De leukste en origineelste cadeaus voor wijnliefhebbers 

De leukste en origineelste cadeaus voor wijnliefhebbers

Ga er maar aanstaan, een origineel cadeau voor de wijnliefhebber. Dat dachten wij ook. Gelukkig bieden wij je uitkomst. Wij hebben voor jou de meest originele wijncadeaus op een rij gezet.

“Waag je niet te snel aan het geven van een fles wijn!”

Wijn is een beleving en wijnliefhebbers hebben vaak een uitgesproken smaak en mening over kwaliteit. Gelukkig zijn wijnliefhebbers te vatten onder echte levensgenieters en bourgondiërs. En geef ze eens ongelijk want er is tegenwoordig ook zoveel te kiezen – Franse wijn, Italiaanse wijn en de laatste tijd ook steeds meer Zuid-Amerikaanse wijn.

Wist je dat wijn zijn oorsprong ruim 7.000 jaar terugvindt en dat we in Nederland gemiddeld 22 liter per jaar per persoon drinken? En wist je dat er ruim 150 wijngaarden in Nederland zijn?

Oftewel, wijn is hot en voor jou een mooie gelegenheid om met je cadeau op aan te sluiten. Twee dingen weten wij zeker bij het geven een cadeau aan de wijnliefhebber:

  • Waag je niet te snel aan het geven van een fles wijn tenzij je een onbeperkt budget hebt en net die felbegeerde wijn kan geven. De wijnliefhebber kiest liever zelf zijn wijn, bijvoorbeeld op basis van wat hij of zij gaat eten. 
  • Verleg daarom je cadeau naar mooie wijnaccessoires. Dan geef je een cadeau waar de wijnliefhebber echt iets aan heeft en het is minder onderhevig aan smaak zoals wijn zelf. 

Welke wijn past bij jou? Doe de wijn smaaktest

Toont alle 10 resultaten

Shop op Bol.com