De top 10 kaartspellen om cadeau te geven

Kaartspel

Welkom in de spannende wereld van kaartspellen! Er zijn talloze soorten spellen beschikbaar, van klassiekers zoals poker en bridge tot moderne spellen zoals Cards Against Humanity en Exploding Kittens. Het kiezen van het juiste kaartspel als cadeau hangt af van de interesses en vaardigheden van de ontvanger. Zo zijn er spellen voor strategieliefhebbers, spellen voor kinderen, educatieve spellen en nog veel meer.

Een voordeel van kaartspellen als cadeau is dat ze meestal niet duur zijn en gemakkelijk beschikbaar zijn in de meeste winkels. Bovendien kunnen kaartspellen gespeeld worden met vrienden en familie, waardoor het cadeau niet alleen de ontvanger, maar ook anderen kan vermaken en verbinden.

Kortom, het geven van kaartspellen als cadeau is een leuke en betaalbare manier om de ontvanger te vermaken en tegelijkertijd hun cognitieve en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Met de grote verscheidenheid aan spellen beschikbaar, is er voor elke persoon en gelegenheid wel een geschikt kaartspel te vinden.

Bijgewerkt: 10-07-2024

1. Beverbende Kaartspel

Beverbende Kaartspel

Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook te combineren met Beverclan! In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

€ 11,03

Bekijk op bol.com >

2. Power Hungry Pets - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel

Power Hungry Pets - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel

Power Hungry Pets - Nederlandstalig Kaartspel Een strategisch spel waarbij slechts één kaart nodig is om te winnen!Elke kaart bevat een waarde én een actie om de andere spelers te kwellen. Hoe hoger de waarde, hoe sterker de kaart.Je hebt twee kaarten maar mag er slechts één houden. Bepaal welke kaart je houdt en welke je gebruikt om de andere spelers uit te schakelen.Aan het einde van het spel wint de speler die nog over is met de hoogste kaartwaarde.

€ 23,99

Bekijk op bol.com >

3. Mattel Games Skip-Bo - Kaartspel

Mattel Games Skip-Bo - Kaartspel

Skip-Bo is het tijdloze kaartspel voor het hele gezin van de makers van UNO! Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten in de volgorde van 1 tot en met 12 te maken. De speler die als eerste alle kaarten van de stok kwijtspeelt, wint het spel. Eindeloos speelplezier voor het hele gezin. Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.​ Wat voor spel is Skip-Bo Skip-Bo is het ultieme kaartspel van de makers van UNO! ​Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen (2, 3, 4, 4...). De speler die als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen.

€ 12,90

Bekijk op bol.com >

4. Dat Hep Gestaan Op Feesboek - Basisspel - Nederlandstalig Partyspel

Dat Hep Gestaan Op Feesboek - Basisspel - Nederlandstalig Partyspel

Een makkelijke partygame die écht iedereen leuk vindt. Degene met de beste humor wint het spel! Met 500 kaarten waarmee je 195 miljoen (!!1!) combinaties kan maken, raak je niet snel uitgespeeld. Dat Hep Gestaan Op Feesboek is een hilarische partyspel gebaseerd op uitspraken die écht op het internet hebben gestaan. Van bizarre complottheorieën tot onnozele verkoopadvertenties. Van rechtse wappie-uitlatingen tot linkse bakfietsboomer-citaten. Alles komt voorbij. Het doel van het spel is vergelijkbaar met het doel des levens: zoveel mogelijk likes binnenharken. Dat doe je door het maken van statusupdates.

€ 31,46

Bekijk op bol.com >

5. Shit Happens 18+ - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel

Shit Happens 18+ - Nederlandstalig Kaartspel - Partyspel

Shit happens.. Ja het leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je 'lane of pain' die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? Je vader in z'n nakie zien of elke nacht in bed plassen? Spelomschrijving Shit Happens (NL) Alle kaarten in dit spel hebben een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Iedere speler krijgt 3 kaarten uitgedeeld, die hij/zij voor zich neer legt in gerangschikte volgorde (minst erg links, ergste rechts). Dit vormt de basis. Vervolgens leest de speler rechts een nieuwe kaart voor, zonder deze te laten zien.

€ 19,99

Bekijk op bol.com >

6. Mattel Games UNO - Kaartspel

Mattel Games UNO - Kaartspel

Het doel van UNO? Troef de eerder gespeelde kaart met een kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let goed op de actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten! Het kaartspel UNO lijkt sprekend op het kaartspel Pesten. Nu hebben de kaarten alleen cijfers van 0 tot 9 en zijn er speciale (pest)kaarten. De speler die als eerste zijn kaarten wegspeelt wint het spel. Type kaartenIn totaal zitten er 108 verschillende kaarten in het spel UNO. Er zijn kaarten met daarop de cijfers 0 tot 9. De cijferkaarten zijn er in 4 verschillende kleuren (geel, groen, rood en blauw). Elke kaart komt twee keer voor in het spel, behalve de 0. Je hebt dus twee keer een blauwe 6.

€ 8,99

Bekijk op bol.com >

7. Mattel Games UNO Flip

Mattel Games UNO Flip

UNO FLIP!™ is het vertrouwde klassieke kaartspel maar nu met spannende nieuwe mogelijkheden! Dubbelzijdige kaarten en een speciale FLIP-kaart maken het klassieke spel nog leuker. Speel de speciale FLIP-kaart en alle kaarten worden omgekeerd, ook de pakstapel. De andere kant laat een compleet nieuwe serie getallen en kleuren zien. UNO FLIP!™ bevat ook nieuwe actiekaarten, zoals Trek vijf kaarten en Iedereen overslaan. En vergeet niet UNO te roepen als je nog één kaart over hebt! Zet je schrap voor de volgende versie van het klassieke UNO™: UNO FLIP!™.

€ 9,19

Bekijk op bol.com >

8. De Weerwolven van Wakkerdam - basisspel - Kaartspel

De Weerwolven van Wakkerdam - basisspel - Kaartspel

Sinds kort wordt het dorp Wakkerdam opgeschrikt door Weerwolven! Elke nacht veranderen sommige inwoners van het dorp dankzij een mysterieuze oorzaak (mogelijk het broeikaseffect) in Weerwolven die gruwelijke moorden plegen. Burgers zullen zich moeten verenigen om uit te vinden wie van hen Weerwolven zijn, voordat het dorp haar laatste inwoners verliest...

€ 10,99

Bekijk op bol.com >

9. UNO Toon Geen Genade - UNO No Mercy - Kaartspel

UNO Toon Geen Genade - UNO No Mercy - Kaartspel

UNO Toon Geen Genade is ons wreedste UNO spel ooit! Het spel heeft veel meer kaarten met VEEL strengere straffen (pak jij even 10 kaarten?) en nieuwe regels die ervoor zorgen dat spelers meer kaarten stapelen, ruilen en pakken dan ooit tevoren! En er is zelfs een Genaderegel (ja, we snappen de ironie) als het spel te ruw wordt.

€ 15,99

Bekijk op bol.com >

10. Dobble Classic - Kaartspel

Dobble Classic - Kaartspel

Een vlot kaartspel dat leuk is voor jong en oud! Om Dobble te winnen heb je snelle reflexen nodig én goede observatie skills. Wees de eerste om het overeenkomstige symbool te herkennen en win de ronde. Elke ronde blijft boeiend, want er is maar één andere kaart die dezelfde afbeeldingen heeft als de kaart die je voor je hebt. Als jij de eerste bent die het symbool herkent mag je een kaart nemen, een kaart plaatsen of een kaart afleggen volgens de regels van de verschillende mini-spelletjes die je kan spelen.

€ 12,69

Bekijk op bol.com >