Contigo

 

Contigo is een toonaangevend merk op het gebied van milieuvriendelijke drinkoplossingen. Van thermosflessen tot kinderflessen, hun producten zijn ontworpen om comfortabel te kunnen drinken, waar je ook bent. De isolerende thermoflessen houden warme en koude dranken op de juiste temperatuur, waardoor je op kantoor, op school of onderweg kunt genieten van je favoriete drankje. Voor sporters biedt Contigo waterflessen die gemakkelijk mee te nemen zijn en zelfs tijdens het sporten zonder morsen gedronken kunnen worden.

Een drinkfles van Contigo is niet alleen handig voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau-idee. Het is een cadeau dat zowel praktisch als duurzaam is en waarvan de ontvanger dagelijks plezier zal hebben. Met de vrolijke kleuren, grappige prints en rietjes met een snor zullen de kinderen de drinkfles zelfs overal mee naartoe willen nemen. Bovendien draagt de ontvanger bij aan het verminderen van plastic afval en het beschermen van het milieu, wat het cadeau nog waardevoller maakt.

Kortom, Contigo biedt een breed scala aan drinkoplossingen voor het hele gezin, van thermoflessen tot kinderflessen. Het is een geweldig cadeau-idee voor elke gelegenheid en een investering in een duurzame en praktische drinkervaring. Ontdek nu het volledige assortiment en verras jezelf of iemand anders met een prachtige drinkfles!

Enig resultaat

Anderen bekeken ook

Contigo Wesloop Autoseal drinkfles 470ml Monaco blauw (matblauw) cadeau geven

Contigo Wesloop Autoseal drinkfles 470ml Monaco blauw (matblauw)

€ 24,99

Bekijken
Contigo Ashland drinkfles - Smoke grey - 720ml cadeau geven

Contigo Ashland drinkfles - Smoke grey - 720ml

€ 20,00

Bekijken
Contigo Byron drinkfles - Red - 470ml cadeau geven

Contigo Byron drinkfles - Red - 470ml

€ 22,00

Bekijken
Contigo Thermosfles - blauw - zwart cadeau geven

Contigo Thermosfles - blauw - zwart

€ 24,95

Bekijken