De 10 populairste cadeaus voor kinderen van 9 tot 12 jaar

cadeaus voor kinderen van 9-12 jaar

Welkom bij onze selectie van cadeaus voor kinderen van 9 tot 12 jaar. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om het perfecte cadeau te vinden voor kinderen in deze leeftijdsgroep, omdat ze vaak tussen de kinder- en tienerfase in zitten en dus interesses en behoeften hebben die niet altijd makkelijk te voldoen zijn.

Daarom hebben we een ruime selectie van cadeaus samengesteld die geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep en die hopelijk aan de wensen en behoeften van het kind zullen voldoen.

Of het nu gaat om leerzame cadeaus, creatief speelgoed, of gewoon leuke spullen om te hebben, we hebben wat je zoekt. Wij hebben de populairste cadeaus van dit moment voor je op een rij gezet.

Veel plezier met het geven van het cadeau!

Bijgewerkt: 18-04-2024

1. Magnetic Tiles - Magnetisch Speelgoed - 40 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Speelgoed 3-12 jaar

Magnetic Tiles - Magnetisch Speelgoed - 40 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Speelgoed 3-12 jaar

Op zoek naar magnetisch speelgoed dat de creativiteit en verbeelding van je kinderen stimuleert? Dan zijn de Magnetic Tiles van Magna Mind een uitstekende keuze! Deze set van 40 magnetische bouwblokken in heldere kleuren biedt eindeloos speelplezier voor kinderen die graag bouwen en creatief bezig zijn. Met de magnetische eigenschappen van de Magnaminds kunnen kinderen verschillende bouwwerken maken en aanpassen, van kastelen tot raketten. Inclusief opbergdoos Wanneer het tijd is om op te ruimen, biedt de opbergdoos de perfecte oplossing om de Magnetic Tiles netjes en georganiseerd te houden.

€ 29,95

Bekijken >

2. The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond. Spelomschrijving De Vloer Is Lava Het doel van het spel is om de laatste speler te zijn die nog leeft door niet in de lava te vallen. Verdeel de 25 schuimtegels willekeurig over de kamer en besluit wie de uitdagingen gaat voorlezen en de spinner gaat draaien.

€ 16,13

Bekijken >

3. Pop or Flop Gameconsole blauw - Spel

Pop or Flop Gameconsole blauw - Spel

Verbeter je reflexen met deze blauwe, draagbare Pop or Flop Gamecosole met 4 verschillende electronische pop-it spellen met 30 levels. De 10 bobbels op de gameconsole lichten steeds op in een bepaald patroon. Het doel is om zo snel mogelijk de bobbel in te drukken die oplicht. Vervolgens druk je de bobbels aan de achterkant terug naar boven, waarna op het console de volgende combinatie zal verschijnen. Het Pop or Flop spel heeft 4 verschillende spellen:1. Level (Stage) mode: druk zo snel als je kan de verlichte bobbels in.2. Memory mode: onthoud de combinatie die oplicht en doe het na.3. Scoring mode: druk zo snel als je kan de verlichte bobbels die in verschillende combinaties verschijnen.

€ 9,99

Bekijken >

4. Lena - Jumbo Knutselkoffer - 800 onderdelen - Hobbypakket

Lena - Jumbo Knutselkoffer - 800 onderdelen - Hobbypakket

Lena Creatief Jumbo Knutselkoffer wel 800 onderdelen! Knutselset voor kinderen, Inclusief onderdelen voor kunst & knutselen:gekleurd papier, pijpenknoei, brilogen, pompons, glitterstenen, piepschuimballen, crêpetape, gekleurde ijsstokjes, sleutelhangers, papieren stickers, strooiklemmen en knopen.Specificaties: Kleur: multicolor Materiaal: papier, vilt, kunststof Afmetingen: 35,5 x 5 x 27 cm (L x B x H) Gewicht: 59 gram Leeftijd vanaf: 5 jaar Inhoud:800 Knutselspullen

€ 17,99

Bekijken >

5. Jan van Haasteren - Jungletocht - Nederlands Kampioenschap Puzzelen 2024 - 1000 stukjes

Jan van Haasteren - Jungletocht - Nederlands Kampioenschap Puzzelen 2024 - 1000 stukjes

Jan van Haasteren - Jungletocht - Nederlands Kampioenschap Puzzel 2024 - 1000 stukjes De paden op, de lanen in… De Jan van Haasteren familie bezoekt de prachtige natuur van de jungle. Samen met de andere bezoekers genieten ze volop, hoewel Wendy wat moeite heeft met de brug.Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret.

€ 18,80

Bekijken >

6. Jan Van Haasteren Puzzel Midzomer Festival - 1000 Stukjes

Jan Van Haasteren Puzzel Midzomer Festival - 1000 Stukjes

De Jan van Haasteren familie is op vakantie in Zweden! Ze bezoeken het Midzomer festival en ervaren de magie van de langste dag van het jaar. Een band speelt traditionele muziek, er wordt gedanst en de meiboom is opgetuigd. Schoonmoeder is te vinden bij de tafel vol met lekkers, maar een boze eland loopt langs. Zal dit wel goed gaan? Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret.

€ 21,99

Bekijken >

7. LEGO Harry Potter Dobby de Huis-elf Figuur Set - 76421

LEGO Harry Potter Dobby de Huis-elf Figuur Set - 76421

Verras Harry Potter fans met het allereerste LEGO model van Dobby de huis-elf. De direct herkenbare figuur heeft een beweegbaar hoofd en verstelbare armen en vingers zodat Dobby de meegeleverde accessoires kan vasthouden. Er is een gedetailleerd bouwbaar model van Harry Potters sok met het dagboek van Marten Vilijn dat Harry gebruikte om Dobby te bevrijden en tante Petunia's 'zwevende' taart om herinneringen aan klassieke scènes op te roepen.Dit bouwbare displaymodel van Dobby de huis-elf is ca. 19 cm hoog en vormt een magisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en verzamelaars van Harry Potter memorabilia.

€ 24,95

Bekijken >

8. Jan van Haasteren Pride festival - Puzzel - 1000 stukjes

Jan van Haasteren Pride festival - Puzzel - 1000 stukjes

Een puzzel vol met komische situaties van de bekende tekenaar Jan van Haasteren. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

€ 22,95

Bekijken >

9. Mattel Games Skip-Bo - Kaartspel

Mattel Games Skip-Bo - Kaartspel

Skip-Bo is het tijdloze kaartspel voor het hele gezin van de makers van UNO! Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten in de volgorde van 1 tot en met 12 te maken. De speler die als eerste alle kaarten van de stok kwijtspeelt, wint het spel. Eindeloos speelplezier voor het hele gezin. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.​ Wat voor spel is Skip-Bo Skip-Bo is het ultieme kaartspel van de makers van UNO! ​Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen (2, 3, 4, 4...). De speler die als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen.

€ 9,39

Bekijken >

10. LEGO City Hamburgertruck - 60404

LEGO City Hamburgertruck - 60404

Deze LEGO City Hamburgertruck (60404) voor kinderen vanaf 5 jaar is een traktatie voor de jonge fantasie. Het mobiele fastfoodrestaurant ziet eruit als een gigantische burger en kan van de speelgoed vrachtwagen worden losgemaakt. Inclusief een keukengedeelte, sausflessen en een serviceluik dat open kan om een uithangbord te laten verschijnen. Deze keukenset bevat ook minifiguren van een verkoper en een klant met een gehoorapparaat, plus accessoires, zoals speelgoed eten. In de doos van dit LEGO truck speelgoed vind je bouwinstructies.

€ 14,99

Bekijken >