De leukste Dribbel kinderboeken om cadeau te geven

Dribbel boekje cadeau

De lieve Dribbel is zacht en knuffelig en lacht veel! Eric Hill’s klassieke prentenboek, ‘Waar is Dribbel?’, werd voor het eerst gepubliceerd in 1980 en fascineerde kinderen met een flapjesboek. Sindsdien heeft de gouden pup met een bruine vlek aan elke kant van zijn lichaam kinderen verblijd met een overvloed aan nieuwsgierigheid, behulpzaamheid en een enorm verlangen om te leren.

In elk verhaal gaat Dribbel, de nieuwsgierige pup, op een kleine ontdekkingsreis en laat kinderen op een veilige manier kennismaken met de wijdere wereld. Tot op de dag van vandaag blijft Dribbel kinderen kennis laten maken met nieuwe ervaringen door middel van vriendschap en spel. Een boekje van Dribbel is daarom een heel leuk en verantwoord cadeau!

Bijgewerkt: 17-04-2024

1. Dribbel - Dribbel bij opa en oma

Dribbel - Dribbel bij opa en oma

Een vertederend avontuur van Dribbel! Dribbel gaat op bezoek bij opa en oma. Als hij opa helpt in de tuin, vindt Dribbel iets heel bijzonders. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als dat maar goed gaat! Dribbel bij opa en oma is een stevig kartonboek met flapjes. De allerkleinsten kunnen met Dribbel op ontdekkingstocht door het huis en de tuin van opa en oma door te kijken wat er achter de flapjes zit. Een heerlijk cadeau voor alle kinderen vanaf 18 maanden.

€ 12,99

Bekijken >

2. Dribbel - Waar is Dribbel?

Dribbel - Waar is Dribbel?

Waar is Dribbel? In 2020 viert de door Eric Hill gecreëerde Dribbel zijn veertigste verjaardag. Deze geliefde puppy is over de hele wereld bekend en een ware classic onder de peuters. Waar is Dribbel? was het allereerste flapjesboek ooit! Een stevig kartonboek in gebonden band.

€ 12,99

Bekijken >

3. Dribbel - Dribbels grote flapjesboek

Dribbel - Dribbels grote flapjesboek

Heel veel flapjesplezier met Dribbel en zijn vriendjes! In Dribbels grote flapjesboek helpen Dribbel en zijn vriendjes Tom, Steven en Leentje je met het herkennen van kleuren, vormen en tegenstellingen. Samen oefen je met tot tien tellen en op elke pagina zitten verrassingen verstopt achter de flapjes. Het kartonboek is stevig en de flapjes zijn makkelijk te openen voor kleine handjes. Een leuk én leerzaam boek voor peuters vanaf 12 maanden.

€ 18,48

Bekijken >

4. Dribbel - Cadeaudoos met Waar is Dribbel en knuffel

Dribbel - Cadeaudoos met Waar is Dribbel en knuffel

Waar is Dribbel? plus knuffel! In 2020 viert de door Eric Hill gecreëerde Dribbel zijn veertigste verjaardag. Deze geliefde puppy is over de hele wereld bekend en een ware classic onder de peuters. In deze prachtige cadeaudoos vind je het boek Waar is Dribbel?, het allereerste flapjesboek ooit, en ook nog een superschattig Dribbel-knuffeltje. Dat wil toch iedereen hebben?! Heerlijk cadeau voor alle kinderen vanaf 18 maanden.

€ 20,99

Bekijken >

5. Dribbel 1 - Dribbel naar de boerderij

Dribbel 1 - Dribbel naar de boerderij

Zoek naar de boerderijdieren achter de flapjes Dribbel gaat naar de boerderij waar zijn vader werkt. Samen gaan ze op zoek naar de pasgeboren dieren. Hij ontmoet alle dieren die op de boerderij wonen. Kijk achter de flapjes en help Dribbel zoeken!

€ 12,99

Bekijken >

6. Dribbel - Dribbels kleine zusje

Dribbel - Dribbels kleine zusje

Dribbel wordt grote broer! Dribbel krijgt een zusje – en wat is ze klein! Hij speelt graag met haar, samen met zijn vriendjes. Maar dan gaat zijn zusje ervandoor. Zouden ze haar kunnen vinden? Dribbel verovert al meer dan veertig jaar de harten van peuters én hun ouders en met Dribbels kleine zusje is dat niet anders! Een herkenbaar avontuur dat de verbeelding en nieuwsgierigheid van peuters prikkelt; met de interactieve flapjes oefenen kinderen hun motoriek. De perfecte combinatie van spelen en leren voor kleintjes vanaf 12 maanden!

€ 10,99

Bekijken >

7. Dribbel - Dribbel op reis

Dribbel - Dribbel op reis

Stap in bij Dribbel en zijn familie! Het is vakantie, en Dribbel en zijn ouders willen naar het strand. Maar daarvoor moeten ze eerst een stuk rijden in hun busje. Ga met ze mee, en ontdek alles wat er onderweg gebeurt! Dribbel op reis is een nieuw avontuur van het geliefde hondje. De vorm van het boekje, een busje, prikkelt de verbeelding en nieuwsgierigheid van peuters, en maak het voorlezen een unieke ervaring. De perfecte combinatie van spelen en leren voor peuters vanaf 18 maanden. Dribbel verovert al meer dan veertig jaar de harten van peuters én hun ouders.

€ 13,99

Bekijken >

8. Dribbel - Dribbel speelt in de regen

Dribbel - Dribbel speelt in de regen

Ga mee naar buiten met Dribbel Het regent! Dribbel en papa gaan op zoek naar plassen om in te spelen. Maar in het bos is Dribbel ineens verdwenen. Waar is hij gebleven? Ga mee op zoek en kijk achter de flapjes of je hem kunt vinden. Dribbel speelt in de regen is een nieuw avontuur dat de verbeelding en nieuwsgierigheid van peuters prikkelt. Met de interactieve flapjes oefenen peuters hun motoriek. De perfecte combinatie van spelen en leren voor peuters vanaf 18 maanden. En wat is er nou leuker dan in plassen stampen?

€ 12,99

Bekijken >

9. Dribbel - Dribbels grote doeboek

Dribbel  -   Dribbels grote doeboek

Neem Dribbel nu ook mee op vakantie! Dit zonnige doeboek staat boordevol leuke puzzels en spelletjes. Ga op zoek naar Dribbel in de doolhof, help hem dieren tellen op de boerderij of kleur een van de vele kleurplaten in. Een heerlijk vakantieboek voor een zomer vol puzzel- en speelplezier met Dribbel en zijn vriendjes. • Het perfecte doeboek voor thuis of op vakantie! • Met meer dan 60 stickers en diverse kleurplaten, tekenspelletjes en puzzels • Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar

€ 9,99

Bekijken >

10. Dribbel - Dribbel naar de boerderij

Dribbel - Dribbel naar de boerderij

Zoek naar de boerderijdieren achter de flapjes Dribbel gaat naar de boerderij waar zijn vader werkt. Samen gaan ze op zoek naar de pasgeboren dieren. Hij ontmoet alle dieren die op de boerderij wonen. Kijk achter de flapjes en help Dribbel zoeken!

€ 10,49

Bekijken >