De 10 populairste cadeaus voor kinderen van 6 tot 12 maanden

cadeaus voor kinderen van 6-12 maanden

Ben je op zoek naar een cadeau voor een baby van 6 tot 12 maanden? Wij hebben de populairste cadeaus van dit moment voor je op een rij gezet. Veel plezier met het geven van het cadeau!

1. Little Dutch - Magnetisch speelbord FSC - Little Farm

Little Dutch - Magnetisch speelbord FSC - Little Farm

Wat zie je allemaal op de boerderij? Maak de bijgeleverde kaartjes na en plaats de magneten op de juiste plek. Of laat je fantasie de vrije loop en maak zelf een boerderij schilderij. Dit gaat gemakkelijk door het magnetische veld. Ook heel leuk om deze magneetpuzzel cadeau te geven! Vanaf 3 jaar. WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar. Little Farm Leer de boerderij op een speelse wijze kennen! De Little Dutch Little Farm collectie bestaat uit speelgoed in een boerderijthema. Alle dieren die daar rondlopen kom je tegen, zoals een kip, koe en kuikentjes. Maar ook een tractor en een stal.

€ 14,95

Bekijk op bol.com >

2. Cavallino Zand Waterspeeltafel Pastelkleuren

Cavallino Zand Waterspeeltafel Pastelkleuren

Lekker kliederen met zand en water met deze waterspeeltafel van Cavallino. Gebruik de hijskraan om het bootje in het water te takelen. Door de sluizen te openen of dicht te doen bepaal jij of het bootje erdoor mag. Met behulp van het waterrad kan je zelf de rivier laten stromen. De waterspeeltafel is gemaakt van stevig kunststof en geschikt voor zowel binnen als buiten. De tafel heeft mooie zachte pastel kleuren. Deze bijzondere uitvoering is exclusief verkrijgbaar bij Lobbes.

€ 34,64

Bekijk op bol.com >

3. Kinderspeelgoed 1 jaar - Montessorisch Speelgoed - UFO siliconen trekspeeltje voor baby's - Educatief speelgoed - Montessori speelgoed - Sensorisch speelgoed- Sileconen - 0- 24 Maanden - CE Markering - Ontwikkeling - Baby - Fijne moteriek

Kinderspeelgoed 1 jaar - Montessorisch Speelgoed - UFO siliconen trekspeeltje voor baby's - Educatief speelgoed - Montessori speelgoed - Sensorisch speelgoed- Sileconen - 0- 24 Maanden - CE Markering - Ontwikkeling - Baby - Fijne moteriek

Heb je ooit gezocht naar educatief speelgoed dat perfect aansluit bij de ontwikkeling van je baby? Maak kennis met de Omniventure Montessori UFO! Speciaal ontworpen voor baby's van 0-2 jaar, is dit Montessori speelgoed gemaakt van veilige sileconen en voorzien van een CE-markering. Gegarandeerd dat je kleintje minimaal 1 keer per dag geniet van spelend leren. Start de ontwikkeling van je baby vandaag nog! Voordelen Met de Omniventure Montessori UFO heb je het perfecte educatieve speelgoed voor je baby. De Montessori UFO is speciaal ontworpen om de ontwikkeling van baby's te stimuleren. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, veilig voor je baby.

€ 12,95

Bekijk op bol.com >

4. MontiPlay® Montessori Speelgoed Dino - Sensorisch Speelgoed - Activiteitenbord - Busy Board - Montessori voor thuis - Educatief - Dinosaurus speelgoed

MontiPlay® Montessori Speelgoed Dino - Sensorisch Speelgoed - Activiteitenbord - Busy Board - Montessori voor thuis - Educatief - Dinosaurus speelgoed

Een montessori favoriet! Dit is het beste Montessori speelgoed dat u kunt kopen! De Busy Board is een educatief hulpmiddel voor baby's en kleuters. Het helpt bij het ontwikkelen van basisvaardigheden, taal en meer. Het is een alles-in-één stuk speelgoed dat kinderen helpt te leren door te spelen. Speels en handige schoudertas leermap voor de ontwikkeling van de fijne motoriek! Fijne motoriek is de ontwikkeling van kleinere, preciezere bewegingen van de handen en vingers. Met een goede hand-oog coördinatie kan je kind voorwerpen manipuleren op een manier die hem trots maakt.

€ 24,99

Bekijk op bol.com >

5. Frummel Waterspeelmat Baby – Watermat – Speelkleed – Opblaasbaar – Waterspeelgoed Baby - Kraamcadeau - Octopus

Frummel Waterspeelmat Baby – Watermat – Speelkleed – Opblaasbaar – Waterspeelgoed Baby - Kraamcadeau - Octopus

De Frummel Waterspeelmat is een innovatief speelgoed dat ontworpen is om de zintuiglijke ontwikkeling en motorische vaardigheden van baby's en peuters te stimuleren. Het biedt een unieke en interactieve speelervaring voor kinderen van 3 tot 18 maanden oud, waarbij water en kleurrijke voorwerpen worden gecombineerd. De watermat is het ideale kraamcadeau.

€ 9,99

Bekijk op bol.com >

6. Little Dutch Babypop Rosa

Little Dutch Babypop Rosa

Maak kennis met Little Dutch Babypop Rosa. Deze lieve pluche-pop van Little Dutch wil graag geknuffeld en verzorgd worden. Zorgzame poppenmoeders en -vaders kunnen kleine Rosa de fles of de speen geven, een mutsje opzetten, de luier verschonen en lekker instoppen onder een dekentje. Ook kan ze makkelijk mee op reis in het schattige reismandje. Zo leert je kindje spelenderwijs een verzorgende rol op zich te nemen. Baby Rosa bewaart al je geheimen en zal ze nooit aan iemand vertellen. Bovendien is ze heerlijk zacht om tegenaan te kruipen. Kenmerken leeftijd: vanaf 12 maanden materiaal: 100% polyester afmetingen: 16 x 30,5 x 13,5 cm. incl. pop, wiegje en toebehoren

€ 34,95

Bekijk op bol.com >

7. Little Dutch Waterbaan - Bad ballenbaan knikkerbaan - Roze

Little Dutch Waterbaan - Bad ballenbaan knikkerbaan - Roze

Hier komt de bal en ... SPLASH! Maak van badtijd een rollend avontuur! Plaats de knikkerbaan op de badkamermuur en laat de bal naar beneden rollen voor spetterend speelplezier in bad. Met deze bad knikkerbaan wordt de badkuip het favoriete speelterrein van je kleintje. De 3 roze glijbanen hebben zuignapjes waardoor ze gemakkelijk bevestigd en losgemaakt worden van de badkamermuur. Dankzij de gebogen en rechte vormen zijn er eindeloos veel parcours te creëren. Geweldig vermaak dat ook nog eens de fijne motoriek en het probleemoplossend vermogen bevordert.

€ 15,79

Bekijk op bol.com >

8. SmartMax My First - Safari Animals

SmartMax My First - Safari Animals

SMX 220 Smart Max My First Safari Animals Jonge kinderen (+12 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de “My First” collectie van SmartMax.De extra grote, zachte onderdelen van de dieren klikken eenvoudig op de staven.Maak 6 verschillende Safari dieren of combineer naar keuze om de gekste dieren te crëeren.

€ 24,99

Bekijk op bol.com >

9. Little Dutch - Vintage Loopwagen - FSC

Little Dutch - Vintage Loopwagen - FSC

En hop, daar ga je! Op avontuur door de woonkamer met deze Vintage loopwagen. Stap voor stap leer je lopen, en deze duwkar helpt je erbij. Dus start je motor en doe net alsof je de bestuurder bent van deze supercoole bus. De houten Vintage loopwagen is niet alleen handig om je beginnende loper te helpen. Maar het vintage surfersbusje ontwerp is ook een perfecte speelgoedkist voor je baby. Je kleintje kan er speelgoed in stoppen voor fantasierijk spel binnenshuis of het meenemen op wandelavonturen! Geweldig voor de ontwikkeling van evenwicht, coördinatie en motoriek. En dankzij de rubberen strips om de wielen hoef je je geen zorgen te maken over je vloer als je kindje door de kamer cruist.

€ 49,95

Bekijk op bol.com >

10. Little Dutch - Geluidenpuzzel FSC - Little Farm

Little Dutch - Geluidenpuzzel FSC - Little Farm

Maak kennis met alle diertjes op de boerderij. Herken hun vormen en unieke geluiden met deze leuke puzzel. Als je het diertje terugplaatst op het juiste plekje hoor je een bijpassend geluidje. Deze puzzel met 6 diertjes en een tractor met geluiden bevordert de oog- hand coördinatie en stimuleert de woordenschat van je kindje. De sensoren reageren wanneer het puzzelstukje wordt teruggeplaatst. Leeftijd: vanaf 1 jaar. Let op: Puzzel bevat door licht geactiveerde sensoren - gebruik bij daglicht voor de beste resultaten. Zorg ervoor dat de schakelaar op AAN staat om de geluidsfunctie in te schakelen.

€ 16,95

Bekijk op bol.com >