Leatherman

 

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een avontuurlijke vriend of familielid? Dan zijn de multitool zakmessen van Leatherman een geweldige optie! Het Amerikaanse merk werd opgericht in Oregon door Tim Leatherman en is sindsdien gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande zakmessen en accessoires.

Het motto van het merk is ‘dingen gedaan krijgen’, en dat is precies wat je kunt verwachten van hun producten. Of het nu gaat om kamperen, wandelen, vissen of klussen, met een Leatherman zakmes ben je altijd voorbereid op elke situatie. De messen zijn met zorg en oog voor detail geproduceerd en variëren in de hoeveelheid instrumenten. Zo zijn er compacte varianten met vier instrumenten en zeer uitgebreide varianten met maar liefst 29 instrumenten.

Maar dat is niet alles. Leatherman is ook trots op hun lokale werknemers in Portland, die al jarenlang zeer toegewijd bijdragen aan de productie van deze kwalitatief hoogstaande messen. Je kunt dus met een gerust hart een product van Leatherman cadeau geven, wetende dat het met vakmanschap is geproduceerd en van uitstekende kwaliteit is.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktisch en duurzaam cadeau voor de avonturier in je leven, dan zijn de multitool zakmessen een geweldige keuze.

Toont alle 2 resultaten

Anderen bekeken ook

Leatherman Bit Kit 21-dlg Zakmes - Zwart cadeau geven

Leatherman Bit Kit 21-dlg Zakmes - Zwart

€ 26,56

Bekijken
Leatherman Rebar Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart cadeau geven

Leatherman Rebar Molle Sheath Zakmes - Multitool - Zwart

€ 82,92

Bekijken
Leatherman Wave Plus multitool - 18 functies - RVS - zilver - sheath cadeau geven

Leatherman Wave Plus multitool - 18 functies - RVS - zilver - sheath

€ 128,95

Bekijken
Leatherman Charge TTI Plus Multitool, Nylon Foedraal cadeau geven

Leatherman Charge TTI Plus Multitool, Nylon Foedraal

€ 189,00

Bekijken