De 10 populairste cadeaus voor kinderen van 9 tot 12 jaar

cadeaus voor kinderen van 9-12 jaar

Welkom bij onze selectie van cadeaus voor kinderen van 9 tot 12 jaar. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om het perfecte cadeau te vinden voor kinderen in deze leeftijdsgroep, omdat ze vaak tussen de kinder- en tienerfase in zitten en dus interesses en behoeften hebben die niet altijd makkelijk te voldoen zijn.

Daarom hebben we een ruime selectie van cadeaus samengesteld die geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep en die hopelijk aan de wensen en behoeften van het kind zullen voldoen.

Of het nu gaat om leerzame cadeaus, creatief speelgoed, of gewoon leuke spullen om te hebben, we hebben wat je zoekt. Wij hebben de populairste cadeaus van dit moment voor je op een rij gezet.

Veel plezier met het geven van het cadeau!

1. Magnetic Tiles - Magnetisch Speelgoed - 40 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Speelgoed 3-12 jaar

Magnetic Tiles - Magnetisch Speelgoed - 40 stuks - Constructie speelgoed - Magnetische tegels - Speelgoed 3-12 jaar

Op zoek naar magnetisch speelgoed dat de creativiteit en verbeelding van je kinderen stimuleert? Dan zijn de Magnetic Tiles van Magna Mind een uitstekende keuze! Deze set van 40 magnetische bouwblokken in heldere kleuren biedt eindeloos speelplezier voor kinderen die graag bouwen en creatief bezig zijn. Met de magnetische eigenschappen van de Magnaminds kunnen kinderen verschillende bouwwerken maken en aanpassen, van kastelen tot raketten. Inclusief opbergdoos Wanneer het tijd is om op te ruimen, biedt de opbergdoos de perfecte oplossing om de Magnetic Tiles netjes en georganiseerd te houden.

€ 29,95

Bekijk op bol.com >

2. Allerion Glitter Knutseldoos Unicorn – 1043-delig – Voor Jongens en Meisjes – Creatief Speelgoed - Knutselen

Allerion Glitter Knutseldoos Unicorn – 1043-delig – Voor Jongens en Meisjes – Creatief Speelgoed - Knutselen

Kunnen je kinderen geen genoeg krijgen van glitters, unicorns en knutselspullen? De Allerion Glitter Knutseldoos Unicorn is tot de nok toe gevuld met alles wat glitter, roze en paars is! Deze super complete set bevat meer dan 1000 onderdelen, zoals glitters, stickers, papier, pom poms en nog veel meer. Ideaal voor tijdens de vrije feestdagen of om mee te nemen naar vriendjes, vriendinnetjes of opa en oma. De compacte doos past door de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Perfect om mee te nemen naar vriendjes, familie of op vakantie.

€ 17,95

Bekijk op bol.com >

3. The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond. Spelomschrijving De Vloer Is Lava Het doel van het spel is om de laatste speler te zijn die nog leeft door niet in de lava te vallen. Verdeel de 25 schuimtegels willekeurig over de kamer en besluit wie de uitdagingen gaat voorlezen en de spinner gaat draaien.

€ 16,19

Bekijk op bol.com >

4. Keer op Keer - Dobbelspel - Reisspel

Keer op Keer - Dobbelspel - Reisspel

Dit spel blijf je Keer op Keer spelen! Met je broer van zestien of je oma van tachtig, Keer op Keer is leuk voor alle leeftijden! Het spel is makkelijk aan te leren, waardoor je snel kunt beginnen. Ook als het niet jouw beurt is, mag je dobbelstenen kiezen en vakjes afkruisen, zo hoef je nooit te wachten op je beurt! Elk potje kun je weer een andere tactiek toepassen, zo is elk potje anders en verveelt het nooit.

€ 14,43

Bekijk op bol.com >

5. LEGO Disney Stitch - 43249

LEGO Disney Stitch - 43249

Spreek oudere kinderen en Lilo en Stitch fans van 9 jaar en ouder aan met deze LEGO® ǀ Disney Stitch (43249) bouwbare speel- en displayset met een Stitch figuur. De onverbeterlijke alien uit de succesvolle Disney film draagt een Hawaïaans shirt en heeft beweegbare oren en een draaibaar hoofd. Er is ook een bouwbaar ijshoorntje dat de figuur kan vasthouden en een afneembare bloem. Deze bouwset voor kinderen ziet er geweldig uit in elke kamer en is een leuke Disney cadeautip voor oudere kinderen en filmliefhebbers. Zowel kinderen als volwassen fans zullen de details van dit bouwspeelgoed waarderen en kunnen het bekende personage samen bouwen en ermee spelen.

€ 54,60

Bekijk op bol.com >

6. Beverbende Kaartspel

Beverbende Kaartspel

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook te combineren met Beverclan! In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

€ 11,03

Bekijk op bol.com >

7. SmartGames - IQ Fit - 120 opdrachten - Hersenbreker

SmartGames - IQ Fit - 120 opdrachten - Hersenbreker

Hou je hersens fit met de fantastische IQ-Fit - Reiseditie.Leg de 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat een 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten.Een super-leuk denkspel met 120 opdrachten waarbij je "diep" moet nadenken om de oplossing te vinden.

€ 9,99

Bekijk op bol.com >

8. White Goblin Games - Qwixx - dobbelspel - basisspel

White Goblin Games - Qwixx - dobbelspel - basisspel

Bij Qwixx dobbelspel hoef je niet op je beurt wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt.

€ 12,50

Bekijk op bol.com >

9. Regenwormen Dobbelspel

Regenwormen Dobbelspel

Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk niet bezwaard om regenwormen van het bordje van hun concurrenten te stelen in plaats van uit de grond te trekken. Regenwormen is een luchtig dobbelspel, waarin de spelers steeds alle dobbelstenen met een gekozen symbool opzij leggen om te sparen voor een lekkere portie regenwormen. Soms is de portie al door een andere speler gereserveerd, maar dat geeft niets. Die is hem dan gewoon kwijt! Dit snelle compacte dobbelspelletje kun je op elk moment en overal spelen.

€ 14,43

Bekijk op bol.com >

10. Goliath Rummikub Original Reiseditie - Bordspel - Inclusief Tasje

Goliath Rummikub Original Reiseditie - Bordspel - Inclusief Tasje

Een compacte versie voor de liefhebbers van Rummikub! Ideaal om mee te nemen op reis! Spelomschrijving In Rummikub zitten 4 kleuren cijfers genummerd van 1 tot 13. Je doel is om als eerste al deze steentjes kwijt te raken. Dit doe je door bepaalde reeksen op tafel te leggen. Dezelfde cijfers in verschillende kleuren? Of een oplopende reeks van dezelfde kleur? Ook heeft het spel nog een handig hulpmiddel, de jokers.

€ 12,50

Bekijk op bol.com >