De top 10 tijdschriften voor volwassenen

Tijdschriften

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift om cadeau te geven aan een volwassene? Wij hebben de populairste tijdschriften voor volwassenen van dit moment voor je op een rij gezet. Geef je liever een tijdschrift abonnement cadeau? Neem dan een kijkje bij de leukste tijdschrift cadeau abonnementen. Veel plezier met geven!

Bijgewerkt: 30-05-2023 15:23

1. LINDA.magazine - tijdschrift editie 227 - mei

LINDA.magazine - tijdschrift editie 227 - mei

Deze maand heel veel LINDA. over onze fascinatie voor de GLAMOURPOES. Een bijzonder nummer over de wereld van nu. Plus een jubileumbijlage met de beste columns van highclass escort Amber. Verder in dit nummer: Interview met rockicoon Frédérique Spigt (66) en presentator Koen Pieter van Dijk (30): “Natuurlijk is die verkrachting een trauma, maar ik ben mijn humor niet verloren” 6 vrouwen over hun ervaring met lipfillers: “Opgevuld met vet uit m’n benen” Prachtige shoot van model Gia Bab (34) als koningin van de catwalk LINDA.

bol.com | €7,45 | bekijken >

2. Knipmode verkleedfeest special - 20 naaipatronen voor verkleedkleding

Knipmode verkleedfeest special - 20 naaipatronen voor verkleedkleding

In deze special van Knipmode en KNIPkids vind je 20 naaipatronen voor fantastische verkleedoutfits: van superman tot prinsessenjurk en van Spaanse danseressen tot cartoonheld en viking. Maak zelf jouw outfit voor carnaval of een ander verkleedfeest.

bol.com | €2,99 | bekijken >

3. De Officiële Tour de France Gids 2023 - Alles over de Ronde van Frankrijk 2023 - Inclusief A2 routekaart-invulposter - 196 pagina's

De Officiële Tour de France Gids 2023 - Alles over de Ronde van Frankrijk 2023 - Inclusief A2 routekaart-invulposter - 196 pagina's

Dé Officiële Tour de France Gids 2023; onmisbaar voor de échte wielerliefhebber! Om goed geïnformeerd te zijn tijdens de 110e Ronde van Frankrijk is de Officiële Tour de France Gids 2023 onmisbaar voor de echte wielerliefhebber. 196 pagina’s dik met hierin uitgebreide voorbeschouwingen, interviews, tijdschema’s, hoogteprofielen, etappes en ploegen, prognoses en Tourhistorie. Inclusief A2 routekaart-invulposter.

bol.com | €8,99 | bekijken >

4. Het Officiële Tour de France Pakket 2023 - Alles over de Tour - 196 pagina’s - Inclusief A2 Tour-etappeposter

Het Officiële Tour de France Pakket 2023 - Alles over de Tour - 196 pagina’s - Inclusief A2 Tour-etappeposter

Hét Officiële Tour de France Pakket 2023; onminsbaar voor de échte wielerliefhebber! Met dit Tourpakket bereid je je goed voor op de 110e editie van de Tour de France. Het perfecte cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of Vaderdag! Wat ga je ontvangen? De 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2023 Met hierin uitgebreide voorbeschouwingen, interviews, tijdschema’s, hoogteprofielen, etappes en ploegen. Inclusief A2 routekaart-invulposter Een leesboekje met 64 pagina’s Tourverhalen Zes bierviltjes Een scheurkalender voor 3 weken Tour

bol.com | €13,95 | bekijken >

5. Quote editie 6 2023 - tijdschrift - Top 100 jonge selfmade miljonairs

Quote editie 6 2023 - tijdschrift - Top 100 jonge selfmade miljonairs

Voor de 18e keer heeft Quote de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs samengesteld. De rekenmeesters ontkwamen niet aan afwaarderingen, toch overheerst de veerkracht van optimistische ondernemers die zonder hulp al op jonge leeftijd (jonger dan 40 jaar) zeer succesvol zijn. Editie 2023 wordt gekenmerkt door inspirerende interviews met jonkies die hun ondernemersavonturen delen. En natuurlijk dé lijst met BN’ers, één nieuwe vrouw en superslimme handelaren in uiteenlopende branches (van olie tot onderbroeken en IT tot Instagram). Bestel ‘m nu zonder verzendkosten.

bol.com | €12,50 | bekijken >

6. Truckstar Fotojaarboek 2023 - Wie heeft de mooiste Truck van Nederland? - 256 pagina's - Overzicht van het wegtransport in 2023

Truckstar Fotojaarboek 2023 - Wie heeft de mooiste Truck van Nederland? - 256 pagina's - Overzicht van het wegtransport in 2023

Het Truckstar Fotojaarboek 2023 is uit. En ook dit jaar is hij weer dikker dan ooit. Het Fotojaarboek geeft door de jaren heen een prachtig beeld van de ontwikkeling van het wegtransport in Nederland. Daarnaast vormt het boek ook de basis van De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Alleen vrachtwagens die in het Fotojaarboek staan, maken kans op deze eretitel. En jij kunt je stem uitbrengen! Een mooi overzicht van het wegtransport in 2023. Met 256 pagina’s de dikste uitgave ooit! Bestel het boek en breng je stem uit voor De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland.

bol.com | €16,50 | bekijken >

7. Quest Puzzelmix editie 2 2023 - puzzelboek

Quest Puzzelmix editie 2 2023 - puzzelboek

Sommige mensen kunnen wel janken van blijdschap dat de wolf terug is in Nederland, terwijl anderen vrezen voor de schapen en andere dieren die op het menu van het roofdier staan. In deze Puzzelmix kun je met een Questquiz testen wat jij van het dier weet. Nog meer quizzen? Jazeker. Over de geluidsbarrière en hoe je die doorbreekt, muziekinstrumenten (waar komt de doedelzak vandaan?), het gebit (hoeveel tanden en kiezen heeft een volwassen mens?) en nieuwe namen voor oude landen: weet jij hoe Swaziland inmiddels heet? En dan zwijgen we nog van alle andere breinkrakers in dit lentenummer: cijfercodes, filippines, kruiswoorden, sudoku’s, cryptogrammen, et cetera.

bol.com | €7,98 | bekijken >

8. Ouders van Nu 8-2023 - Alles over opvoeden

Ouders van Nu 8-2023 - Alles over opvoeden

Ouders van Nu 8-2023 - Alles over opvoeden In deze Ouders van Nu, - Lucas van de Meerendonk, 'Ik ben eigenlijk gewoon een groot kind' - Baby on air, stressvrij vliegen. - Moeders mooiste, waar komt die onvoorwaardelijke liefde vandaan? - De bakfiets generatie. En nog veel meer.... Ouders van Nu Ouders van Nu loodst je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder. In elk nummer van Ouders van Nu krijg je praktische tips, fabels en feiten over het opvoeden van kinderen en verhalen over de band tussen vader en kind.

bol.com | €7,50 | bekijken >

9. AutoWeek Classics 5-2023 - Vol van auto's

AutoWeek Classics 5-2023 - Vol van auto's

AutoWeek Classics 5-2023 - Vol van auto's Eindelijk lente! AutoWeek Classics AutoWeek Classics is een maandblad vol met classic cars, youngtimers en klassieke sportscars. Elke editie staat vol met testen, proefritten, bijzondere verhalen en een compleet klassiekersaanbod. De verhalen in AutoWeek Classics zijn aantrekkelijk en herkenbaar geschreven en worden ondersteund door prachtige foto’s van eigen fotografen. Het magazine biedt een uitgebalanceerde dosis autoliefde voor jong en oud, voor de grote en kleine portemonnee.

bol.com | €6,95 | bekijken >

10. Vorsten Kroning Charles - Kroningsspecial - Brits Koningshuis - Koningin Camilla - 100 pagina's

Vorsten Kroning Charles - Kroningsspecial - Brits Koningshuis - Koningin Camilla - 100 pagina's

Een nieuw tijdperk is aangebroken! In deze 100 pagina's lange kroningsspecial lees je alles over Charles, de nieuwe koning van het Verenigd Koninkrijk. Een reportage van zijn historische kroning in Westminster Abbey met internationale gasten en eeuwenoude tradities. En meer over de man achter de kroon: de vrouwen in zijn leven, zijn troonopvolgers, passies en liefde voor zijn koningin Camilla.

bol.com | €6,75 | bekijken >