De top 10 tijdschriften voor volwassenen

Tijdschriften

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift om cadeau te geven aan een volwassene? Wij hebben de populairste tijdschriften voor volwassenen van dit moment voor je op een rij gezet. Geef je liever een tijdschrift abonnement cadeau? Neem dan een kijkje bij de leukste tijdschrift cadeau abonnementen. Veel plezier met geven!

Bijgewerkt: 01-10-2023 18:03

1. National Geographic Traveler editie 4 2023

National Geographic Traveler editie 4 2023

Veel aandacht voor Japan: de coolste wijken van Tokio, ideeën voor een dag in Kyoto en het lekkerste van streetfoodhoofdstad Osaka. Verder onder meer: de mooiste treinreizen van Europa | Palawan, Filipijnen: paradijs voor avonturiers, rustzoekers en gezinnen met kinderen | Een ode aan de ruige schoonheid van de Faeroereilanden | Free Walking Tours: waarom zijn ze zo leuk, en zijn ze écht gratis?

bol.com | €9,74 | bekijken >

2. Quote editie 9 2023 - tijdschrift - Vastgoednummer 2023

Quote editie 9 2023 - tijdschrift - Vastgoednummer 2023

Quote's septembernummer staat geheel in het teken van vastgoed. Een sector die op dit moment in zwaar weer verkeert. Immers: de prijzen kelderen, de rente giert omhoog en allerlei bouwprojecten sneuvelen als gevolg van de stikstofcrisis. Toch is het niet enkel kommer en kwel, zegt Annelou de Groot, de nieuwe baas van de Nederlandse tak van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Zij ziet dat het beeld alweer een stukje minder negatief is. ‘Er heerst nog lang geen hallelujastemming, maar we zijn veerkrachtig. En de fundamenten zijn goed. ’Wie juist nu vol in de stenen stapt is Duncan Stutterheim.

bol.com | €12,50 | bekijken >

3. Wonen Landelijke Stijl 6-2023 - Extra dik herfstnummer!

Wonen Landelijke Stijl 6-2023 - Extra dik herfstnummer!

Wonen Landelijke Stijl 6-2023 - Extra dik herfstnummer! De herfst kondigt zich aan, dus tijd voor een extra grote portie warme wooninspiratie. In dit extra dik herfstnummer kijken we binnen in 8 gezellige interieurs, genieten we van de fruitoogst in het decor van een kasteelhoeve, gaan onze stylistes aan de slag met sfeermakers uit de natuur en besteden we extra veel aandacht aan de mooiste, landelijke keukens. Ideaal voor knusse herfstavonden, bij het knisperende vuur van de open haard. Wonen Landelijke Stijl Verrassend, veelzijdig en vol leven. Dat is waar Wonen Landelijke Stijl voor staat. Al jaren is dit blad dé referentie voor de landelijke stijl.

bol.com | €8,75 | bekijken >

4. LINA.magazine - tijdschrift editie 231 - oktober 2023

LINA.magazine - tijdschrift editie 231 - oktober 2023

LINDA. bestaat deze maand 20 jaar, dus tijd voor een feestje en wie jarig is, trakteert. Bij aankoop van het jubileumnummer krijg je 2 tompoucen cadeau. Daarnaast is het lekker veel lezen in dit dubbeldikke feestnummer. Zo hebben we o.a.: Een mega Kras & Win: 298x prijs, waaronder een weekendje spa of een lunch met Linda 10 bijzondere estafette interviews met o.a. Henry van Loon, gravin Eloise van Oranje, Richard Groenendijk en André Hazes.

bol.com | €8,95 | bekijken >

5. KNIPkids 1 februari/maart 2023 - 30 naaipatronen voor kinderen in maat 50 t/m 176 - 68 pagina's

KNIPkids 1 februari/maart 2023 - 30 naaipatronen voor kinderen in maat 50 t/m 176 - 68 pagina's

In KNIPkids editie 12023 vind je de leukste naaipatronen voor kinderen en baby;s in maat 50 t/m 176. Mooie no-nonsense modellen volgens het nieuwste modesilhouet, dat was onze missie. Niet te moeilijk om te maken, wel hartstikke leuk om je eigen draai aan te geven. En speciaal voor ervaren naaisters: (regen)jassen en een cape. Ook in deze editie: Brei een babyvestje Five pocket-jeans T-tops & sweaters Dromerige jurken & blouses Dit en nog heel veel meer!

bol.com | €7,99 | bekijken >

6. In Eigen Land najaar 2023 - Tips voor uitjes en activiteiten in de herfst - Mooiste landschappen van Nederland - 124 pagina's

In Eigen Land najaar 2023 - Tips voor uitjes en activiteiten in de herfst - Mooiste landschappen van Nederland - 124 pagina's

In deze najaarseditie van In Eigen Land vind je 101 tips voor de mooiste landschappen van Nederland. Van safari’s in de duinen van Noord-Holland tot workshops in de wijngaarden van Limburg. Maar ook: De leukste herfstwandelingen in de bossen en op de heide in Drenthe en Utrecht. De bijzonderste fietstochten van Zuid-Hollland en Gelderland. De mooiste landhuizen van de Utrechtse Heuvelrug. De grootste ondergrondse cultuurschatten van Nederland. De beste slaapplekken om even te aarden: van plaggenhutten tot strandhuisjes. De leukste activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders in het donker. En maak kans op reisvouchers t.w.v. € 5.000! In Eigen Land is 124 pagina’s dik.

bol.com | €5,99 | bekijken >

7. KIJK Geschiedenis editie 6/7 2023 - Extra dik - Alles over de Vikingen - 100 pagina's

KIJK Geschiedenis editie 6/7 2023 - Extra dik - Alles over de Vikingen - 100 pagina's

n deze 100 pagina's dikke KIJK Geschiedenis lees je een special over de Vikingen. Bloeddorstige, bebaarde rovers. Dat is nog altijd het beeld dat veel mensen hebben van de Vikingen. De noorderlingen gedroegen zich op bezoek in Europa echt niet altijd als koorknapen, maar dat brute imago is wel toe aan een update. Niet alleen omdat andere volken in de middeleeuwen ook niet vies waren van geweld, maar vooral omdat de Vikingen zoveel méér waren dan een plunderende horde heidenen. Zo hebben we het oudste parlement op aarde aan hen te danken (IJsland), en boekten ze hun successen niet alleen door middel van geweld, maar ook met slimme politiek (zie het verhaal over Knoet de Grote).

bol.com | €7,99 | bekijken >

8. Knipmode verkleedfeest special - 20 naaipatronen voor verkleedkleding

Knipmode verkleedfeest special - 20 naaipatronen voor verkleedkleding

In deze special van Knipmode en KNIPkids vind je 20 naaipatronen voor fantastische verkleedoutfits: van superman tot prinsessenjurk en van Spaanse danseressen tot cartoonheld en viking. Maak zelf jouw outfit voor carnaval of een ander verkleedfeest.

bol.com | €5,99 | bekijken >

9. vtwonen 9-2023 - Nazomeren

vtwonen 9-2023 - Nazomeren

vtwonen 9-2023 - Nazomeren Nazomers genieten De bloeiende heide heeft iets magisch. Stylist Liza laat zien met welke kleuren en materialen je dit gevoel in huis haalt. Ook in dit nummer: 5x binnenkijken in huizen met warme interieurs ● logeeradressen in de natuur ● back to work met stijlvolle kantooraccessoires ● 13 slimme ideeën voor flexwerkplekken in huis ● aan de slag met een mobile of kamerscherm vtwonen Op zoek naar wooninspiratie? In elk nummer van vtwonen vind je het laatste woonnieuws en de trends op lifestylegebied. Ontdek verschillende stijlen en lees persoonlijke woonverhalen.

bol.com | €7,95 | bekijken >

10. Ouders van Nu 13-2023 - Alles over opvoeden.

Ouders van Nu 13-2023 - Alles over opvoeden.

Ouders van Nu 13-2023 - Alles over opvoeden. In deze Ouders van Nu - Kind zoekt plek, jarenlange wachtlijsten voor de crèche. - Rob Goossens, 'Heel eerlijk? Boulevard gaat altijd voor' - Actieplan voor kieskeurige peuters. - Weer in de ballenbak? Wordt je dreumes daar echt blij van? En nog veel meer... Ouders van Nu Ouders van Nu loodst je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder. In elk nummer van Ouders van Nu krijg je praktische tips, fabels en feiten over het opvoeden van kinderen en verhalen over de band tussen vader en kind.

bol.com | €7,50 | bekijken >