De 10 populairste cadeaus voor kinderen van 4 jaar

cadeaus voor kinderen van 4 jaar

Ben je op zoek naar een cadeau voor een kind van 4 jaar? Wij hebben de populairste cadeaus van dit moment voor je op een rij gezet. Veel plezier met het geven van het cadeau!

1. Cavallino Zand Waterspeeltafel Pastelkleuren

Cavallino Zand Waterspeeltafel Pastelkleuren

Lekker kliederen met zand en water met deze waterspeeltafel van Cavallino. Gebruik de hijskraan om het bootje in het water te takelen. Door de sluizen te openen of dicht te doen bepaal jij of het bootje erdoor mag. Met behulp van het waterrad kan je zelf de rivier laten stromen. De waterspeeltafel is gemaakt van stevig kunststof en geschikt voor zowel binnen als buiten. De tafel heeft mooie zachte pastel kleuren. Deze bijzondere uitvoering is exclusief verkrijgbaar bij Lobbes.

€ 29,69

Bekijk op bol.com >

2. Magnetic Tiles - Magnetisch Speelgoed - 40 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Speelgoed 3-12 jaar

Magnetic Tiles - Magnetisch Speelgoed - 40 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Speelgoed 3-12 jaar

Op zoek naar magnetisch speelgoed dat de creativiteit en verbeelding van je kinderen stimuleert? Dan zijn de Magnetic Tiles van Magna Mind een uitstekende keuze! Deze set van 40 magnetische bouwblokken in heldere kleuren biedt eindeloos speelplezier voor kinderen die graag bouwen en creatief bezig zijn. Met de magnetische eigenschappen van de Magnaminds kunnen kinderen verschillende bouwwerken maken en aanpassen, van kastelen tot raketten. Inclusief opbergdoos Wanneer het tijd is om op te ruimen, biedt de opbergdoos de perfecte oplossing om de Magnetic Tiles netjes en georganiseerd te houden.

€ 27,95

Bekijk op bol.com >

3. Allerion Glitter Knutseldoos Unicorn – 1043-delig – Voor Jongens en Meisjes – Creatief Speelgoed - Knutselen

Allerion Glitter Knutseldoos Unicorn – 1043-delig – Voor Jongens en Meisjes – Creatief Speelgoed - Knutselen

Kunnen je kinderen geen genoeg krijgen van glitters, unicorns en knutselspullen? De Allerion Glitter Knutseldoos Unicorn is tot de nok toe gevuld met alles wat glitter, roze en paars is! Deze super complete set bevat meer dan 1000 onderdelen, zoals glitters, stickers, papier, pom poms en nog veel meer. Ideaal voor tijdens de vrije feestdagen of om mee te nemen naar vriendjes, vriendinnetjes of opa en oma. De compacte doos past door de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Perfect om mee te nemen naar vriendjes, familie of op vakantie.

€ 17,95

Bekijk op bol.com >

4. The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond. Spelomschrijving De Vloer Is Lava Het doel van het spel is om de laatste speler te zijn die nog leeft door niet in de lava te vallen. Verdeel de 25 schuimtegels willekeurig over de kamer en besluit wie de uitdagingen gaat voorlezen en de spinner gaat draaien.

€ 16,19

Bekijk op bol.com >

5. Goliath Rummikub Original Reiseditie - Bordspel - Inclusief Tasje

Goliath Rummikub Original Reiseditie - Bordspel - Inclusief Tasje

Een compacte versie voor de liefhebbers van Rummikub! Ideaal om mee te nemen op reis! Spelomschrijving In Rummikub zitten 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Je doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken. Dit doe je door bepaalde reeksen op tafel te leggen. Dezelfde cijfers in verschillende kleuren? Of een oplopende reeks van dezelfde kleur? Ook heeft het spel nog een handig hulpmiddel, de jokers.

€ 12,39

Bekijk op bol.com >

6. VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes Boek - Educatief Speelgoed - Woordjes Leren - Nederlands & Engels Gesproken - Cadeau - Kinderspeelgoed 1.5 tot 4 Jaar

VTech Baby Mijn Eerste 100 Woordjes Boek - Educatief Speelgoed - Woordjes Leren - Nederlands & Engels Gesproken - Cadeau - Kinderspeelgoed 1.5 tot 4 Jaar

.

€ 21,29

Bekijk op bol.com >

7. Jumbo - Kroko Loko- Nederlandstalig Kinderspel

Jumbo - Kroko Loko- Nederlandstalig Kinderspel

Kroko Loko heeft altijd grote trek. Het maakt hem niet uit wat voor dier het is, als hij maar te eten krijgt. En hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt! Jij kunt Kroko Loko voeren door te onthouden waar de juiste dierenkaartjes liggen. Wie maakt de langste krokodil? Met Kroko Loko is een superleuk dierenmemo-spel waarmee jonge kinderen spelenderwijs leren dieren herkennen, samen spelen en onthouden. Inhoud: • 4 krokodillen: 4 kopstukken, 4 staartstukken • 28 dierenkaartjes • 1 grote kroko-dobbelsteen • Spelregels Kroko Loko kan je met 2 tot 4 personen spelen en is geschikt voor spelers vanaf 4 jaar.

€ 9,98

Bekijk op bol.com >

8. UNO Toon Geen Genade - UNO No Mercy - Kaartspel

UNO Toon Geen Genade - UNO No Mercy - Kaartspel

UNO Toon Geen Genade is ons wreedste UNO spel ooit! Het spel heeft veel meer kaarten met VEEL strengere straffen (pak jij even 10 kaarten?) en nieuwe regels die ervoor zorgen dat spelers meer kaarten stapelen, ruilen en pakken dan ooit tevoren! En er is zelfs een Genaderegel (ja, we snappen de ironie) als het spel te ruw wordt.

€ 15,99

Bekijk op bol.com >

9. Magnetic Tiles- Magnetisch Speelgoed – 100 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Montessori speelgoed - Magnetic toys - Magnetische bouwstenen - Speelgoed Kinderen - Magna minds

Magnetic Tiles- Magnetisch Speelgoed – 100 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Montessori speelgoed - Magnetic toys - Magnetische bouwstenen - Speelgoed Kinderen - Magna minds

Deze set is perfect voor kinderen en biedt een veilige en betoverende manier om te bouwen, te ontdekken en te leren. Met deze set kan je kind zijn eigen wereld creëren, variërend van geliefde personages tot bloemen, bomen en meer. Inhoud: Volledige set van 100 stuks (grote versie) Instructieboekje Eigenschappen: Magnetische bouwblokken - kinderen klikken de blokken door de magneetjes makkelijk aan elkaar. Open ended speelgoed - geen spelregels. Kinderen bepalen zelf wat ze met de stenen doen. Goed voor de ontwikkeling - Het magnetisch speelgoed stimuleert de fantasie en creativiteit Vanaf 3 jaar - Magnetic tiles is geschikt voor kinderen van 3 jaar tm 12 jaar.

€ 49,95

Bekijk op bol.com >

10. STABILO Power - Viltstift - Tot 8 Weken Zonder Dop - Etui Met 30 Kleuren

STABILO Power - Viltstift - Tot 8 Weken Zonder Dop - Etui Met 30 Kleuren

Tot 8 weken zonder dop! De STABILO power viltstiften zijn ideaal voor kleine kunstenaars. De viltstiften kunnen tot wel 8 weken zonder dop zonder uit te drogen*. Ja, je hebt dus 8 weken de tijd om die dop weer terug te vinden! Viltstiften met zeer rijke kleurafgifte Kan extreem lang zonder dop: tot wel 8 weken zonder uit te drogen* Uitwasbare inkt (voorweken aanbevolen voor beste resultaat) Drukbestendige punt Robuuste Medium punt van 2 mm (*Getest bij 23°C en 50% luchtvochtigheid) Tot 8 weken zonder dop De STABILO power is een viltstift met een zeer rijke kleurapplicatie, ideaal om snel grote vlakken mee in te kleuren.

€ 9,05

Bekijk op bol.com >