De leukste cadeaus voor natuurliefhebbers

Cadeaus voor natuurliefhebbers

Als je het leukste cadeau voor een natuurliefhebber zoekt, zit je hier altijd goed. Misschien weet je niet zo goed wat je natuurliefhebbers het beste cadeau kunt geven. Er is immers zoveel keuze, wat kiezen een stuk lastiger maakt. Op Cadeaulab.nl profiteer je van een uitgebreid aanbod cadeaus voor natuurliefhebbers en heb je snel een uniek cadeau gevonden.

Met een boek over de natuur maak je natuurliefhebbers zeker blij. Dit kan niet alleen een boek over de natuur zijn, maar ook over mooie bestemmingen, wandelroutes, fietsroutes of een boek van een deskundige, zoals David Attenborough. Waar je de natuurliefhebber ook erg blij mee maakt, is een wandelgids met fijne wandelroutes. Zo kan de natuurliefhebber lekker door de natuur struinen en allemaal nieuwe plekken ontdekken. Iets wat natuurliefhebbers het allerliefst doen.

Ook accessoires voor in de natuur zijn leuk om te geven aan de natuurliefhebber. Natuurliefhebbers hebben doorgaans niet veel nodig om gelukkig te zijn, maar goede basics voor onderweg weten ze altijd wel te waarderen. De natuur doet immers wat zij wilt, dus je weet nooit of het gaat regenen. Een goede regenponcho is altijd een goed idee. En wat dacht je van een grote lunchbox en een duurzame waterfles? Handig voor onderweg. Met deze cadeaus zit je altijd goed. Ook een picknickkleed is een mooi cadeau voor de natuurliefhebber. Deze kan hij of zij onderweg neerleggen om op te lunchen.

Kortom: alle leuke cadeaus voor natuurliefhebbers vind je in op cadeaulab.

Bijgewerkt: 20-11-2023 09:48

De bucketlist voor natuurliefhebbers

De bucketlist voor natuurliefhebbers

De natuur is geweldig en dus is het geen verrassing dat veel reizen zijn gebaseerd op het spotten van zo veel mogelijk soorten in hun natuurlijke habitat. Met dit gegeven als inspiratie hebben we voor dit boek duizend fantastische, indrukwekkende dieren en planten over de hele wereld gekozen. Wanneer je zo'n avontuur wilt beleven, besef dan dat de natuur geen garanties geeft. Tegenover elke herinnering aan de toekans in de Jungle van Guatemala en de olifanten bij Tanzaniaanse waterplaatsen staat voor mij een herinnering aan een vruchtelijke kanotocht over een troebel Hondurees meer in de hoop dat er een zeekoe te spotten of een fantastische tocht door de heuvels van India waar we heel veel gras tegenkwamen maar geen enkele tijger.

bol.com | €24,95 | bekijken >

Routiq - Routiq Wandelatlas Nederland - Wandelroutes in 21 nationale parken

Routiq  -   Routiq Wandelatlas Nederland - Wandelroutes in 21 nationale parken

Eropuit in Nederland. Waar een klein land groot in kan zijn! Waar vind je het grootste aaneengesloten natte heidegebied, laagveenmoeras, zoetwatergetijdengebied en levend stuifzandgebied van heel West-Europa? Juist, in Nederland! Ontdek de prachtige natuur van Nederland met deze handzame wandelgids. Dit boek bevat kaartmateriaal van de natuurgebieden in Nederland, voorzien van knooppunten en afstanden tussen de knooppunten. De gids is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de hand van de voor ons meest bekende actuele data.

bol.com | €24,99 | bekijken >

Zakgids Vogels van Nederland en België

Zakgids Vogels van Nederland en België

De ideale vogelgids voor wandelingen en vogelexcursies. Past in elke binnenzak en helpt je om alle algemene soorten broedvogels, zomer- en wintergasten en doortrekkers gemakkelijk te herkennen. De zakgids bevat compacte en overzichtelijke informatie over de belangrijkste uiterlijke kenmerken, gedrag, zang en habitat. - Ruim 300 inheemse vogelsoorten doeltreffend herkennen - Veldkenmerken, vliegbeelden en verenkleedvariaties - Trefkans per maand en kijktips - Vogelgeluiden en meer: met QR codes naar de online vogelgids van Vogelbescherming Nederland - Volledig geïllustreerd door Elwin van der Kolk In samenwerking met Vogelbescherming Nederland.

bol.com | €18,95 | bekijken >
bookspot.nl | €18,95 | bekijken >
bookspot.nl | €18,95 | bekijken >

Fotolijst - Stenen - Rivier - Jungle - Boom - Groen - Poster - Kader - 40x40 cm - Poster lijst - Poster natuur - Foto in lijst - Poster jungle - Decoratie woonkamer - Kerstversiering - Kerstdecoratie voor binnen - Kerstmis

Fotolijst - Stenen - Rivier - Jungle - Boom - Groen - Poster - Kader - 40x40 cm - Poster lijst - Poster natuur - Foto in lijst - Poster jungle - Decoratie woonkamer - Kerstversiering - Kerstdecoratie voor binnen - Kerstmis

Lijst - Poster - Rots - Bos - Water - Bomen - Mos - Fotolijst Deze mooie poster past goed in de woon- of slaapkamer! Productkenmerken De poster is van hoge kwaliteit fotopapier en heeft heldere kleuren De zwarte fotolijst is voorzien van plexiglas De zwarte fotolijst is gemaakt van kunststof en bevat lichte houtstructuur Wanddecoratie geschikt voor uw: slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, hal, keuken en iedere andere kamer in uw huis of bedrijfspand Poster in zwarte lijst met witte passe-partout Deze foto met lijst is van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

bol.com | €37,95 | bekijken >

Lichtgewicht regen poncho | maat REGULAR| kleur zwart

Lichtgewicht regen poncho | maat REGULAR| kleur zwart

Er is niks hinderlijker dan met een nat pak aankomen op het werk of op school. De snelste en meest effectieve bescherming tegen regen is dan een regen poncho om toch droog te blijven tijdens een regenbui Door het compacte formaat, is de regenponcho eenvoudig en snel op te bergen en is die bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen naar de formule 1 op zandvoort of naar festivals MAATVOERING: Kinderen borstomvang Maat Kinderen 105 cm - 150 cm lengte achterkant 84 cm Volwassenen borstomvang Maat Regular 112 cm - 180 cm lengte achterkant 92 cm Volwassenen borstomvang Maat Large 130 cm - 200 cm lengte achterkant 97 cm Voordelen: ✓ Waterdicht en lichtgewicht ✓ Boven benen worden beschermd door het lange model van de poncho ✓ Optimale beschermisch door de aantrek koorden van de capuchon ✓ Neemt weinig ruimte in beslag Specificaties: - Warmtegelaste binnennaden - Grote capuchon - 100% polyester met PU-coating.

bol.com | €16,35 | bekijken >

EHBO kit - voor onderweg – op werk - licht - verbanddoos - reisformaat – 53 delig – stevig - compact - waterafstotend – in de auto – op de fiets – outdoor - op reis - 16x12x6cm - Eerste hulp - Pleisters - ongevallen - First aid - verbandkoffer

EHBO kit - voor onderweg – op werk -  licht - verbanddoos - reisformaat – 53 delig – stevig - compact - waterafstotend – in de auto – op de fiets – outdoor - op reis - 16x12x6cm - Eerste hulp - Pleisters - ongevallen - First aid - verbandkoffer

Wil je voorbereid zijn op ongelukjes onderweg? Maar geen grote verbanddoos mee hoeven te nemen? EHBO kit in reisformaat. Deze EHBO kit is uitermate geschikt tijdens een vakantie of een dagje uit. De kit bevat alle benodigdheden om eerste hulp te verlenen bij ongevallen. De draagbaarheid zorgt ervoor dat wandelaars, klimmers en bijvoorbeeld fietsers deze kit gemakkelijk kunnen meenemen in een rugzak tijdens buiten activiteiten. Daarnaast is deze kit makkelijk thuis, op de boot of in de caravan op te slaan.

bol.com | €20,00 | bekijken >

Vivid Green Militaire LED zaklamp - Oplaadbaar - 2500 Lumen - 5000mAh - Zwart

Vivid Green Militaire LED zaklamp - Oplaadbaar - 2500 Lumen - 5000mAh - Zwart

“Laat er licht zijn!” En er was licht. Met deze militaire zaklamp heb je altijd zicht in het duister. Voel je veilig tijdens late avondwandelingen met de hond, tijdens het survivallen of puur voor het gemak op de camping. Dankzij de maximale 2500 lumen aan lichtsterkte heb je altijd en overal zicht. Tot maar liefst 800 meter ver! Mocht er toch iets gebeuren zit er voor de veiligheid, zowel een afschrikkende stroboscoop modus, als een SOS-lichtsignaal op de zaklamp. Maar dat is lang niet alles wat deze tank onder de motorkap heeft… Gericht zicht of Breed verlicht De lichtstralen van de LED zaklamp zijn simpel te focussen of te spreiden door de lamp uit te schuiven als een telescoop.

bol.com | €21,80 | bekijken >