De leukste brandweerauto’s om cadeau te doen

Wie was er vroeger als kind niet gek van de brandweer!? Niets was mooier dan door het huis te racen met een brandweerauto op zoek naar de brand terwijl je luidkeels een sirene nadeed.

Ook nu nog hebben veel kinderen een brandweerauto op hun wensenlijstje staan. Tegelijkertijd is er ook een enorm aanbod van brandweerauto’s. Wij hebben de populairste brandweerauto’s voor je op een rij gezet. Dus ben je op zoek naar een brandweerauto om cadeau te doen, dan vind je die hieronder. Veel plezeier met geven!

Playmobil Brandweer Pompwagen

Playmobil Brandweer Pompwagen

Deze brandweer pompwagen met licht en sirene wordt niet alleen ingezet voor het blussen van de hevigste branden, maar heeft verder ook ander materieel aan boord voor reddingsoperaties. De waterpomp is compatibel met de brandslang en de Afstandsbedieningsset RC Plus. De set is 120-delig en geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

Prijsindicatie: €59,99

Koop bij Bol.com

VTech Toet Toet Brandweerauto

VTech Toet Toet Brandweerauto

Druk op de brandweerauto om vrolijke reacties te horen en laat hem los om hem te zien rijden. Beweeg de brandweerauto en hoor grappige geluiden en muziek. Of druk op de knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen. De auto is te gebruiken met de diverse Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren speelsets. De combinatie met de Press & Go Stuntshow zorgt voor extra speelplezier! Geschikt voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar.

Prijsindicatie: €17,50

Koop bij Bol.com

LEGO City Brandweer Ladderwagen

LEGO City Brandweer Ladderwagen

Doe je best om de stad te beschermen! Spring achter het stuur van de ladderwagen en rep je naar de brand! Schuif de ladder uit en blus de vlammen. Gebruik de speciale slang met noppenschieter om de brand de bestrijden en blus de lage vlammen met de brandblusser. Pas op dat de olieton niet ontploft! Deze set bestaat uit 214 onderdelen en is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Prijsindicatie: €23,86

Koop bij Bol.com

Fisher-Price Little People Grote Brandweerauto

Fisher-Price Little People Grote Brandweerauto

Kom snel te hulp! Druk op bestuurdersstoel en je hoort geluidjes, zinnetjes en leuke liedjes over samenwerken en anderen helpen. Ben je klaar voor een reddingsactie? Draai aan het schijfje om de zwaailichten te activeren en de brandweerslang te laten draaien. Jij pakt de slang en ik pak de ladder! Peuters vinden het fantastisch om een heleboel spannende reddingsacties na te spelen met deze Little People Brandweerauto. Geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Prijsindicatie: €24,99

Koop bij Bol.com

Duplo Ville Brandweerploeg

Duplo Ville Brandweerploeg

Het brandweerteam heeft je hulp nodig! Ga aan het stuur zitten, zet de sirene met licht en geluid aan, klap de ladder omhoog en blus het vuur! Deze set bestaat uit 27 stukjes en is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar.

Prijsindicatie: €59,99

Koop bij Bol.com

Brandweerman Sam Brandweerwagen

Brandweerman Sam Brandweerwagen

Brandweerman Sam heeft een nieuwe brandweerwagen, eentje die niet kan vallen! Rijd met de wagen over tafel en, kijk, hij stopt vanzelf aan de rand! De rode Jupiter van 14 cm is een must have, zeker voor de kleinste fans van de brandweerheld. Zet de zwaailichten aan en beleef uren plezier! De`e brandweerauto is geschiukt voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Batterijen zijn niet inbegrepen.

Prijsindicatie: €25,92

Koop bij Bol.com

Playwood Houten Brandweerauto

Playwood Houten Brandweerauto

Deze prachtige stoere brandweerwagen met beweegbare ladder staat klaar om elke brand te blussen.
Een kind kan zich hiermee heerlijk vermaken. De ladder bovenop de brandweerauto maakt ‘m helemaal compleet! Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Prijsindicatie: €20,49

Koop bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *