De top 10 tijdschriften voor volwassenen

Tijdschriften

Ben je op zoek naar een leuk tijdschrift om cadeau te geven aan een volwassene? Wij hebben de populairste tijdschriften voor volwassenen van dit moment voor je op een rij gezet. Geef je liever een tijdschrift abonnement cadeau? Neem dan een kijkje bij de leukste tijdschrift cadeau abonnementen. Veel plezier met geven!

1. Pensioengids - 2024

Pensioengids - 2024

Tot voor kort leek met pensioen gaan vooral een onbezorgde bezigheid. Hopelijk gezond en met genoeg te besteden kon de herfst van het leven beginnen. Hoe anders is dat nu. Langer doorwerken, minder opbouwen, meer risico’s. Wat een zekerheid leek te zijn, staat ineens op losse schroeven. Dat vraagt je volle aandacht. Want: heb je straks wel genoeg te besteden? Om antwoord te geven op die vraag en vele andere, ­hebben we deze Pensioengids gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld aan de hand van één overzicht snel zien hoe je pensioen ervoor staat. Natuurlijk lees je ook hoe je fiscaal voordelig kunt bijsparen voor een beter pensioen.

€ 4,95

Bekijken >

2. In Eigen Land zomer 2024 - 101 tips voor de beste uitjes in de natuur - zomervakantie in Nederland - 124 pagina's

In Eigen Land zomer 2024 - 101 tips voor de beste uitjes in de natuur - zomervakantie in Nederland - 124 pagina's

In deze zomereditie van In Eigen Land vind je 101 tips voor de beste uitjes in de natuur. Van de mooiste wandelingen in stiltegebieden en de fijnste zwemplekken in de buitenlucht tot de gezondste slaapplekken en donkerste plekjes om sterren te kijken. Maar ook: De ultieme roadtrip door Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren. Op de fiets langs de oevers van de IJssel. Insidertips voor inspirerende dagjes uit in Leiden en Haarlem. De beste spa’s en retraites van Nederland. Kunst en cultuur om naar uit te kijken. Deze In Eigen Land is 124 pagina’s dik en wordt binnen Nederland gratis verzonden. In Eigen Land is een speciale uitgave van Columbus Travel in samenwerking met Roots en FietsActief.

€ 5,99

Bekijken >

3. Quest Puzzelmix editie 2 2024 - tijdschrift - magazine - puzzelboek

Quest Puzzelmix editie 2 2024 - tijdschrift - magazine - puzzelboek

Dat de Vader des vaderlands ook wel ‘Willem de Zwijger’ heet, dat weet zo’n beetje iedereen wel. Die bijnaam is in binnen- en buitenland gangbaar. Maar weet je ook waarom hij kennelijk niet veel zei? Deze Puzzelmix schotelt je een quiz voor over de man die aan de basis stond van ons koninklijk huis. Of wacht, stamt dat wel in rechtstreekse lijn van hem af? Het geluid van de meerkoet is niet te missen. De korte kreten klinken snauwend, niet erg vrolijk. Acht vragen over deze op het oog intolerante en chagrijnige watervogel. Nog meer quizzen? Jazeker. Over snoep, de bolle kant van de zaak en voetbal.

€ 8,49

Bekijken >

4. vtwonen 5-2024 - klein wonen, groots dromen - extra leuk met winactie

vtwonen 5-2024 - klein wonen, groots dromen - extra leuk met winactie

vtwonen 5-2024 - Klein wonen, groots dromen Beperkte ruimte hoeft je niet te beperken in het creëren van een droominterieur: • Marianne deelt verftechnieken waardoor een kamer groter lijkt • wil je zien: tiny houses vanaf 18 m2 • Kelly maakt van oude spiegels een verruimende eyecatcher • 5x binnenkijken in compacte huizen • kijken & kopen: dozen, bakken en manden • stappenplan voor opbergstoel en keukenrek Extra leuk: winactie waarbij je kans maakt op €10.000,- shoptegoed in de vtwonen shop. Zie actievoorwaarden www.vtwonen.nl/winactie5. vtwonen Op zoek naar wooninspiratie? In elk nummer van vtwonen vind je het laatste woonnieuws en de trends op lifestylegebied.

€ 7,95

Bekijken >

5. National Geographic Collection: Egypte met verzamelband

National Geographic Collection: Egypte met verzamelband

37% kortingVan € 79,95 voor € 49,95Deze stijlvolle verzamelbox bevat de volledige National Geographic Collection over het oude Egypte. In zes dikke delen nemen we u mee naar deze machtige beschaving langs de Nijl. Met prachtige fotografie, gedegen teksten en verhelderende illustraties maken gezaghebbende wetenschappers de geschiedenis van Egypte tot een boeiende en leerzame ervaring.

€ 56,94

Bekijken >

6. Wonen Landelijke Stijl A way of living 3 - Binnenkijken in landelijke huizen

Wonen Landelijke Stijl A way of living 3 - Binnenkijken in landelijke huizen

Wonen Landelijke Stijl A way of living 3 - Binnenkijken in landelijke huizen Dat de landelijke woonstijl nog steeds zo populair is, bewijst dit derde boek van A way of living. Na twee succesvolle edities bundelt de redactie van het interieurblad Wonen Landelijke Stijl opnieuw enkele landelijke interieurs om heerlijk bij weg te dromen. Kijk binnen in de mooiste huizen in binnen- en buitenland, lees het boeiende verhaal van de bewoners en laat je helemaal onderdompelen in de warme, landelijke levensstijl. Wonen Landelijks Stijl Boeken Verrassend, veelzijdig en vol leven. Dat is waar Wonen Landelijke Stijl voor staat. Al jaren is dit blad dé referentie voor de landelijke stijl.

€ 39,99

Bekijken >

7. Roots Vogelmagazine 1 - Voorjaar 2024

Roots Vogelmagazine 1 - Voorjaar 2024

In dit lentenummer van het Vogelmagazine: Bijeneters in Nederland geven de natuur kleur Alle vogelhotspots in Limburg Vogelfotografie: focus op weidevogels Interview: vogelnestor Nico de Haan Wereldplek: IJsland En nog veel meer!

€ 5,95

Bekijken >

8. FORMULE1 Jaaroverzicht - 2023 - 172 pagina's kerstcadeau - Herbeleef alle F1 hoogtepunten uit 2023 - de beste themaverhalen van alle 22 Grand Prix

FORMULE1 Jaaroverzicht - 2023 - 172 pagina's kerstcadeau - Herbeleef alle F1 hoogtepunten uit 2023 - de beste themaverhalen van alle 22 Grand Prix

Herbeleef 2023 met Formule 1’s Jaaroverzicht! Tom Coronel analyseert 2023: Weg met de oude garde! Analyse: Alle tien teams langs de meetlat De beste themaverhalen van alle 22 Grands Prix Technisch jaaroverzicht: de opkomst van Aston Martin en McLaren Alle cijfers van 2023 (en de eeuwige statistieken!) Onderscheidende fotografie: het mooiste beeld van een fraai jaar

€ 14,99

Bekijken >

9. vtwonen special 2-2024 - Tour de tuin

vtwonen special 2-2024 - Tour de tuin

vtwonen special 2-2024 - Tour de tuin Waarom wachten met genieten tot je vakantiedagen hebt opgenomen? Met de inspiratie in dit nummer ervaar je elke dag het vakantiegevoel in eigen tuin. Met: buitenkijken in tuinen met een hoog relaxgehalte • sweet stripes: stylen met strepen • shoptips voor verschillende stijlen, van kleurrijk tot neutraal • eerst klussen, dan rusten: 3x buiten-DIY • creëer een romantische sfeer met 4 knappe klimplanten vtwonen special Met het tijdschrift vtwonen specials ben je verzekerd van extra veel inspiratie! In de vtwonen Tuin geniet je van ‘groene’ binnenkijkers, tips en tricks voor planten, tuinontwerpen en nog veel meer.

€ 8,50

Bekijken >

10. Quest editie 6 2024 - tijdschrift - magazine

Quest editie 6 2024 - tijdschrift - magazine

Voor sommige dieren is een giftig goedje in tanden, tong of tenen een ideaal dodelijk wapen. Voor mensen kan het een medicinaal wondermiddel zijn. Van deze zeven dieren kunnen wij het gif goed gebruiken. In 2024 brengen ruim vier miljard mensen (meer dan de helft van de wereldbevolking) hun stem uit. Toch verkeert de democratie overal ter wereld in zwaar weer. Drie alternatieven voor ons bestel. Als kind verwonderde je je over de kleinste dingen: een stuiterbal, een caleidoscoop of een fladderende vlinder. Maar met de jaren verdwijnt dat gevoel. En dat is jammer, want een beetje verwonderen kan je veel voordeel opleveren.

€ 8,98

Bekijken >