De top 10 zwem cadeaus

Zwemmers

Zwemmen is een geweldige manier om fit en gezond te blijven. Het is een plezierige activiteit waar mensen van alle leeftijden en niveaus van kunnen genieten. Zwemmen is een oefening met weinig impact die zacht is voor de gewrichten en goed is voor de algehele cardiovasculaire conditie. Het kan ook helpen om de spiertonus en -kracht te verbeteren, en het biedt ook een manier om te ontspannen en tot rust te komen. Zwemmen is een geweldige manier om actief te worden, plezier te hebben en uw algehele gezondheid en conditie te verbeteren. Op Cadeaulab hebben we een top 10 lijstje gemaakt met zwemaccessoires om te geven.

1. Speedo Long Hair Cap Unisex - Zwart - One Size

Speedo Long Hair Cap Unisex - Zwart - One Size

Deze silicone badmuts is speciaal ontworpen voor zwemmers met lange haren, is gemakkelijk op en af te zetten en trekt niet aan je haar. Door de extra ruimte kan het haar eronder gedaan worden, zonder afbreuk te doen aan de soepele pasvorm. Gemaakt van lichtgewicht, latexvrij silicone materiaal voor optimale duurzaamheid en pasvorm.

bol.com | €14,00 | bekijken >

2. Speedo Junior Long Hair Cap Unisex - Roze - One Size

Speedo Junior Long Hair Cap Unisex - Roze - One Size

Deze silicone badmuts is speciaal ontworpen voor jonge zwemmers met lange haren en is gemakkelijk op en af te zetten. Door de extra ruimte kan het haar eronder gedaan worden, zonder afbreuk te doen aan de soepele pasvorm. Gemaakt van lichtgewicht, latexvrij silicone materiaal voor optimale duurzaamheid en pasvorm.

bol.com | €12,00 | bekijken >

3. Neusklem zwemmen - Neusklem - Roze - Neusknijper zwemmen - Neusknijper - Universele neusklem + gratis bewaarbakje - Geschikt voor jong en oud!

Neusklem zwemmen - Neusklem - Roze - Neusknijper zwemmen - Neusknijper - Universele neusklem + gratis bewaarbakje - Geschikt voor jong en oud!

Heeft u last van water in uw neus tijdens het zwemmen? Dan is deze handige neusklem wel iets voor u! Door de druk blijft de neusklem makkelijk zitten en zorgt het ervoor dat het water niet in uw neus terechtkomt. Word geleverd met een handig opbergdoosje waardoor u de neusklem netjes op kan bergen. Deze neusklem is de gebruiken voor jong en oud en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de verkeerde maar besteld heeft. Specificaties: Kleur: wit, blauw, roze en zwart Materiaal: nylon, siliconen Maat: onesize

bol.com | €4,49 | bekijken >

4. COMBIDEAL | Zwem Oordopjes + Zwembril - Waterdichte Siliconen oordopjes - Verstelbaar - Herbruikbaar

COMBIDEAL | Zwem Oordopjes + Zwembril - Waterdichte Siliconen oordopjes - Verstelbaar - Herbruikbaar

Last van je oren of ogen tijdens het zwemmen? Met de comfortabele oordopjes van Scorpio heb je op geen enkel moment nog last van je oren en de aansluitende zwembril beschermt uw ogen. Verpakkingsinhoud: De oordopjes en zwembril worden per paar geleverd in een bijpassende stevige plastic case, zodat je de oordopjes en zwembril gemakkelijk kan bewaren en overal mee naartoe kan nemen. Oordoppen: De oordoppen van Scorpio zijn ontwikkeld met behulp van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor deze niet alleen optimaal passen, maar ook waterafstotend zijn. De oordopjes zijn zo gevormd dat deze voor vrijwel elke oorschelp (vanaf 7 jaar) geschikt zijn.

bol.com | €8,47 | bekijken >

5. Speedo Zwemhandschoenen Neopreen Blauw Maat M

Speedo Zwemhandschoenen Neopreen Blauw Maat M

Speedo zwemhandschoenen Ontworpen voor aquatische weerstandstraining en om de kracht van het bovenlichaam te verbeteren. Zorg voor een training met weinig impact die de druk op de gewrichten minimaliseert. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: blauw Materiaal: neopreen Maat: M

bol.com | €24,41 | bekijken >

6. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Unisex - Zwart / Smoke - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Unisex - Zwart / Smoke - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril is conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik.

bol.com | €21,84 | bekijken >

7. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Unisex - Wit / Blauw - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Unisex - Wit / Blauw - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril is conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik.

bol.com | €22,99 | bekijken >

8. Speedo Mariner Pro Zwembril Unisex - Zwart / Wit - One Size

Speedo Mariner Pro Zwembril Unisex - Zwart / Wit - One Size

De Mariner Pro zwembril is eenvoudig te verstellen voor een geweldige pasvorm. Het dynamische schuifje op het dubbele elastiek en de verschillende maten neusbruggen zorgen voor een persoonlijke, stevige en stabiele pasvorm. De chloorbril heeft een superzachte afdichting, beslaat niet en is voorzien van UV400 bescherming. Een ideale zwembril voor veelvuldig gebruik.

bol.com | €18,95 | bekijken >

9. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Zwembril Unisex - Roze / Smoke - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Zwembril Unisex - Roze / Smoke - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal Female zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril heeft een kleinere pasvorm, waardoor het meer geschikt is voor mensen met een smaller gezicht. Het is ontworpen conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik.

bol.com | €23,00 | bekijken >

10. Speedo Futura Biofuse Flexiseal Junior Zwembril Unisex - Clear - One Size

Speedo Futura Biofuse Flexiseal Junior Zwembril Unisex - Clear - One Size

De Futura Biofuse Flexiseal Junior zwembril biedt het ultieme comfort in zwembrillen. Deze chloorbril is ontworpen conform de Speedo Biofuse®technologie. De superzachte- en flexibele afdichting biedt een zeer comfortabele pasvorm rondom de ogen. De harde materialen in het frame zorgen dat de zwembril goed op het gezicht blijft zitten. Een fantastische zwembril voor dagellijks gebruik door zwemmers van 6-14 jaar.

bol.com | €17,95 | bekijken >