De top 10 zwem cadeaus

Zwemmers

Zwemmen is een geweldige manier om fit en gezond te blijven. Het is een plezierige activiteit waar mensen van alle leeftijden en niveaus van kunnen genieten. Het geven van zwem cadeaus kan een geweldige manier zijn om iemand te verrassen die van zwemmen houdt en actief bezig is in het water. Er zijn tal van cadeau-opties beschikbaar voor zwemmers, zoals zwemkleding, zwembrillen, zwemtassen en accessoires, zoals oordopjes en neusclips.

Een van de beste cadeau-opties voor zwemmers is hoogwaardige zwemkleding die zowel comfortabel als duurzaam is. Er zijn tal van merken die speciaal ontworpen zwemkleding maken voor verschillende soorten zwemmers, van professionele zwemmers tot recreatieve zwemmers. Een andere optie is om een gepersonaliseerd badpak of zwembroek te geven met de naam van de ontvanger erop gedrukt, dit kan een leuk en uniek cadeau zijn.

Een ander leuk cadeau-idee voor zwemmers zijn accessoires zoals zwembrillen, oordopjes en neusclips die hun zwemervaring kunnen verbeteren. Deze kleine geschenken kunnen de ontvanger helpen om zich beter te concentreren op hun zwemtechniek en comfortabeler te zwemmen.

Kortom, het geven van zwem cadeaus kan een geweldige manier zijn om de zwemliefhebber in je leven te verrassen. Door te kiezen voor een cadeau dat past bij hun specifieke zwembehoeften en voorkeuren, kun je hun zwemervaring verbeteren en bijdragen aan hun plezier in het water.

Bijgewerkt: 26-05-2023 23:40

1. Tri-Sports.nl Pullbuoy - Pull boy weegt 125 gram - gemaakt van foam (23 x 11 x 13 cm.) - Deze pull-buoy / pullboy (beendrijver) heeft een extra groot volume, pull buoy ideaal voor trainingen.

Tri-Sports.nl Pullbuoy - Pull boy weegt 125 gram - gemaakt van foam (23 x 11 x 13 cm.) - Deze pull-buoy / pullboy (beendrijver) heeft een extra groot volume, pull buoy ideaal voor trainingen.

Pull-buoy (beendrijver) ideaal tegen "sinking leg" problemen Wie kent het niet, zinkende benen. Als een partij ballast gaan je benen door het water en jij maar denken dat je recht in het water ligt. Een pullbuoy kan je hiermee helpen. Klem hem tussen je benen en je zinkende benen probleem is verdwenen, like magic! Pull boy, ideaal om je slag te trainen Een pull buoy kan je helpen met het oefenen van een perfect borstcrawl omdat je minder of niet op je benen hoeft te letten. Je houdt je benen ook automatisch bij elkaar omdat anders je pullbuoy er tussenuit glipt.

bol.com | €15,29 | bekijken >

2. Aquasphere Microfin - Zoomers - Volwassenen - Zwart/Blauw - 36/37

Aquasphere Microfin - Zoomers - Volwassenen - Zwart/Blauw - 36/37

Train je beenspieren tijdens het zwemmen De Microfin van Aquasphere is een korte trainingsvin, speciaal geschikt voor het trainen van de beenspieren. Deze zoomers hebben een gesloten footpocket en zijn gemaakt van duurzaam TPR polymeer wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een efficiënte overdracht van de kracht van de voet naar de vin. Constant kicktempo met behoud van techniek Het korte vinblad maakt een constant kicktempo mogelijk met behoud van de juiste techniek. De onderzijde is voorzien van rubberen antislip pads en geeft extra grip tijdens afzetten op de muur bij het keerpunt en op natte vloeren.

bol.com | €39,99 | bekijken >

3. BTTLNS hand peddels | zwempeddels | handpeddels | Trireme 1.0 | zilver | L-XL

BTTLNS hand peddels | zwempeddels | handpeddels | Trireme 1.0 | zilver | L-XL

De BTTLNS Trireme handpeddels zijn ideaal tijdens trainingssessies om de kracht en zwemtechniek te verbeteren. Een ergonomisch design zorgt ervoor dat de peddel goed in de hand aansluit en de brede bandjes snijden niet in de hand. De handpeddels zijn beschikbaar in maat S/M voor jeugd, dames en heren met kleine handen en in maat XL voor dames met grote handen en normale heren handen.

bol.com | €22,90 | bekijken >

4. Speedo Long Hair Cap Unisex - Zwart - One Size

Speedo Long Hair Cap Unisex - Zwart - One Size

Deze silicone badmuts is speciaal ontworpen voor zwemmers met lange haren, is gemakkelijk op en af te zetten en trekt niet aan je haar. Door de extra ruimte kan het haar eronder gedaan worden, zonder afbreuk te doen aan de soepele pasvorm. Gemaakt van lichtgewicht, latexvrij silicone materiaal voor optimale duurzaamheid en pasvorm.

bol.com | €14,00 | bekijken >

5. Speedo Biofuse 2.0 Zwembril Unisex - Blauw / Wit - One Size

Speedo Biofuse 2.0 Zwembril Unisex - Blauw / Wit - One Size

Onze Biofuse Goggle is nog beter geworden. We introduceren de nieuwe Biofuse 2.0, nog steeds met onze best verkopende Speedo Biofuse®-technologie, maar nu ook met baanbrekende biosynthetische materialen, een gloednieuw gepatenteerd drukknopmechanisme en superzachte afdichtingen met een nieuw groefontwerp, die hetzelfde beste comfort en dezelfde pasvorm bieden - maar dan beter.

bol.com | €25,64 | bekijken >

6. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Unisex - Zwart / Smoke - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Unisex - Zwart / Smoke - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril is conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik.

bol.com | €21,84 | bekijken >

7. Speedo Plain Moulded Silicone Cap Unisex - Zwart - One Size

Speedo Plain Moulded Silicone Cap Unisex - Zwart - One Size

Deze silicone badmuts heeft een ergonomisch 3D design voor meer comfort en een verbeterde pasvorm. De 100% silicone badmuts is gemakkelijk op te zetten en trekt niet aan je haar. Het vermindert de weerstand in het water en beschermt de haren tegen chloor. Gemaakt van 100% silicone.

bol.com | €11,00 | bekijken >

8. Speedo Mariner Pro Zwembril Unisex - Zwart / Wit - One Size

Speedo Mariner Pro Zwembril Unisex - Zwart / Wit - One Size

De Mariner Pro zwembril is eenvoudig te verstellen voor een geweldige pasvorm. Het dynamische schuifje op het dubbele elastiek en de verschillende maten neusbruggen zorgen voor een persoonlijke, stevige en stabiele pasvorm. De chloorbril heeft een superzachte afdichting, beslaat niet en is voorzien van UV400 bescherming. Een ideale zwembril voor veelvuldig gebruik.

bol.com | €21,95 | bekijken >

9. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Zwembril Unisex - Roze / Smoke - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Zwembril Unisex - Roze / Smoke - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal Female zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril heeft een kleinere pasvorm, waardoor het meer geschikt is voor mensen met een smaller gezicht. Het is ontworpen conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik.

bol.com | €24,69 | bekijken >

10. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Junior Zwembril Unisex - Clear - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Junior Zwembril Unisex - Clear - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal Junior zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril is ontworpen conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik door zwemmers van 6-14 jaar.

bol.com | €20,89 | bekijken >