De top 10 kamerplanten om cadeau te geven

Kamerplant

Welkom in de wereld van kamerplanten! Kamerplanten zijn een geweldige manier om een beetje natuur in huis te halen en een vleugje kleur en leven toe te voegen aan elke kamer. Van onderhoudsvriendelijke vetplanten tot levendige bladplanten, er is een kamerplant voor iedereen en voor elke ruimte. Kamerplanten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze brengen ook meerdere voordelen met zich mee, zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verminderen van stress en het verhogen van de productiviteit. Met de juiste zorg en aandacht kun je jarenlang genieten van de schoonheid van kamerplanten. Kijk hier voor de top 10!

1. Strelitzia Nicolai - 130cm

Strelitzia Nicolai - 130cm

Let op! Deze plant heeft van nature scheuren en bruine randen in het blad! De hoogte kan variëren tussen de 120 - 140 cm inclusief pot. De Strelitzia Nicolai XL 130cm is het kleinere broertje van de Strelitzia Nicolai XXL. Deze Strelitzia heeft wat minder blad maar doet in hoogte zeker niet onder. De Strelitzia - 130cm is een grote kamerplant die je huis zal omtoveren tot een tropische Urban jungle! De kamerplant kan groeien tot een hoogte van wel 2 meter! De Strelitzia Nicolai - 130 cm is een sterke groene kamerplant met grote bladeren waarvan je lang kunt genieten.

bol.com | €41,95 | bekijken >

2. Plant in a Box - Kentia Palm - Howea Forsteriana - Kamerplant - Pot ⌀18cm - Hoogte ↕ 90-100cm

Plant in a Box - Kentia Palm - Howea Forsteriana - Kamerplant - Pot ⌀18cm - Hoogte ↕ 90-100cm

*Koop altijd uw planten bij PLANT IN A BOX; zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en beste levering. Zeker zijn dat u de planten bij Plant in a Box koopt? Dit staat op deze pagina bij "verkoop door:". Grote kamerplanten, niet alleen zijn ze super hip en ontzettend mooi maar ze verbeteren ook de luchtkwaliteit. De Kentia is één van de meest verkochte palmen. De Kentia palm, ook bekend als de Howea Forsteriana, groeit van oorsprong op een eiland ten oosten van Australië. Omdat de Kentia gemakkelijk in onderhoud is, zie je hem vaak terug in woonkamers en op kantoren. Verzorging De Kentia is een zeer gemakkelijk palm in onderhoud omdat hij maar weinig water nodig heeft.

bol.com | €29,95 | bekijken >

3. Kattengras - Set van 4 stuks - Cyperus - Pot ⌀12cm - Hoogte 25-35cm - Kamerplant - Diervriendelijk

Kattengras - Set van 4 stuks - Cyperus - Pot ⌀12cm - Hoogte  25-35cm - Kamerplant - Diervriendelijk

Over de plant De naam van deze plant zegt het al, katten zijn gek op deze Cyperus! Zodra je deze planten in huis plaatst, zal je kat de rest van je kamerplanten met rust laten. Dit is niet alleen fijn voor de rest van je planten maar ook voor jou, want de Cyperus ziet er ook nog eens leuk uit. Ideaal dus voor jou en je kat! De vezels in het kattengras zijn goed voor de spijsvertering en bevatten essentiële vitamines voor katten. Er mag dus geen bestrijdingsmiddel of plantenvoeding worden gebruikt, dit kan namelijk wel gevaarlijk zijn voor katten. Als er goed voor de plant wordt gezorgd, dan zal deze Cyperus snel groeien. Mits jouw kat de plant natuurlijk nog niet heeft opgegeten.

bol.com | €16,95 | bekijken >

4. Plant in a Box - Ananasplant Mi Amigo- kamerplant - Pot ⌀12cm - Hoogte ↕ 35-45cm

Plant in a Box - Ananasplant Mi Amigo- kamerplant - Pot ⌀12cm - Hoogte ↕ 35-45cm

De ananasplant ‘Mi Amigo’ geeft een tropisch sfeertje in huis. Boven de sierlijke groene sprieten steekt namelijk een echte ananas uit! Oorspronkelijk komt de ananasplant uit de oerwouden van Uruguay. Tegenwoordig wordt hij veel gezien in huis, en dan vooral in de slaapkamers. De ‘Mi Amigo’ staat namelijk bekend als anti-snurk plant! De geurstoffen van de ananasplant werken ademweg-verwijdend en de plant produceert ’s nachts extra zuurstof. Het enzym dat de Ananasplant afgeeft gedurende de nacht is goed voor de gezondheid. Zodra de ananas rijp is, zal deze van de plant afvallen. Let wel op dat deze ananas niet is gekweekt voor consumptie maar alleen als sierplant.

bol.com | €20,95 | bekijken >

5. Plant in a Box - Set van 2 Adenium - Woestijnrozen - Pot ⌀10,5cm -Hoogte ↕ 20-30cm

Plant in a Box - Set van 2 Adenium - Woestijnrozen - Pot ⌀10,5cm -Hoogte ↕ 20-30cm

De Adenium, beter bekend als de woestijnroos, is een bijzonder fraaie plant. Hij is zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig uit de droge delen van de woestijn van Oost- en Noordoost-Afrika. Lokaal kan de Adenium uitgroeien tot wel 5 meter hoog met een prachtige kale stam vol karakter. In huis wordt hij gelukkig lang niet zo groot en krijgt hij frisse groene blaadjes. Opvallend aan de Adenium zijn de prachtige roze bloemen en de grillige vormen van de stam. Verzorging Vanwege het feit dat het een woestijnroos is, heeft de Adenium veel zonlicht nodig. Het liefst staat hij op een plekje op het zuiden. Als hij op een plek staat met geen of te weinig zon zal hij niet gaan bloeien.

bol.com | €25,95 | bekijken >

6. Lichtplantje in vaasje met verlichting

Lichtplantje in vaasje met verlichting

Voor iedereen die wel een lichtpuntje kan gebruiken :-) Wij zijn echt verliefd op dit leuke lieve cadeautje! Wordt compleet met lampje en batterijen geleverd. Alleen water toevoegen en de ontvanger kan genieten. KENMERKEN - Clusia Rosea plant waterwortel - Hoogte plant ca. 10-16cm - Inclusief lampje en batterijen - Inclusief verzorgingstips - Direct van de kweker Voor 2 23:00 uur besteld is volgende dag in huis met uitzondering van zondag Let op! onze artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Mocht je niet tevreden zijn, neem dan contact met ons op!

bol.com | €23,95 | bekijken >

7. Plant in a Box - Tillandsia Mix - Mix van 6 Luchtplantjes - Kamerplanten - Hoogte 5-15cm

Plant in a Box - Tillandsia Mix - Mix van 6 Luchtplantjes - Kamerplanten - Hoogte  5-15cm

Deze luchtplantjes zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers. Het is een erg makkelijke kamerplant als het om de verzorging gaat. Het belangrijkste is dat je de plant weinig water geeft. Je hoeft deze planten dus niet in de grond te zetten want ze leven van luchtvochtigheid. Wanneer je de luchtplanten in je huiskamer of op kantoor wilt plaatsen, dan hoef je deze alleen zo nu en dan te besproeien met water. In vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken groeit de Tillandsia uit zichzelf. Met een beetje liefde en vochtige lucht haal je een prachtig stukje natuur in huis. Er worden verschillende soorten Tillandsia's gemixt in een set van 6, u ontvangt minimaal 4 verschillende soorten.

bol.com | €21,95 | bekijken >

8. Set van 3 Jelly-Fish met Alfonso zee-egels en Spaans mos/luchtplantjes/creatief/Tillandsia/kwalletjes/tuinidee/orgineel cadeau/valentijn/verjaardag/winter/paraplu/kachel/geefeenplant/kadotip/voor hem/voor haar/moeder/vader/interieur/woonkamer/plant

Set van 3 Jelly-Fish met Alfonso zee-egels en Spaans mos/luchtplantjes/creatief/Tillandsia/kwalletjes/tuinidee/orgineel cadeau/valentijn/verjaardag/winter/paraplu/kachel/geefeenplant/kadotip/voor hem/voor haar/moeder/vader/interieur/woonkamer/plant

Wij zijn bekend van TV! Heb jij ons al zien shinen bij de eigen huis & tuin? Set van 3 Jelly-Fish met Alfonso zee-egels en Spaans mos. Deze hangplantjes hebben weinig zorg nodig en dienen eens per week (met normale temperaturen) gesproeid te worden. Zorg dat ze niet in de volle zon hangen, maar wel voldoende licht krijgen.

bol.com | €28,95 | bekijken >

9. Prachtige set van 3 glazige glow-in-the-dark Jellyfish luchtplantjes met spaans mos/levende planten/tillandsia/airplants/kamerplant/huis/wooninspiratie/origineel kado/hangende plant/cadeau/kwal/zee/strand/valentijn/voor haar/voor hem/woonkamer/huis

Prachtige set van 3 glazige glow-in-the-dark Jellyfish luchtplantjes met spaans mos/levende planten/tillandsia/airplants/kamerplant/huis/wooninspiratie/origineel kado/hangende plant/cadeau/kwal/zee/strand/valentijn/voor haar/voor hem/woonkamer/huis

Set van drie prachtige glazige glow-in-the-dark Jellyfish luchtplanten. Overdag zijn ze mooi turquoise en in de nacht lichtten ze op. Een set bestaat uit 2 stuks van circa 5 cm. doorsnede en een van circa 7 cm doorsnede. Wordt compleet met visdraadje geleverd zodat u ze makkelijk op kunt hangen.

bol.com | €34,95 | bekijken >

10. ZynesFlora - Cyperus - Kattengras - 2 Stuks - Ø 12 cm - Hoogte: 25-30 cm - Kamerplant

ZynesFlora - Cyperus - Kattengras - 2 Stuks - Ø 12 cm - Hoogte: 25-30 cm - Kamerplant

De Cyperus Zumula, staat ook wel bekend als Kattengras. Het is een stijlvolle gras, vol met groene vibes! Met zijn uiteenlopende sprieten, is de plant random en uniek. Bovendien kan het in elke soort woonkamer neergezet worden, wat u maar wilt. Haal uw eigen Kattengras in huis en breng meer green power in uw kats leven! Waarom steeds meer mensen hun Kattengras bij ZynesFlora bestellen: Veilige verzending Dankzij onze speciaal ontwikkelde dozen worden de planten altijd veilig naar je toe verzonden, en komen deze zonder schade aan. Zeropackaging en FSC-gecertificeerd ZynesFlora is beschikt over de certificaten Zeropackacing en FSC. Dit houdt in dat voor iedere 10.

bol.com | €16,50 | bekijken >