Tot 12 jaar

 

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een kind tot 12 jaar, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Kinderen in deze leeftijd zijn vaak nog volop bezig met leren en ontdekken, en hebben interesse in zowel leuke activiteiten als educatief speelgoed. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van cadeaus die geschikt kunnen zijn voor kinderen in deze leeftijdscategorie:

Spelletjes en puzzels: Spelletjes en puzzels zijn leuke manieren om het denkvermogen te stimuleren en de tijd te verdrijven. Kies voor spelletjes en puzzels die aansluiten bij het niveau en de interesses van het kind.

Bouwsets: Bouwsets, zoals Lego of Mega Bloks, zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en bieden urenlang bouw- en speelplezier.

Boeken: Boeken zijn een leuke manier om het leesplezier te stimuleren en de verbeelding te prikkelen. Kies voor boeken die aansluiten bij het leesniveau en de interesses van het kind.

Speelgoedfiguren en poppen: Speelgoedfiguren en poppen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en bieden urenlang spelplezier.

Kleding: Kleding is altijd een veilige keuze als cadeau. Kies voor kledingstukken van hoge kwaliteit en die bij de stijl van het kind passen.

Resultaat 1–12 van de 53 resultaten wordt getoond

Anderen bekeken ook

Hoe overleef ik New York/Berlijn? cadeau geven

Hoe overleef ik New York/Berlijn?

€ 14,99

Bekijken
VTech Marble Rush Ultimate Set Elektronisch XL100E - Speelgoed Knikkerbaan - 128 Onderdelen - Inclusief 10 Knikkers - met Licht- en Geluidseffecten - Vanaf 3 tot 12 Jaar cadeau geven

VTech Marble Rush Ultimate Set Elektronisch XL100E - Speelgoed Knikkerbaan - 128 Onderdelen - Inclusief 10 Knikkers - met Licht- en Geluidseffecten - Vanaf 3 tot 12 Jaar

€ 49,99

Bekijken
Maxi-Cosi RodiFix S i-Size Autostoeltje - Basic Black - Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar cadeau geven

Maxi-Cosi RodiFix S i-Size Autostoeltje - Basic Black - Vanaf ca. 3,5 jaar tot 12 jaar

€ 145,72

Bekijken
Hoe overleef ik de brugklas? cadeau geven

Hoe overleef ik de brugklas?

€ 14,99

Bekijken