Nachtmann

 

Nachtmann is een Duits bedrijf dat sinds 1834 glaswerk produceert en bekend staat om zijn kristalglas. Hun producten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een huwelijk, housewarming of verjaardag, Nachtmann heeft een breed scala aan glazen en serviesgoed om uit te kiezen. Hun ontwerpen variëren van klassiek tot modern en er is voor elk wat wils.

De kristallen karaffen, glazen en schalen zijn perfect om te gebruiken bij speciale gelegenheden zoals diners en feestjes, maar kunnen ook dagelijks worden gebruikt om je drankjes en tafel mooi te presenteren. Een setje whiskyglazen of wijnglazen van Nachtmann kan bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn voor een echte liefhebber van deze dranken. Daarnaast hebben ze ook prachtige vaasjes en kandelaars die een interieur compleet maken.

De producten van Nachtmann zijn niet alleen mooi en van hoge kwaliteit, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen zelfs in de vaatwasser. Hierdoor zijn ze ook nog eens makkelijk te onderhouden. Een cadeau van Nachtmann is dan ook niet alleen een mooie aanvulling op het interieur, maar ook een investering waar de ontvanger nog lang plezier van zal hebben.

Enig resultaat

Anderen bekeken ook

Nachtmann Noblesse Whiskeyglas - 4 stuks - 295 ml cadeau geven

Nachtmann Noblesse Whiskeyglas - 4 stuks - 295 ml

€ 22,99

Bekijken
Nachtmann Noblesse Longdrinkglazen - 37,5 cl - 4 stuks cadeau geven

Nachtmann Noblesse Longdrinkglazen - 37,5 cl - 4 stuks

€ 25,00

Bekijken
Nachtmann Noblesse Shotglas - 55 ml - set à 4 stuks cadeau geven

Nachtmann Noblesse Shotglas - 55 ml - set à 4 stuks

€ 18,00

Bekijken
Nachtmann Highland Longdrinkglas 445 ml, set à 4 stuks cadeau geven

Nachtmann Highland Longdrinkglas 445 ml, set à 4 stuks

€ 23,99

Bekijken