde is het als je daar dan een dure fles wijn in leegschenkt?

Er zijn diverse sets van wijnglazen te koop van Ikea tot de betere merken zoals Schott Zwiesel. Welke kies je nou om cadeau te geven?

Wij van CadeauLab vinden de glazen van Riviera Maison erg leuk. Waarom? Goede wijnglazen worden vaak niet op waarde geschat door een ontvanger. Je kan wel zeggen dat ze van Royal Leerdam zijn, echter, de ontvanger moet maar net weten dat dat een luxe merk is. Je hebt dus de kans dat men je cadeau afdoet als “oh, ik heb een mooie wijnglazen set gehad”.

Riviera Maison

Riviera Maison is een bekend merk dat bij de meerderheid van de kenners luxe en plezier uitstraalt. Een product cadeau krijgen van Riviera Maison is eigenlijk altijd ‘safe’ en wordt zeer gewaardeerd door de ontvanger. Men kan het cadeau dus direct op waarde schatten. Niet in geld, maar in waarde van de merk-belofte en wat het merk bij personen oproept. Het cadeau zal niet in de kast verdwijnen na een avond drinken maar als accessoire in het huis worden gebruikt. Want producten van Riviera Maison mogen gezien worden!

De wijnglazen van Riviera Maison hebben daarnaast vaak een opdruk met de letters “R&M”. Door de krulletters hebben de glazen gelijk een chique en gezellige uitstraling.

Ook leuk is als je de wijnglazen als set van twee koopt. Meteen een goed verhaal bij je cadeau dat jullie deze glazen eens snel samen moeten gebruiken. Vanafprijs ongeveer €11. Wij wensen jullie veel plezier met geven!

Koop bij Bol.com

Anderen bekeken ook

Extra informatie

Merk

Interesse

Gelegenheid

, , , , , , ,

Leeftijd

, , ,

Voor

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Riviera Maison Wijnglazen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *