De 10 leukste PEC Zwolle cadeaus voor voetbalfans

PEC Zwolle Cadeaus

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een echte PEC Zwolle fan? Wij hebben de 10 leukste PEC Zwolle cadeaus voor je op een rij gezet. Veel plezier met geven!

1. EURO 2024 SALE - Voetbalboek over de stem van het stadion - Nederlands elftal - Ajax - PSV - Feyenoord - AZ - PEC Zwolle, FC Twente, sc Heerenveen en VVV Venlo

EURO 2024 SALE - Voetbalboek over de stem van het stadion - Nederlands elftal - Ajax - PSV - Feyenoord - AZ - PEC Zwolle, FC Twente, sc Heerenveen en VVV Venlo

EURO 2024 VOORDEEL DEAL Ook al zin in het EK voetbal? Loop warm voor EURO 2024 met de unieke voetbal verhalen van de Nederlandse Stadionspeakers. Onder meer Rob van Rossum van het Nederlands elftal maar ook de omroepers van AZ, Feyenoord, FC Twente, PSV en SC Heerenveen De eerste druk is uitverkocht, maar goed nieuws! Er is nu ook een 2e druk. In beperkte oplage! Een orgineel kado voor voetballiefhebbers en voor mensen die van persoonlijke verhalen houden. We nemen je mee achter de schermen van het voetbalstadion! Kruip in de wereld van de Stadionspeaker en lees ook hoe ex-voetballers Dirk Marcellis en Jan van Halst aankijken tegen de stadionspeaker.

€ 12,50

Bekijk op bol.com >

2. PEC Zwolle handdoek 100 x 50 cm

PEC Zwolle handdoek 100 x 50 cm

Handdoek van PEC Zwolle, gemaakt van katoen. De handdoek is 100 x 50 cm groot.

Bekijk op bol.com >

3. Samsung Galaxy M31 Hoesje Transparant TPU Case - PEC Zwolle #ffffff

Samsung Galaxy M31 Hoesje Transparant TPU Case - PEC Zwolle #ffffff

Een TPU (thermoplastisch polyurethaan) case zorgt voor goede bescherming van je telefoon. Een dunne, sterke laag van flexibel TPU beschermt je telefoon er zorgt ervoor dat deze er als nieuw blijft uit zien. TPU is in vergelijking met silicoon materiaal stukken sterker en minder stroef wat het ook makkelijker maakt om je telefoon in je broekzak te steken. Krasbestendig Onze TPU cases zijn krasbestendig, dus het design op het hoesje blijft altijd zijn kwaliteit behouden. Dus als je je telefoon in je tas samen met je sleutels bewaart hoef je je geen zorgen te maken over krassen op je hoesje, want deze is daar volledig tegen bestendigd.

Bekijk op bol.com >

4. Zwart t-shirt met " London, Paris , New York, Zwolle " print Wit size M

Zwart t-shirt met

Dit geweldige T Shirt met ronde hals is bedrukt met " London, Paris , New York, Zwolle " print, Leuk om te geven, of te krijgen. Wie is er nou niet trots op zijn eigen Stad, Indien het shirt binnenstebuiten op 40g gewassen wordt zal u er nog langer plezier van hebben.

€ 19,95

Bekijk op bol.com >

5. PEC Man 1 - PEC Man

PEC Man 1 -   PEC Man

Daar staat hij, Yuri Banhoffer. Op het veld van PEC Zwolle, een plaats waar hij 38 jaar niet meer is geweest. De Uruguayaanse spits van weleer krijgt een staande ovatie van het publiek. Want hij is niet vergeten. Yuri Banhoffer is een echte ‘PEC Man’ en zo zijn er veel meer. Veertig portretten van oud-spelers en -trainers zijn daarom opgetekend in dit boek. Zij hebben mede de geschiedenis van PEC Zwolle gekleurd, elk op eigen wijze. Veertig prachtige Zwolse voetbalverhalen!

€ 22,95

Bekijk op bol.com >

6. PEC Man 2 - PEC Man

PEC Man 2 -   PEC Man

Het succes van het eerste deel van ‘PEC Man’ vroeg, nee schreeuwde om een vervolg. Want er zijn zoveel spelers, trainers en bestuurders die - sinds de start van betaald voetbal in Zwolle in 1955 - kleur hebben gegeven aan de historie van PEC. Van de 40 geportretteerden in dit tweede deel, is een aantal op de cover afgebeeld. Zo herbeleeft Jaap Stam zijn eerste schreden, vertellen Johnny Rep en Piet Schrijvers hoe ze onder De Peperbus terechtkwamen en laat Ryan Thomas zien hoe hij zijn eerste dagen in Zwolle doorbracht. Opnieuw dus veertig prachtige Zwolse voetbalverhalen!

€ 17,50

Bekijk op bol.com >

7. Zwolle Muts | Zwolle | Cadeau | Kado

Zwolle Muts | Zwolle | Cadeau | Kado

PEC Zwolle muts.

€ 23,95

Bekijk op bol.com >