De leukste cadeaus voor Pokémon liefhebbers

cadeaus voor pokemon liefhebbers

Zoek je de leukste cadeaus voor Pokémon liefhebbers? Zowel jongeren als volwassenen zijn weg van Pokémon. Grote kans dat jij ook een Pokémon liefhebber in de buurt hebt waar je nu een leuk cadeau voor zoekt. Ben je niet geheel bekend in de Pokémon wereld, dan is het misschien lastig te bedenken wat je dan precies moet geven. Op cadeaulab vind je zowel grote als kleine cadeaus voor Pokémon liefhebbers.

Pokémon kaarten zijn altijd erg leuk om te geven aan Pokémon liefhebbers. De Pokémon liefhebber is hier vaak dol op en sparen alle kaarten. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwe kaarten bijgekomen. Wil je niet alleen kaarten geven, maar ook iets extra’s, dan is een verzamelmap zeker een goed idee, Hierin kunnen Pokémon liefhebbers al hun Pokémonkaarten bewaren. Vooral een aanrader als de Pokémon liefhebber een echte verzamelaar is. Ook een Pokébal is een zeer leuk cadeau. Hierin worden in de serie ook echte Pokémons bewaard.

Wat zeker een aanrader is, zijn Pokémon games. Vroeger speelden we volop Pokémon spelletjes op de Gameboy. Er zijn daarvoor veel verschillende games uitgebracht. Vervolgens speelden we Pokémon op de Nintendo DS, die inmiddels door de Nintendo Switch is vervangen. Pokémon liefhebbers kun je altijd blij maken met een goede Pokémon game. Is de persoon die je een cadeau wilt geven erg creatief? Geef dan Pokemon diamond painting cadeau. Hiermee kan hij of zij allemaal steentjes van kunststof op een canvas plakken en zo een mooi Pokémon schilderij maken.

Kortom: de leukste cadeaus voor Pokémon liefhebbers vind je altijd bij ons.

Pokemon Infernape V Box - Pokemon Kaarten

Pokemon Infernape V Box - Pokemon Kaarten

Baan een nieuw pad in de strijd met de behendigheid en kracht van Infernape V! Houd de munten draaiend met zijn Meteor Punch-aanval, en dan brand het slagveld af met een enorme Bright Flame! In deze doos vind je speelbare en extra grote versies van Infernape V, plus een speelbare bonuskaart met Empoleon. Je krijgt ook een handvol Pokémon TCG-boosterpakketten om je decks te verbeteren en te vullen uit je collectie. De Pokémon Infernape V Box bevat: 1 foil promokaart met Infernape V 1 foliekaart met Empoleon 1 extra grote foliekaart met Infernape V 4 Pokémon TCG-boosterpakketten Een codekaart voor Pokémon TCG Live

bol.com | €34,88 | bekijken >

Favecards Luxe Verzamelmap voor Trading Cards – PU Leer – 400 kaarten – 50 Bladen – Celebrations – Map

Favecards Luxe Verzamelmap voor Trading Cards – PU Leer – 400 kaarten – 50 Bladen – Celebrations – Map

Mooie kaarten zijn dierbaar en verdienen een goed plekje in een beschermende map. Met maar liefst 400 vakjes bewaar je alle kaarten eenvoudig bij elkaar. De map biedt een zachte en comfortabele houvast in handen en armen en kan ook via het koord gedragen worden. De map waterdicht en kan zeker wat stootjes verdragen. Voordelen: Maximale bescherming Premium materiaal Geschikt voor meerdere soorten verzamelkaarten 50 pagina’s & 400 plekken Alleen het beste voor het beste De map is vervaardigd uit premium kwaliteit materiaal.

bol.com | €20,95 | bekijken >

FunWithBlocks® nanoblock nr. 180 – 356 miniblocks

FunWithBlocks® nanoblock nr. 180 – 356 miniblocks

Wat zijn miniblocks? Miniblocks, ook wel bekend als nanoblocks, hebben veel weg van LEGO maar zijn veel kleiner. Zo zijn de kleinste blokjes maar 4 x 4 millimeter. Daarnaast is de onderzijde van deze kleine blokjes anders dan bij LEGO. Er zijn 11 verschillende minibricks in verschillende groottes. Doordat de miniblocks zo klein zijn, kunnen ze per ongeluk kwijtraken. Gelukkig zijn er altijd een aantal reserveblokjes in iedere set miniblocks aanwezig. Deze kleine blokjes zijn tot wel 8x kleiner dan de meest bekende bouwstenenmerken.

bol.com | €14,95 | bekijken >

Pokémon Trainer Challenge - raadspel / trivia spel - Inclusief 300 vragen

Pokémon Trainer Challenge - raadspel / trivia spel - Inclusief 300 vragen

Weet jij veel van Pokémon? Dan is dit het spel voor jou. Het spel heeft 300 vragen over 75 verschillende Pokémon! Breek je eigen record met goede antwoorden achterelkaar. Hoe langer je speelt hoe moeilijker het wordt. Begin als beginner en level naar leerling, uitdager en meester! Product Features: 300 vragen over 75 verschillende Pokémon. Breek je eigen record met goede antwoorden. Level van beginner naar leerling naar uitdager en wordt uiteindelijk een meester!

bol.com | €26,72 | bekijken >