De top 10 tijdschriften voor volwassenen

Tijdschriften

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift om cadeau te geven aan een volwassene? Wij hebben de populairste tijdschriften voor volwassenen van dit moment voor je op een rij gezet. Geef je liever een tijdschrift abonnement cadeau? Neem dan een kijkje bij de leukste tijdschrift cadeau abonnementen. Veel plezier met geven!

1. LINDA.magazine - tijdschrift editie 223 - februari 2023

LINDA.magazine - tijdschrift editie 223 - februari 2023

LINDA.223 - VEEL DOEN WEINIG POEN NU van €7,95 voor €4,95 Trek aan, die broekriem. We hebben er allemaal mee te maken, hoge energieprijzen, duurdere producten in de supermarkt. Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten. In dit nummer: EXTRA BIJLAGE: De eerlijkste columns van Linda de mol Bezuinigingsdeskundige Renee Lambo stort grote hoeveelheden handige tips over ons uit Armoedeminister Carola Schouten (45) en acteur Teun Kuilboer (40): ‘’Toen ik vijf was, ontvoerde mijn vader mij naar Nieuw-Zeeland’’ We shoppen de mode met de onvolprezen Thekla Reuten voor één keer bij de kringloopwinkel Een opgewekte galerij met mensen die al jarenlang ijskoud douchen.

bol.com | €4,95 | bekijken >

2. Seasons Agenda 2023

Seasons Agenda 2023

Naast heel veel ruimte voor afspraken vind je volop creatieve ideeën voor interieur en tuin, inspirerende zelfmaakideeën, lekkere recepten en de mooiste Seasons-foto’s, altijd met het seizoen als inspiratie. Zo begin je je dag goed! Extra: 4 ansichtkaarten cadeau. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen!

bol.com | €9,49 | bekijken >

3. Seasons Jaarkalender 2023

Seasons Jaarkalender 2023

In één blik overzie je de maand, dus hoef je nooit meer een afspraak te vergeten! Met 12 prachtige foto’s uit Seasons, op groot formaat. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.

bol.com | €6,99 | bekijken >

4. Quote 500 2022 - tijdschrift

Quote 500 2022 - tijdschrift

Wegens drukte bij de bezorgdiensten wordt uw pakket mogelijk later bezorgd. In 2022 staat de Quote 500 in het teken van 'Mijn eerste miljoen'. Bij iedere ondernemer staat het eerste miljoen nog vers op het netvlies. Een heugelijk moment, de eerste keer euforie en een teken van zakelijk succes.

bol.com | €22,50 | bekijken >

5. In Eigen Land voorjaar 2023 - Wandelingen en fietstochten in de lente - 60 hoogtepunten van Nederland - 124 pagina's

In Eigen Land voorjaar 2023 - Wandelingen en fietstochten in de lente - 60 hoogtepunten van Nederland - 124 pagina's

In deze editie van In Eigen Land lees je onder andere over: De 60 grootste hoogtepunten van Nederland, van duinen en heuvels tot uitkijktorens en dakrestaurants De 12 beste campings van Nederland Onthaasten in Zuid-Limburg, de Achterhoek en Groningen De mooiste wandelingen en fietstochten in de lente De leukste buitenactiviteiten met kinderen Deze special is 124 pagina’s dik. In Eigen Land is een speciale uitgave van Columbus Travel in samenwerking met Roots en FietsActief.

bol.com | €5,99 | bekijken >

6. vtwonen 1-2023 - vtwonen frisse start

vtwonen 1-2023 - vtwonen frisse start

vtwonen 1-2023 - vtwonen frisse start Frisse start + 3x nieuwe rubriek - WAT EEN VONDST: kringloop-DIY en meer zelfmakers - 4x OPEN HUIS: flink verbouwd tot licht opgefrist - SPETTERPRET: alles over badkamers: tegels, trends & tips vtwonen Op zoek naar wooninspiratie? In elk nummer van vtwonen vind je het laatste woonnieuws en de trends op lifestylegebied. Ontdek verschillende stijlen en lees persoonlijke woonverhalen. Verder kun je elke keer weer genieten van een kijkje in diverse inspirerende huizen en dankzij een do-it-yourself en een lijstje van de beste shopadressen kun je ook zelf aan de slag! vtwonen biedt volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis.

bol.com | €8,50 | bekijken >

7. National Geographic Collection Middeleeuwen deel 1 - Byzantium - tijdschrift

National Geographic Collection Middeleeuwen deel 1 - Byzantium - tijdschrift

In dit nummer maakt u kennis met de rijke geschiedenis van het Byzantijnse Rijk. Na de inwijding van Contantinopel op 11 mei 330 begint een schitterend historisch tijdperk, dat wordt gekenmerkt door de synthese van Grieks-Romeins erfgoed in een nieuwe, christelijke cultuur. Er volgt een millennium waarin religie, wetenschap, kunst en handel bloeien, maar ook veel bloed vloeit. Als sultan Mehmet II in 1453 Constantinopel verovert, valt het doek voor het Byzantijnse Rijk.

bol.com | €12,50 | bekijken >

8. Roots Natuuragenda 2023

Roots Natuuragenda 2023

Behalve dat de Roots Natuuragenda 2023 heel handig is – met voldoende schrijfruimte, ook voor notities - staat-ie weer bomvol prachtige natuurfoto’s die zijn gemaakt door lezers van Roots. Inclusief 6 fotokaarten om familie of vrienden mee te verrassen. En met behulp van de zilverkleurige ringband leg je de agenda makkelijk open. Tip: haal aan het einde van het jaar alle tekstpagina’s eruit en je houdt een mooi fotoboekje over! Formaat: 21 x 17 cm Inclusief: een handige ringband, veel schrijfruimte, interessante natuurweetjes, wandelroutes en 6 ansichtkaarten met daarop fantastische natuurfoto's.

bol.com | €8,99 | bekijken >

9. Knipmode januari 2023 - 27 naaipatronen voor volwassenen met variaties

Knipmode januari 2023 - 27 naaipatronen voor volwassenen met variaties

In deze editie van Knipmode vind je 27 patronen met variaties: van jurk & kokerrok met split tot actuele broeken & blouses. De A-lijn jurk op de cover zet je stap-voor-stap in elkaar met de videonaailes.

bol.com | €8,75 | bekijken >

10. AutoWeek Classics 1-2023 - De gouden tijden van het autorijden.

AutoWeek Classics 1-2023 - De gouden tijden van het autorijden.

AutoWeek Classics 1-2023 - De gouden tijden van het autorijden. Seventies special. AutoWeek Classics AutoWeek Classics is een maandblad vol met classic cars, youngtimers en klassieke sportscars. Elke editie staat vol met testen, proefritten, bijzondere verhalen en een compleet klassiekersaanbod. De verhalen in AutoWeek Classics zijn aantrekkelijk en herkenbaar geschreven en worden ondersteund door prachtige foto’s van eigen fotografen. Het magazine biedt een uitgebalanceerde dosis autoliefde voor jong en oud, voor de grote en kleine portemonnee.

bol.com | €6,95 | bekijken >