De leukste cadeaus voor sportvissers

Hengelsport Cadeaus

Of het nu de spanning is van het vangen van de vis of juist de ontspanning van op of langs het water zitten, veel mensen halen voldoening uit de hengelsport. Nederland telt meer dan twee miljoen(!) mensen die regelmatig met een hengel aan het water zitten. Het merendeel van hen noemt zichzelf een recreatieve visser. Voor de sportvisser is de hengelsport een ware way-of-life.

Binnen de hengelsport zijn er diverse stromingen, waarbij een visser zichzelf het vaaksts witvisser, karpervisser, snoekbaarsvisser, roofvisser, palingvisser of vliegvisser noemt.

De meeste vissers houden het bij één discipline en worden daarmee specialist binnen hun tak van sport. Ook de hengelsport artikelen die verkrijgbaar zijn, zijn vaak ontworpen voor een specifieke hengelsportdiscipline. Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte hengelsport-fanaat dan is het dus belangrijk om te weten op welke vissoort er gevist wordt.

Onderstaande cadeaus zullen bij bijna elke hengelsport liefhebber goed in de smaak vallen.

Draadloze visvinder

Draadloze visvinder

Deze draadloze Fish Finder kan worden gebruikt in elke zee, rivier, vijver of een meer en is fantastisch voor het opsporen van vissen in een bepaald gebied door het gebruik van de draadloze sonar sensor die een reikwijdte van 90 graden heeft, op een diepte van maximaal 40 meter.

Prijsindicatie: €99,95

Koop bij Bol.com

Onthaakmat

Onthaakmat

Opvouwbare, compacte en heel betaalbare onthaakmat! Ideaal voor de mobiele of beginnende visser, die toch het beste met zijn vangst voor heeft.

Prijsindicatie: €18,19

Koop bij Bol.com

T-shirt I Love Fishing

T-shirt I Love Fishing

Laat maar zien dat je van vissen houdt met dit fraaie en zeer degelijke ‘I Love Fishing’ T-shirt. Een uniek geschenk voor vissende mannen, vrouwen en jeugdige vissers.

Prijsindicatie: €24,95

Koop bij Bol.com

Visstoel

Visstoel

Deze stevige stoel met vaste rugleuning en traploze verstelbare poten biedt je de mogelijkheid comfortabel te kunnen vissen. De stoel is ook voorzien van two – tone moddervoeten voor een stevige houvast en een 600D polyester cover.

Prijsindicatie: €66

Koop bij Bol.com

Onthaaktang

Onthaaktang

Deze Albatros Kromme Adertang is het perfecte instrument om sportief te kunnen onthaken. De tang kan worden vastgezet in diverse standen voor een optimale grip. De vis loopt hiermee de minste schade op en je eigen vingers blijven ook heel.

Prijsindicatie: €11,29

Koop bij Bol.com

Regenpak

Regenpak

Een groot voordeel van hengelsport is dat je lekker buiten bent. Het nadeel daarvan is dat het ook wel eens regent. Er is dan niets lekkerders dan een goed waterdicht regenpak zodat je gewoon droog blijft en lekker door kan gaan.

Prijsindicatie: €28,95

Koop bij Bol.com

Thermosbeker

Thermosbeker

Ideaal voor iedere sportvisser: genieten van heerlijke warme koffie of thee die je thuis gezet hebt. Deze Travel Mug heeft een inhoud van 360 ml waarin je drinken 4 uur warm en 8 uur koud blijft. Deze Travel Mug is 100% lekvrij en daardoor makkelijk en veilig mee te nemen in je tas.

Prijsindicatie: €21,59

Koop bij Bol.com

Leatherman Multitool

Leatherman Multitool

Dit is de meest populaire multitool met in totaal 17 functies. Deze multitool is voorzien van alle standaard functies die je zoekt in in een multitool en wordt geleverd met maarliefst 25 jaar garantie. De Leatherman Wave wordt geleverd inclusief een beschermhoes, met broekriemlus. Voor een optimale grip zijn de randen van de multitool rond afgewerkt. Voor de veiligehid heeft de multitool vergrendeling op alle onderdelen zodat de messen tijdens gebruik niet inklappen.

Prijsindicatie: €139,95

Koop bij Bol.com

Digitale Weegschaal

Digitale Weegschaal

Nooit meer een discussie over wie de zwaarste heeft gevangen. Deze Digitale Weegschaal is een gebruikersvriendelijke, digitale weger die tot een maximum van 25 kg weegt en die op de gram nauwkeurig kan worden afgelezen.

Prijsindicatie: €39,75

Koop bij Bol.com

Vishandschoenen

Vishandschoenen

Deze Lightweight Neopreen Gloves zijn tussen de duim en wijsvinger vrij voor het makkelijk weghalen en zetten van aas en de gevangen vis. Terwijl de rest van de vingers lekker warm en droog blijven.

Prijsindicatie: €14,73

Koop bij Bol.com

Opbergbox

Opbergbox

Extra opbergruimte is altijd gewenst. In deze geweldige doorzichte opbergbox kan je kunstaas of ander materiaal veilig en georganiseerd opbergen.

Prijsindicatie: €15,50

Koop bij Bol.com

3x Karper Magazine

3x Karper Magazine

Karper is het ultieme magazine dóór karpervissers en vóór karpervissers. De karpervisser blijft hiermee op de hoogte van de laatste technieken en nieuwste materialen om zijn of haar vangsten te verbeteren. De beste en meest succesvolle karpervissers uit binnen- en buitenland vertellen in Karper hoe zij vissen op karper.

Prijsindicatie: €14,95

Koop bij Karper Magazine

Visparaplu

Visparaplu

Schuilen voor de regen is geen probleem met deze grote groene en economisch geprijsde visparaplu met stalen frame. De paraplu is instelbaar in zowel 45 als 90 graden. Het doek is van 190T polyester en voorzien van een coating. De diameter is 220 cm.

Prijsindicatie: €49,90

Koop bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *