Vacu Vin

 

Vacu Vin is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn innovatieve producten voor het bewaren en serveren van wijn en andere dranken. Het merk heeft een breed scala aan producten, waaronder wijnaccessoires, cocktailaccessoires, keukenaccessoires en nog veel meer. Het is daarom een perfect merk om als cadeau te geven aan een wijnliefhebber of iemand die van koken en entertainen houdt.

Een van de meest populaire producten van Vacu Vin is de Wine Saver, een handig hulpmiddel waarmee je aangebroken flessen wijn langer kunt bewaren zonder dat de smaak verloren gaat. Het systeem werkt door middel van een vacuüm, waardoor de lucht uit de fles wordt getrokken en er geen oxidatie meer plaatsvindt. Daarnaast hebben ze ook verschillende andere wijnaccessoires zoals wijnglazen, een wijnbeluchter en een wijnschenker.

Maar Vacu Vin heeft niet alleen producten voor wijnliefhebbers, ze hebben ook producten voor degenen die van cocktails houden. De Cocktail set bevat een cocktailshaker, jigger en een cocktailzeef, waardoor het maken van cocktails thuis een stuk makkelijker wordt.

Naast de Wine Saver en Cocktail set biedt Vacu Vin ook een breed scala aan andere handige keukenaccessoires zoals kaasplanken, pizzasnijders, knoflookpersen en nog veel meer. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd met oog voor detail.

Kortom, Vacu Vin is een merk dat niet alleen praktische producten biedt, maar ook stijlvol en innovatief is. Het is daarom een leuk cadeau om te geven aan iemand die van wijn, cocktails of koken houdt.

Toont alle 3 resultaten

Anderen bekeken ook

Vacu Vin Wine Saver Zwart | 2 Vacuum Wine Stoppers cadeau geven

Vacu Vin Wine Saver Zwart | 2 Vacuum Wine Stoppers

€ 15,95

Bekijken
Vacu Vin Active Cooler Wine Elegant | Zwart cadeau geven

Vacu Vin Active Cooler Wine Elegant | Zwart

€ 21,00

Bekijken
Vacu Vin Wine Saver Zwart | 1 Vacuum Wine Stopper cadeau geven

Vacu Vin Wine Saver Zwart | 1 Vacuum Wine Stopper

€ 13,95

Bekijken
Vacu Vin Vacuum Wine Stoppers | Set van 6 cadeau geven

Vacu Vin Vacuum Wine Stoppers | Set van 6

€ 17,00

Bekijken